• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işsizlik

scodelario

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
280
138
53
Merhabalar, ben küçük bir tatil yerinde yaşıyorum yeni taşındım ve bir türlü iş bulamıyorum.Sezon bitti ve bulabildiğim tek iş türü bar cafe tarzı yerler turizm faktöründen dolayı, bende o tarz yerlerde çalışmak istemiyorum çok yorucu oluyor..Üniversiteye maddi acıdan gidemedim ama lisede guzel bir bölümden mezun oldum grafik/fotograf fakat burada o sektörü yapabiliceğim biyer yok özellikle kışın.Bu gidişlede iş bulabiliceğimi sanmyorum hergün bakıyorum ilanlara.İşkurun iş başı eğitim programı varmıs haberi olan varmı.İş yeri seciyormussunuz maası işkur veriyormuş 6 ay boyunca filan?

Evet iş garantili kursları var işkurun ve halk eğitimlerin siz geleceği olan bir bölüm okumussunuz büyük şehirde bir yakınınız varsa düzen kurup orda iş bulup sonra kendi evinize de çıkabilirsiniz ilerde tabi . İşkur günlük bir ara 20 tl veriyordu sonra bir sınav oluyorsun ve kazanırsan seni ilgili yere yerleştiriyorlar .Kazanamassan da sana diploma gibi belge veriyorlar ve bir çok kurum bu belge olmadan işe bile almıyor

Evet iş garantili kursları var işkurun ve halk eğitimlerin siz geleceği olan bir bölüm okumussunuz büyük şehirde bir yakınınız varsa düzen kurup orda iş bulup sonra kendi evinize de çıkabilirsiniz ilerde tabi . İşkur günlük bir ara 20 tl veriyordu sonra bir sınav oluyorsun ve kazanırsan seni ilgili yere yerleştiriyorlar .Kazanamassan da sana diploma gibi belge veriyorlar ve bir çok kurum bu belge olmadan işe bile almıyor
Biz zaten büyük bir şehirden geldik aslında sevmediğimiz için oyle yerleri.Hani burda bi düzen kuralım amaçlı.Başka yere gitme sansım yok ama olmadı kurs varsa ona yazılıcam ayda 400 e denk geliyordu galiba en azından belgem olur.

Biz zaten büyük bir şehirden geldik aslında sevmediğimiz için oyle yerleri.Hani burda bi düzen kuralım amaçlı.Başka yere gitme sansım yok ama olmadı kurs varsa ona yazılıcam ayda 400 e denk geliyordu galiba en azından belgem olur.
Belki daha da fazladır şu an anyene belgeniz olur zamanınızı değerlendirmiş olursunuz

Back