- 21 Temmuz 2018
- 983
- 798
-
- Konu Sahibi Nevisahsinamunhasirr
Yazı uzerine çok şey var yapılacak degerlendirebilirsinizÖğretmenim ( Felsefe Grubu)
Yazı üzerine derken? Editörlük vs gibi mi?Yazı uzerine çok şey var yapılacak degerlendirebilirsiniz
Evet öyle oldu ne yazık ki bu durum o kadar üzücü ki bende iş arıyorum . Görüşmelere de çağrıldım gittim ama dönüş olmadı.Oku oku oku dediler okuduk. Okumak 5 para etmez oldubulunduğum şehirde öğretmenlere özel sektörde asgari ücretin altı teklif ediliyor zoruma gidiyor. En azından meslek edinip daha iyi kazanabilirim diye düşünüyorum inşallah da öyle olur birbirimize destek olalım, birbirimizi motive edelim sizde araştırın bir yerden başlamak lazım umarım her şey gönlünüzce olur
Evet olabilir.Yazı üzerine derken? Editörlük vs gibi mi?
Öncelikle öğretmen değilsiniz. Felsefe bölümü bitirmek, öğretmenim demek değildir. Gidip felsefe okursanız işsiz kalırsınız tabii okurken bilmiyor muydunuz böyle olduğunuÖğretmenim ( Felsefe Grubu)
Formasyon alır.Öncelikle öğretmen değilsiniz. Felsefe bölümü bitirmek, öğretmenim demek değildir. Gidip felsefe okursanız işsiz kalırsınız tabii okurken bilmiyor muydunuz böyle olduğunu
Belki Felsefe Grubu öğretmeni.Öncelikle öğretmen değilsiniz. Felsefe bölümü bitirmek, öğretmenim demek değildir. Gidip felsefe okursanız işsiz kalırsınız tabii okurken bilmiyor muydunuz böyle olduğunu
Yaşınız misler gibi demeye geldim.Hanımlar merhaba; Derdim işsizlik.
27 yaşında, üniversite mezunu, görece okuyan araştıran biriyim.
Kpss'de alanımda alım çok az atanamıyorum. Yüksek lisans yapıp akademiden devam edeyim diyorum herkes kadro bulamazsın torpil dönüyor diyor. Özel sektörde birkaç yerde çalıştım ama uzun saatler çalışıp asgari ücret kazanıyordum hiç memnun değildim şuan iş de bulamıyorum halihazırda işsizim. Güzellik uzmanlığı, protez tırnak gibi bir kursa gidip bari bu sektöre gireyim en azından önü açık, işi öğrendikten sonra da kendime bir yer açarım diye düşünüyorum.
Sıfırdan bir meslek öğrenmek için yaşım geç mi? Sizce yapabilir miyim? Ve düşündüğüm gibi güzellik sektörünün önü açık mı? Düşüncelerinizi merak ediyorum benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
MerhabaYaşınız misler gibi demeye geldim.
Ben 48 yaşındayım, 3 yıl önce kendi işimi kurdum çiçek gibi gidiyor.
İsterseniz her şeyi yaparsınız
Felsefe bölümü bitirdim dememiş ki, o grupta öğretmenim demiş. Belki formasyonu var?Öncelikle öğretmen değilsiniz. Felsefe bölümü bitirmek, öğretmenim demek değildir. Gidip felsefe okursanız işsiz kalırsınız tabii okurken bilmiyor muydunuz böyle olduğunu
Ben de aynı durumdayımEvet öyle oldu ne yazık ki bu durum o kadar üzücü ki bende iş arıyorum . Görüşmelere de çağrıldım gittim ama dönüş olmadı.Kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye
Teşekkürler bakacağım bu alanaEvet olabilir.
Metin yazarlığı editor dergi gibi bende bu alandayim
Hadi ya siz mi karar veriyorsunuz buna? Meslek sorusuna cevap verip branşımı yazdım bölüm okudum demedim. Tüh keşke üni tercihi yaparken size danışsaymışım. Şuan mühendisler bile işsiz okunan bölümle ilgili değil eğitim sistemiyle ilgili sorunlar var.Öncelikle öğretmen değilsiniz. Felsefe bölümü bitirmek, öğretmenim demek değildir. Gidip felsefe okursanız işsiz kalırsınız tabii okurken bilmiyor muydunuz böyle olduğunu
Motive edici yorumunuz için çok teşekkürlerYaşınız misler gibi demeye geldim.
Ben 48 yaşındayım, 3 yıl önce kendi işimi kurdum çiçek gibi gidiyor.
İsterseniz her şeyi yaparsınız
İnsanlar okuduklarını anlamadan saldırmak için yer arıyorFelsefe bölümü bitirdim dememiş ki, o grupta öğretmenim demiş. Belki formasyonu var?
Yapabilirsin yaşın geç değilHanımlar merhaba; Derdim işsizlik.
27 yaşında, üniversite mezunu, görece okuyan araştıran biriyim.
Kpss'de alanımda alım çok az atanamıyorum. Yüksek lisans yapıp akademiden devam edeyim diyorum herkes kadro bulamazsın torpil dönüyor diyor. Özel sektörde birkaç yerde çalıştım ama uzun saatler çalışıp asgari ücret kazanıyordum hiç memnun değildim şuan iş de bulamıyorum halihazırda işsizim. Güzellik uzmanlığı, protez tırnak gibi bir kursa gidip bari bu sektöre gireyim en azından önü açık, işi öğrendikten sonra da kendime bir yer açarım diye düşünüyorum.
Sıfırdan bir meslek öğrenmek için yaşım geç mi? Sizce yapabilir miyim? Ve düşündüğüm gibi güzellik sektörünün önü açık mı? Düşüncelerinizi merak ediyorum benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Haklısınız yaşımızı öne sürüyoruz hep. Çok teşekkürlerYapabilirsin yaşın geç değil
Şu Ortadoğu toplumlarındaki yaş kriteri beni delirtiyor.
25 i geçince her şey için geç diyorlar.
Güzellik uzmanlığı bu ara çok revajda
İstanbulda iseniz çok kolay iş buluyorlar da
Kurs fiyatları çok pahalı da değil
Zor bir sektör ama işi tutturduktan sonra iyi kazanırsınız.
Mum ve doğal losyonlar yapıyorum, online olarak instagram ve shopier'de satıyorum.Merhabahangi alanda iş kurdunuz acaba?
Sayfanıza bakmak isterimMum ve doğal losyonlar yapıyorum, online olarak instagram ve shopier'de satıyorum.
Ya ne alaka öğretmen olmamakla formasyon aldıysa gayette öğretmen oluyor atandığında hayir siz öğretmen değilsiniz mi diyeceksiniz ne kadar saçma. Ayrıca insan istediği bölümü okur belki çok severek ,çok isteyerek seçti. Kimin ne sevdiğini, ne hayali olduğunu nereden bileceksiniz. Felsefe okursanız boşta kalırmışmışşş.Öncelikle öğretmen değilsiniz. Felsefe bölümü bitirmek, öğretmenim demek değildir. Gidip felsefe okursanız işsiz kalırsınız tabii okurken bilmiyor muydunuz böyle olduğunu