- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
Evetünlemli bişeymiydi bu? sanki anımsar gibi oldum
:/ çok ağır geldi yine bana o da.buarada oda var şuan bende :) yarıladım duruyor.gece kokusu gibi biraz sanki.keskin bişiler onda da var...ysl manifestosu yumuşaklığını daha çok beğeniyorumAaa bide ysl nin elle kokusu cok degisik....
Hem ciddi hem gizemli degisik bisey
Edc formunda mi senin exclamation...kaliciligi nasil peki? Edc olmasi demek kaliciligin az olmasi demek epey....manifestoyu ve bir o kadar da black opiumu dehset merak ediyorumşimdi sizlere tavsiyelerim şunlar kızçeler eğer parfüm arayışına girerseniz:
:/ çok ağır geldi yine bana o da.buarada oda var şuan bende :) yarıladım duruyor.gece kokusu gibi biraz sanki.keskin bişiler onda da var...ysl manifestosu yumuşaklığını daha çok beğeniyorum
Hatlar karisti :) kafam exclamation da ya:/ çok ağır geldi yine bana o da.buarada oda var şuan bende :) yarıladım duruyor.gece kokusu gibi biraz sanki.keskin bişiler onda da var...ysl manifestosu yumuşaklığını daha çok beğeniyorum
black opium da kahve notası çok baskın geldi bana. sevemedim bu yüzden. ama çok seveni var.Edc formunda mi senin exclamation...kaliciligi nasil peki? Edc olmasi demek kaliciligin az olmasi demek epey....manifestoyu ve bir o kadar da black opiumu dehset merak ediyorum
yok exclamationu ben liseden hatırlıyorum..yani şuan yok o bende şuan elle var manifesto var ysl black opium var...ve daha sayamadığım herşeyEdc formunda mi senin exclamation...kaliciligi nasil peki? Edc olmasi demek kaliciligin az olmasi demek epey....manifestoyu ve bir o kadar da black opiumu dehset merak ediyorum
fotoğraf paylaşırsın çok memnun olurummyok exclamationu ben liseden hatırlıyorum..yani şuan yok o bende şuan elle var manifesto var ysl black opium var...ve daha sayamadığım herşeybaya hastayım ben bu konuda dehşet para harcadm parfüm deyince akan sular duruyor.black opium diesel loverdose red kiss kullandınmı bilmem ama onun aynısı çok bi numarası yok.Allahtan 30 luk almıştım...baya yoğun bişey oda vanilyalı...kahve kokusu çok gelmiyor.
Alien ve amor amor en nefret ettigim :)şu aralar bende alien lere taktım.
alien essence absolue ilk anda çok ağır gelmişti ama sonradan yumuşadı koku kartında. baya sevdim. kararsızım.
elıe saab evet.açık parfüm olarak bargellodan sipariş verdim bu defa...gelicek umarım iyidir.orjinalini sevmiştim...artık elimdeki orjinalleri eritmeden almak istemiyorum :/Elie saab tabiki
2 ve 3 yok bende. Tenime en çok yakışan parfüm bu
aaa yapma alien harikadır amor amor u bende çok sevmem..ama alien off yani :)Alien ve amor amor en nefret ettigim :)
Ben de açık kullanıyorum. Orjinali baya pahalı.elıe saab evet.açık parfüm olarak bargellodan sipariş verdim bu defa...gelicek umarım iyidir.orjinalini sevmiştim...artık elimdeki orjinalleri eritmeden almak istemiyorum :/
düşünüyorum öyle birşey ama şuan evimde değilim malesef bodrumdayım...çalışıyorum ve parfümlerimin çoğu evde...fırsattan istifade hala akıllanmadan parfüm siparişi veriorum :) çünkü yanımda da olmalı değilmi ama birkaç kokufotoğraf paylaşırsın çok memnun olurumm
lady million severler yenisine baktılarmı? prive serisi çıktı şuan daha yoğun halibense şuan öööyle uzaktan bakıyorum sadece
bana hafif tatlı ama baharatlarda olan böyle ekşimsi kokmayan farklı bir şey önerir misin :)lady million severler yenisine baktılarmı? prive serisi çıktı şuan daha yoğun halibense şuan öööyle uzaktan bakıyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?