Işsizlik ordusuna ben de katıldım :(

o kim? noluyo? neyle suçladılar?
biraz daha detay lazım yoksa bişey anlaşılmıyo ki..

canım geçmiş olsun .. hırsızlıkla suçlanacaktım demişsin bu çok ağır bir durum biraz daha açarsan konuyu sakıncası yoksa..

Üzülme canım, allaha havale et.
Maalesef böyle insanlar var. Dua et başına kötü şeyler gelmemiş..

ben bişe anlamadım ya boşver ya allah haklıyıda haksızıda görür zaten

Ben de hiç bişey anlamadım....
Adam sadece kamera koyduk buraya demiş... Bu laftan neden alındınız kiii... Bel ki de kamera taktırdık, masraf yaptım, sana maaş ödeyemiycem ayrıllım demek istemiştr... Niye yanlış anlıyorsunuz ki hemen....
Hırsızlıkla ilgili bir ima yapmamış ki....

olayı tam olarak anlamadım ama size karşı şüphe yaratacak bir durumu ima ettisiyse keşke 'demek istediğinizi anlamadım madem kamera var izleyelim hep birlikte' deseydiniz

olayı tam olarak anlamadım ama size karşı şüphe yaratacak bir durumu ima ettisiyse keşke 'demek istediğinizi anlamadım madem kamera var izleyelim hep birlikte' deseydiniz

en mantıklı çözüm bu olmalıydı bence...

canım tam olarak anlamadım gene ama keşke arkadaşında dediği gibi tepkini koysaydın ima ettiğini kanıtlamasını isteseydin izleyelim deseydin video kaydını .. genede herşeyde hayır vardır üzülme takma..

canım benim tipik işveren taktiği seni haksız yere işten çıkarırsa tazminat ödemek zorunda evlendiğinde ayrılırsan da öyle ama hırsızlık gibi birşeyle suçlar da çıkarırsa bir kuruş ödemesi gerekmez
nekadar süredir çalışıyorsun bilemem tabi de muhtemelen sen tazminatlarını isteme diye gözünü korkutmak istedi kendini üzme başını dik tut bu seninle ilgili değil

çok tşk ederim bilgilendirdiğin için biraz daha kendimi toparladım sağolun arkadaşlar hepinize tşk ederim ederima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…