ıssız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız ilk 3 koku

Aaa bide ysl nin elle kokusu cok degisik....
Hem ciddi hem gizemli degisik bisey
:/ çok ağır geldi yine bana o da.buarada oda var şuan bende :) yarıladım duruyor.gece kokusu gibi biraz sanki.keskin bişiler onda da var...ysl manifestosu yumuşaklığını daha çok beğeniyorum

Edc formunda mi senin exclamation...kaliciligi nasil peki? Edc olmasi demek kaliciligin az olmasi demek epey....manifestoyu ve bir o kadar da black opiumu dehset merak ediyorum

Ay ha
:/ çok ağır geldi yine bana o da.buarada oda var şuan bende :) yarıladım duruyor.gece kokusu gibi biraz sanki.keskin bişiler onda da var...ysl manifestosu yumuşaklığını daha çok beğeniyorum
Hatlar karisti :) kafam exclamation da ya
Elle evet agirdir biraz ama benim hosuma gidiyor tam bir ogretmen is kadini kokusu ama gizemliliginden dolayi bir pilates hocasinin kokusu olabilecek kadar da ilginc geliyor bana

Edc formunda mi senin exclamation...kaliciligi nasil peki? Edc olmasi demek kaliciligin az olmasi demek epey....manifestoyu ve bir o kadar da black opiumu dehset merak ediyorum
black opium da kahve notası çok baskın geldi bana. sevemedim bu yüzden. ama çok seveni var.

yok exclamationu ben liseden hatırlıyorum..yani şuan yok o bende şuan elle var manifesto var ysl black opium var...ve daha sayamadığım herşey baya hastayım ben bu konuda dehşet para harcadm parfüm deyince akan sular duruyor.black opium diesel loverdose red kiss kullandınmı bilmem ama onun aynısı çok bi numarası yok.Allahtan 30 luk almıştım...baya yoğun bişey oda vanilyalı...kahve kokusu çok gelmiyor.

şu aralar bende alien lere taktım.
alien essence absolue ilk anda çok ağır gelmişti ama sonradan yumuşadı koku kartında. baya sevdim. kararsızım.

fotoğraf paylaşırsın çok memnun olurumm

Elie saab tabiki
2 ve 3 yok bende. Tenime en çok yakışan parfüm bu
elıe saab evet.açık parfüm olarak bargellodan sipariş verdim bu defa...gelicek umarım iyidir.orjinalini sevmiştim...artık elimdeki orjinalleri eritmeden almak istemiyorum :/

elıe saab evet.açık parfüm olarak bargellodan sipariş verdim bu defa...gelicek umarım iyidir.orjinalini sevmiştim...artık elimdeki orjinalleri eritmeden almak istemiyorum :/
Ben de açık kullanıyorum. Orjinali baya pahalı.
Hostes bir arkadaştan rica etmiştim bir keresinde fakat dolar baya yüksek olduğu için burda burdan veya dışardan almamın bir farkı olmayacaktı. Hayallerim suya düştü

fotoğraf paylaşırsın çok memnun olurumm
düşünüyorum öyle birşey ama şuan evimde değilim malesef bodrumdayım...çalışıyorum ve parfümlerimin çoğu evde...fırsattan istifade hala akıllanmadan parfüm siparişi veriorum :) çünkü yanımda da olmalı değilmi ama birkaç koku

parfümlerden konuşmayı ve parfüm anlatmayı çok seviyorum...tavsiye etmeyi de.

lady million severler yenisine baktılarmı? prive serisi çıktı şuan daha yoğun hali bense şuan öööyle uzaktan bakıyorum sadece

lady million severler yenisine baktılarmı? prive serisi çıktı şuan daha yoğun hali bense şuan öööyle uzaktan bakıyorum sadece
bana hafif tatlı ama baharatlarda olan böyle ekşimsi kokmayan farklı bir şey önerir misin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…