İşsizlik, meslek edinme hakkında yardıııımm

Felsefe ne ya gidip okumak için okuyorsunuz sırf üniversite görmek belki evden uzaklaşmak gezmek tozmak için sonra öğretmenim. Öğretmenim demek ne kadar kolay oldu asıl bi sorun varsa sistemde bu konu. Önüne gelen bir bölüm okuyup öğretmenim diyor. Bende işsizlik sorunu yaşadım ama daha başarılı olup daha iyi bir bölüm okuyabilseydim keşke dedim. Eğitim sistemiyle ne alâka. Mühendis de gider saçma sapan mühendislik okursa tabi ki işsiz kalır. Kendi başarısızlığını asla görme. Ben öğretmenim ama eğitim sistemi beş para etmiyor.

Ayrıca şu da var kendini geliştirmek için ne yaptın 27 yaşına kadar? En kötü 5 sene ?

Atanırsa evet öğretmen denilir. Formasyon alsa da öğretmen olmuyor bana göre. Felsefeyi zaten okuyanların hayat da ekonomik gayesi olmamalı hanımefendi kısa yoldan para kazanmam gerek iş sahibi olmam gerek diyen insan okumaz

Öğretmen olsanız böyle konuşmazsınız. Öğretmen olmak için illaki matematik, türkçe, fizik ,kimya , biyoloji mi olmak zorunda. Üniversite sınavında bile felsefe soruları var buna ne demeli ?

Güzellik sektöründe her daim para var. Her daim önü açık olur. Ama biraz bu kişiye bağlı. Yaş olarak çok problem yasamazsin. Tabiki sabirliysan, alttan almayı bilirsen .. bu devirde en zor şey kula kulluk etmek. Malesef en çok olduğu yer de bu kuaförler, bakimcilar.. azarlamalar, o aleti ben de kullanma, onu sürme, en küçük renk seçiminde bile insanların naziyla ugrasirsiniz. Ama sizin yapınız neşeli enerjik insanları kolay yonlendirebilen, biraz şeytan tuyu biraz da çene varsa çabuk sevilir sayılırsınız. İş öğrenmeyi her yaşta yaparsınız. Ben 70 yaşında dil kursuna gelenler gördüm. Siz 27 ne olacak..

Bence yasin iyi otur kpss çalış en mantıklısı.yukseklisansi fln bosver.4001 den atanırsin iyi bi puan al. Essek gbi çalış.29-30 yaşında atandim

Ayrıca şu da var kendini geliştirmek için ne yaptın 27 yaşına kadar? En kötü 5 sene ?

Öfke kusmak için iyi platform Söylediklerinizi şuraya bırakıyorum şu tarza bir üslup ve düşünceye ne anlatsam boş.

Teşekkürler

Linçlemem tabiki beni de çok üzüyor bu durum. Bende kendi alanımda ilerlemek isterdim.
Tavsiyem ne yapmak isterdim diye dusun okudun diye onu yapmak istemiyor olabilirsin
Belkide hiç sana gire değil tecruben yoksa farketmemis olabilirsin
Okuduğum bölümden farklı iş yapıyorum tecrübe ettim kendi işimi bana göre değilmiş şuan mutluyum

Tavsiyeniz için teşekkürler düşünme aşamasındayım zaten buraya da farklı perspektiflerden bakabilmek için konu açtım. İyi veya kötü her yorumun katkısı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…