- Konu Sahibi duygut
ya kızlar bişey daha söylicem: bu ilan size başta dediğim yerin ilanı yine. arkadaşım gidip görüşmüş diyoki işi benimsemedim diyo.insan kaynakları demişki ödemelerde sorun oluyo aralık ayı maaşları bu ay ödencek demiş.arkadaşım önceden habertürkte çalışıyodu başlangıç için 1 milyar maaş alıyodu hiçte tecrübesi yoktu.ama ordan anlaşamadığı için çıktı.şimdi burayıda kabul etmemiş halbuki bu medya gurubu birçok tanınmış gazete dergi ve kanallarla çalışıyo ben anlamadım.mesela bana diyoki akşam gazetesi çok aktif bir gazete değil yani maaşlarda ondan sorun oluyodur diyo.banada insan kaynaklarının bir tuzağı gibi geldi kızlar böyle bir iş kabul edilmezmi? onun başta hiç tecrübesi yoktu şimdi azda olsa var ama 2 milyar maaş istemesi normalmi yani? habertürkede gitmicekti annesi zorla yollamış.hayır biz hiç iş bulamıyoruz bu insanlar buluyolarda ne istiyolar daha anlamıyorum ya.
ben insan kaynaklarının maaşla ilgili bilgi vereceğine inanamam hemde maaşların ödemesinde sorun olduğuna dair bi bilgi ben bilemedim açıkçasıCADIARZU
ararlarsa bi görüşürsün, şartlarını konuşursun kafana yatmazsa başlamazsın şimdiden bozma moralini herşey olacağına varır
hakkında hayırlısı neyse o olsunopuyorumnanaktan