tatlım ben özel sektörde yıllarca çalıştım da ne oldu. şöyle anlatayım, hamile halimde bir ingilizce dersanesinde haftanın 7 günü calıstım. üstelik akşam 11 de inan abartmıyorum 11 de evde oluyor sonra da sonraki gün için materyal hazırlıyordum ogrencilerime.sence ne kadar kazandım ayda? 800-1000 tl arası. yogun tempo yüzünden kanama geçirip yatak istirahatine mecbur kaldım bebegimin saglıgı için. özel sektör iş vermeyiversin saglıgından olacagına... şimdi kpss sınavlarına hazırlanıyorum öğretmenlik ataması için. matematigim berbattı. ama iki aydır üstelik bir yandan 8 aylık bebeigme bakıyor, temizlik ve yemekle birlikte calısmaya calısıyorum. matematigim kendi cabamla cok düzeldi. kolayına kacmısım matematige kafam aclısmıyor diyerek, insan isteyince herşeyi başarıyor benimki gibi şartlarda bile. şimdi hiçbirşey imkansız demiyorum. en azından haftada sadece 5 gün-yarımşar mesai artık yaz tatili şubat tatili vs olacak. bir de garantin ve kimsenin seni sömürmemesi garantisi. oonun dısında tüm imkanları arastırıyorum bir de hosteslige basvurdum en azından bebegim için yatırım yaparım kazandıgım parayla diyorum.
hiçbirşey imkansız degil arkadaslar, yeter ki gerçekten isteyelim başarmayı. bırak senin gibi beyinden faydalanamayan parababaları kaybetsin.sen kendi imkanlarınla kendi seçeneklerini yine KENDİN yarat...