Hesap odemeniz sorun olsa sinema biletlerini alir diye sizde kahvalti almissiniz. Sizin derdiniz rahatlayip size yikmaya calismasi ya da issiz olusunu cok takmamasi.
Caba gostermeyip elinde ki parayi keyfi yok tv koltugu falan harciyorsa o adamda sorumluluk arama. Ailesine guveniyor belli. Aileye guvenen erkek olmamistir henuz.
Size bankada 60 bin var araba alicam lafina da pek inanmamanizi oneririm.
Konu sahibi, önceki konularını biliyorum, gerçekten zor bir yaşamın içerisindesin, anlıyorum seni. Babandan ötürü sevgilinde azim, çalışkanlık, sorumluluk alıcılık görmek istiyorsun. Haklısın da bu konuda. Ama bu devirde şıp diye kendi alanında iş bulmak kolay değil. Ha harçlığını çıkaracak günlük ufak tefek işler yapabilir evet ama buna çok da ihtiyacı yoksa tercih etmeyebilir, kendi alanında iş bulmayı bekler doğal olarak. Biraz bekle, mutlaka bir kapı açılır ona da.
Hesap konusuna gelince bir sen öde, bir o ödesin. Sen çalışıyorsun, o çalışmıyor. En azından çocuk komple senin üzerine yıkmıyor hesabı çalışmıyorum diye. Ailenin durumu iyi bile olsa bir yaştan sonra sürekli para talep edilemiyor, utanıyor insan. Çalışmazken ailesinden aldığı harçlıkla sürekli tüm hesabı yüklenmesini bekleyemezsin. Biraz makul ol şu dönemde. Bir de ailesinin hesaptaki parasından falan bahsetmesi bana çok çirkin geldi, dikkat et.
bir ayda her yönden değerlendirmişssiniz ama kısa bi süre ve değerlendirme sonuçları yanlış çıkmış...ayrıca ailesinin bankadaki parasından size ne ... hep maddiyattan bahsetmişssiniz ... aşk sevgi yok galiba... bence aradığınız kriterlere uymuyo ocakta tanısmıssınız şubatta sevgili olmuşssunuz ve marta yeni girdik sayılır ayrılmanız en mantıklısı olur
Babanızdan ötürü iş, para konuları sizde tedirginlik yaratıyor anladığım kadarıyla. O yüzden "kendini güvende hissetme" duygusu diğer duygulardan daha baskın olur sizde, bu gayet normal bi endişe. Çalışkan bir adam mı, size güven veriyor mu, sizi bazı konularda gözetiyor mu vs.. Şimdilik bunları gözlemleyin derim, Bazı insanlar olur bilirsiniz ki hani parası olsa böyle yapmaz, niyet önemlidir yani. Zamanla anlayabilirsiniz bunları.
Çok saol canım.. Çalışmak istiyor arıyor iş görüşmeye gidince heyecanlanıyor mesela gecen olmadı diye baya modeli bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?