İşsizlik, meslek edinme hakkında yardıııımm

Evet öyle oldu ne yazık ki bu durum o kadar üzücü ki bende iş arıyorum . Görüşmelere de çağrıldım gittim ama dönüş olmadı. Kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye

Öncelikle öğretmen değilsiniz. Felsefe bölümü bitirmek, öğretmenim demek değildir. Gidip felsefe okursanız işsiz kalırsınız tabii okurken bilmiyor muydunuz böyle olduğunu
Formasyon alır.
Ya da almıştır.
Ama başka yapılacak tonla iş var yazı işleri de yapabilir.
Üniversite zamanına dönsem ne matematik yapmak ne eşit ağırlık ne de kaygilanmak ile uğraşırdim
Herkes dedi diye eşit ağırlık okudum yazı uzerine iş yapıyorum ilgim vardı zaten bazı şeyler içimizde aslında.
Kullanmayı bilmek lazim

Yaşınız misler gibi demeye geldim.
Ben 48 yaşındayım, 3 yıl önce kendi işimi kurdum çiçek gibi gidiyor.
İsterseniz her şeyi yaparsınız

Öncelikle öğretmen değilsiniz. Felsefe bölümü bitirmek, öğretmenim demek değildir. Gidip felsefe okursanız işsiz kalırsınız tabii okurken bilmiyor muydunuz böyle olduğunu
Hadi ya siz mi karar veriyorsunuz buna? Meslek sorusuna cevap verip branşımı yazdım bölüm okudum demedim. Tüh keşke üni tercihi yaparken size danışsaymışım. Şuan mühendisler bile işsiz okunan bölümle ilgili değil eğitim sistemiyle ilgili sorunlar var.

Yapabilirsin yaşın geç değil
Şu Ortadoğu toplumlarındaki yaş kriteri beni delirtiyor.
25 i geçince her şey için geç diyorlar.

Güzellik uzmanlığı bu ara çok revajda
İstanbulda iseniz çok kolay iş buluyorlar da
Kurs fiyatları çok pahalı da değil
Zor bir sektör ama işi tutturduktan sonra iyi kazanırsınız.

Haklısınız yaşımızı öne sürüyoruz hep. Çok teşekkürler

Ya ne alaka öğretmen olmamakla formasyon aldıysa gayette öğretmen oluyor atandığında hayir siz öğretmen değilsiniz mi diyeceksiniz ne kadar saçma. Ayrıca insan istediği bölümü okur belki çok severek ,çok isteyerek seçti. Kimin ne sevdiğini, ne hayali olduğunu nereden bileceksiniz. Felsefe okursanız boşta kalırmışmışşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…