ıssız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız ilk 3 koku

Dur suraya da sorayim :) tokyo milk ozellikle de siyah sisedekileri bilen taniyan var mi

Gucci rush kesin alirdim ama sıkmazdim... yeterince sıkan var sıkmayın sunu beeeeea
Tenime en yakişanini mındar ettiniz
Cogu kisiye de yakismiyor....kokudan soğutuyorlar yeminle
Su an derin arayistayim....bulucam :)
gucci rush ben de hastasıyım çok güzel kokudur...yoğundur da ama şuan fiyatı morhipoda trendyolda falan 330 larda filan...ben açık parfüme karşı birisi değilim evde 30 tane orjinal varsa 15 tane de açık parfümüm vardır.bargellodan sipariş verdim gucci rush ı bakalım nasıl yapmışlar?

la nuit tresoru sevemedim ben evde duruyor çok keskin aşırı keskin bişi var içinde canımı sıkan..hypnose severim mesela lancome dan
Canim aslinda keskin kokulari bende hic sevmem fakat tresor hayatimin kokusu oldu diyebilirim resmen bütünlestim 2 yildir cok mutluyuz ayrica bana cok hafif ve seksi bi koku gibi gelir belkide tenden tene cok degiskendir bilemiyorum buarada hypnose bende de var cok severim kendisini cok ayri tum parfumlerden siyrilan baska bir kokusu var onun

Yillar once exclamation diye bir parfum vardi piyasada hatirlayan var mi :)
Onu siparis ettim bi kac gune geliyor
Kokuyu hayal meyal hatirliyorum ama cok guzeldi....heycanliyim

tekin acarda kız birazda zorla satmıştı...yani satış kotasında falan vardı herhalde satmak bu parfümü ben jpg classic almaya girmiştim la nuit tresorla çıkmıştım. çok pis gaza geldim.çoooook kalıcı ama feci yaniii orasına bişey diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…