işsizlik..

rapunzzzel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
8
1
1
33
Merhaba kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var. 1 seneyi aşkındır yeni mezun olarak evde oturuyorum. Mühendisim ailemle yaşıyorum yaşadığım yer ve çevresinde bana uygun iş yok. Büyük şehirler de iş başvurusunda bulunuyorum deneyimsiz olmamın etkisi midir nedir mülakatlara bile çoğunlukla hiç çağrılmıyorum. Torpilim zaten yok tanıdık da yok. Yüksek lisans yapıyım dedim öğretmen olmayı istiyordum. Ales'den yüksek alamadım ki rakiplerim çok iyiler. Son çare birde Kpss' ye yönelsem diyorum formasyon alsam atanabilir miyim diyorum en çok da soru soranlar ne yaptın ne ettin diye yok mu çok moralim bozuluyor Kendimi iyice işe yaramaz hissetmeye başladım bir kursa gitmek bir kitap almak için bile para istemek zor geliyor. Evlilik, sevgili gibi şeyler bana lüks gelmeye başladı gözüm kalmadı. Benim geçtiğim yollardan geçenler vardır yorumlar için teşekkür ederim.

Kolunda altın bileziğin varken işsiz kalmazsın içini rahat tut bak ne güzel okumuşsun geleceğin için kaygılanıyorsun bu özveriyi Allah görüyor umarım istediğin gibi bir iş bulabilirsin

Yeterince is bulmak icin caba veriyormusun?
Bi bunu düşün canım.
Bende 3 haftadır issizim. 3 yerle görüştüm. 1 tanesi suan olumlu ilk iki mulakati gectim. Pazartesi son mulakata giricem.
Ama bi de bana sor. Linkedinden kendi sektörümde çalışan üst kisileri buldun tek tek yazdim is ariyorum deneyimli sayilmam vs vs diye. Artik yuzsuzluge vurmustun ki hevesli olduğumu gorunce olumlu dönüşler oldu.

Ben kisilere yazmadim sadece mulakat için proje falan istenildiğinde atiyorum aciklama yaziyorum ama etkili oldu diyosun yani olmadi oyle yapmali o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…