İşsizim nasıl oyalanabilirim

loveher93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
92
36
38
32
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 1 buçuk senedir iş arıyorum günlerimin çok boş geçtiğini amaçsız olduğunu düşünüyorum. Sizde tecrübelerinizi bu dönemlerden geçenler yazabilirmi eminim bir çok kişiyede faydası olacaktır.

Ücretsiz ismek kurslarına gidebilirsin, örgü falan gibi hobiler edinebilirsin, gezebilirsin görülmesi gereken yerleri, kitap okuyabilirsin bol bol. Ah keşke imkanım olsa da evde boş zamanım olsa :)

Başlığa istinaden yazdım bunları ekstra iş arıyorsan internet üzerinde milyon tane ilan var sürekli araştır başvur üzerine düş. Yoksa kimse seni bulmuyor maalesef

Belirli gunlerde darulacezeye cocuklar ve yaslilari ziyaret etmek icin gunler oluyor oralara gidebilirsin.
Ucretsiz ismek kurslari var ; dil veya pasta kurslari benim cok ilgimi ceker mesela.

İs mevzusuna gelince en azindan istediğiniz bir sey bulana kadar gecici bir iste calisin. Siz kovalamazsaniz sizi bulmaz maalesef. İstanbuldaysaniz üçüncü havalimani icin cok alim olacakmis diye duydum. Belki isinize yarar.

Belirli gunlerde darulacezeye cocuklar ve yaslilari ziyaret etmek icin gunler oluyor oralara gidebilirsin.
Ucretsiz ismek kurslari var ; dil veya pasta kurslari benim cok ilgimi ceker mesela.

İs mevzusuna gelince en azindan istediğiniz bir sey bulana kadar gecici bir iste calisin. Siz kovalamazsaniz sizi bulmaz maalesef. İstanbuldaysaniz üçüncü havalimani icin cok alim olacakmis diye duydum. Belki isinize yarar.
ewt 3. hava limanıyla bir görüşmem sonuçlandı işe alındım ama ben net değilim :) geçici olarak başlıyacağım tabi

ewt 3. hava limanıyla bir görüşmem sonuçlandı işe alındım ama ben net değilim :) geçici olarak başlıyacağım tabi
İşsizim deme o zaman burda has be has işsizler varken benim gibi:KK12:
Benim tavsiyem bolumunle ilgili sertifika programlarına ve seminerlere katıl.Cunku kendi alanınla ilgili işlere basvururken cv'yi doldurursun hiç olmazsa.Öyle örgü kursu falan hiç oyalanma,işinle ilgili birşeylerin peşine düş.

Uzun süredir okumak için fırsat kollayıp da okumaya fırsat yakalayamadığınız kitaplar varsa onları okuyun.Zira ben uzun süredir o fırsatı kovalıyorum:110:

İşsizim deme o zaman burda has be has işsizler varken benim gibi:KK12:
Benim tavsiyem bolumunle ilgili sertifika programlarına ve seminerlere katıl.Cunku kendi alanınla ilgili işlere basvururken cv'yi doldurursun hiç olmazsa.Öyle örgü kursu falan hiç oyalanma,işinle ilgili birşeylerin peşine düş.

evet böyle demem belkide doğru değil istediğim gibi bir iş bulamadım diyim :) ben amerikada okudum kendimi okurken çok geliştirdim certifikalarım bir hayli fazla ama odtü mezunları bile iş bulamıyor ben nasıl bulayım bu devirde iş bulunmu direk yapışcan :)

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 1 buçuk senedir iş arıyorum günlerimin çok boş geçtiğini amaçsız olduğunu düşünüyorum. Sizde tecrübelerinizi bu dönemlerden geçenler yazabilirmi eminim bir çok kişiyede faydası olacaktır.
kitap okuyabilirsiniz

evet böyle demem belkide doğru değil istediğim gibi bir iş bulamadım diyim :) ben amerikada okudum kendimi okurken çok geliştirdim certifikalarım bir hayli fazla ama odtü mezunları bile iş bulamıyor ben nasıl bulayım bu devirde iş bulunmu direk yapışcan :)
Ama neden ama neden Amerikalarda okuduysan buralardasın:duduk:O zaman pek önerebileceğim bir şey yok yani ingilizceni geliştir desem zaten iyidir.Iyisi mi örgü kursunu bir araştır sen:KK49:

sevgi evlerine , huzurevlerine , hayvan barınaklarına gidip oradakilere yardımcı olun :KK66:

Kitap okuyun, film seyredin, müze veya sergi gezin. Kişisel gelişim kurslarına katılabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarında gönüllü üyelik yapabilirsiniz.

Back
X