- 31 Aralık 2019
- 394
- 485
- 18
- 44
- Konu Sahibi kitapkolik77
Canım inşallah en kısa zamanda gönlünce bir işe sahip olursun. ..bu dileklerimi gönülden yazıyorum.Benim derdim işsizlik. Lisans maliye mezunuyum. Özel sektöre sayısız cv bıraktım. Özelde bile torpille alım yapılır olmuş. Bildiğimiz tüm kariyer sitelerine başvuru yaptım. Kendimi geliştirmek, cv mi doldurmak adına sayısız kurslara gidip sertifikalar belgeler aldım. Bırakın işe alınmayı adam yerine koyup geri dönüş yapan bile olmadı. Senelerdir KPSS' ye giriyorum. Mülakatlarda elendim, başvurularımda yerleşemedim.. Senelerdir işsizim. Bir baba çalışıyor 5 kişilik karın doyuruyor. Borç gırtlağa dayandı. Tanıdık deseniz o da yok. Ben istemez miyim hakkımla bir yerleri kazanmayı, kul hakkına girmemeyi. Ama bu işler lanet olsun ki torpille, referansla dönüyor ve yetti canıma. Ne yapayım söyleyin bana? Nereye başvuru yapmalıyım? Nereden iş bulmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim? Rica ediyorum bir akıl verin...
Şimdi yazacaklarıma lütfen kızma bende lisans mezunyum.iki uni hatta.
Mesleğinle ilgili iş bulamıyorsan daha farkli bir sektör denesen? Yaşıni bilmiyorum ama gecici bir sure fastfood tarzi yerlerde yada buyuk avm lerde satış danışmanlığı yapabilir misin?bunu yazaken bile üzülüyorum ama bir sekilde para kazanmak lazim canim.sen yine mesleginle ilgili cv ni gönder arayışını birakma ama bu süre zarfinda ailene destek olmak kendi ihtiyaçlarını karşılayacak parayi kazanmak sana iyi gelebilir.