D
duygut
Ziyaretçi
- Konu Sahibi duygut
-
canım hani büyük şehire alışkınım ya belki küçük yerde yapamam diye izmiri düşündük.aslında hep küçük yer hayal ediyorum ama işte kendime güvenemiyorum sıkıcı olursa filan. önce izmire bakarız olmadı gideriz ya değilmi canımbayanssulusmile izmirde yaşam en zından istanbula göre daha ucuzdur yani öyle biliyorum.bu arada allah bağışlasın canım:) çocuğu bırakıp gitmek zor gelir bi akrabamızdan bliyorum.bakalım biz ne olucaz kar kara düşünüyorumcnm basvurmadıgım banka kalmadı valla yıne yok yıne yok hayırlısı böleymıs evet cocuk olunca zaten daha temkınlı davranıyorsun onun için daha secıcısın cocuguma bakacak kımse olmadıgımı ıcınde artık önemsemiyorum o benim için herseyden daha degerlı suan.aldıgım parayıda krese verdıkten sonra cocugumdan ayrı kalmama degmıyo vallacnm izmirde buyuk sehır ama bılemem ki allah yardımcınız olsun ıst. yasam cok zor valla
seninde allah yardımcın olsun hep canım sağol ya.bu arada nasıl öğretmen oldun? ben öğretmen olmadığım için çok pişmanımsenağlama iletişim okudum ama diyorum keşke fırsat verselerde öğretmen olsam diye.o söylenenleri artık takmamak lazım canım direk susturcaksın aslında. hem biz onlar için yaşamıyoruz.onlar dedi diye çalışmak zorunda değiliz.birde öyle bir konuşuyolarki sanki ayıp bişey yapmışız sanki çalışmamak ayıp günah.sanki önceden kadınlar çalışıyodu.hayır çalışmak güzel bişeydir tabi hiç çalışmadım o ayrıda insanlar gerçekten çok acayipler şimdiki öyle bir devirki uymak çok zor gerçekten.senağlamaçok iyi anlıyorum sizleri
2008 de mezun oldum ünv.den
2 ay sonra evlendim
ortada iş yok güç yok
kolay buluruz zannediyordum
eşimin arkadaş çevresi geniştir her yere haber saldı
ama yok yok
tam 1,5 sene evde oturdum
nasıl zor geldi anlatamam size
bir yandan insanların saçma saçma soruları
yok o kadar yıl boşuna mı okudun
yok neden çalışmıyorsun
çalışmayacaksan çocuk yap vs.
size ne kardeşim ya size ne
sinirlerim nasıl yıprandı 2 ay önce işe başladım
öğretmenlik mezunu değilim ama öğretmenlik yapıyorum şimdilik
huzurluyum mutluyum
ha çalışmasam eşimin maaşı hayli hayli yeter geçinmemize
ama sorun bu değil
insan emeklerinin karşılığını almak istiyor
Allah yardımcınız olsun kızlar
canım hani büyük şehire alışkınım ya belki küçük yerde yapamam diye izmiri düşündük.aslında hep küçük yer hayal ediyorum ama işte kendime güvenemiyorum sıkıcı olursa filan. önce izmire bakarız olmadı gideriz ya değilmi canımbayanssulusmile izmirde yaşam en zından istanbula göre daha ucuzdur yani öyle biliyorum.bu arada allah bağışlasın canım:) çocuğu bırakıp gitmek zor gelir bi akrabamızdan bliyorum.bakalım biz ne olucaz kar kara düşünüyorum
canım daha çağırmadılar ama belli olmaz bunların işleri:))) saol canım amin ama sende ümidini kes hiç takma bak nasıl oluyokaydirigubbakcemile3 zaten ne düşünürsek tam tersi oluyo acaba neden anlamıyorum yakaydirigubbakcemile3çok sevindim darısı başımıza :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?