- 3 Şubat 2016
- 226
- 244
- 103
- Konu Sahibi portakalcicegi41
-
Onu da dönen torpil ve haksızlıklar sebebiyle pek istemiyorum midem almıyor artık yapılanların bu kadar da göze sokularak yapılmasını... Az çok yer arıyorum ama covid sebebiyle kimse istemiyor herkes evden çalışmaya döndüSeni çok iyi anlıyorum maalesef çoğu bölümler fazla mezun nedeniyle bitmiş durumda. Hakim savcılık denemeyi düşünür müsün? Olmadı az ya da çok demeden birinin yanında çalışmanı deneyim kazanmanı tavsiye ederim
Farklı kollarda dene bence internet satışı olur.. ya da akademisyenlik düşünebilirsin ama şunu kabullen bir müddet zor olacak.. her yeniOnu da dönen torpil ve haksızlıklar sebebiyle pek istemiyorum midem almıyor artık yapılanların bu kadar da göze sokularak yapılmasını... Az çok yer arıyorum ama covid sebebiyle kimse istemiyor herkes evden çalışmaya döndü
Ne desem ki haklı..
Bilemedim, belki akıl verirsin diye aklıma sen geldinNe desem ki haklı..
Evet ama sonradan tayin vs durumları çok zor olduğundan yaşamak istemediğim yerleri de pek istemiyorum ciddi bir karar sonuçta o yüzden büyük şehirleri düşününce sadece baya bi yüksek gerekiyor. Neyse 2022ye deneyeceğim ben de artık bakalım.Bende kpss düşünüyorum , aslında 95 değil ben 2020 atamalara bakmıştım Ankara İstanbul çok yüksek genelde
Durum bu kadar kötü mü ya?Merhabalar. Burayı fikir alma açısından fazlaca kullanıyorum ve bir sorunum olduğunda da güzel fikirler gelebiliyor.
2018de hukuk fakültesinden mezun oldum. 2019 sonuna doğru stajımı bitirdim ve ruhsatımı alarak resmi bir avukat oldum. Ama nereden bilecektim bu tünelin iyi bir yere çıkmadığını...
Covid sebebiyle daha da ne yapacağımı bilmez haldeyim. Bir avukatın yanında Sgklı bir şekilde çalışmaya yanaşmazdım şartları pek insancıl değil diye piyasa o kadar kötü ki onda bile artık başvursam geri dönüş sağlayamıyorum
Şirketler 5 yıl deneyim arıyorlar. Kpssyi de denedim ama o kadar düşük ki kurum avukatı atama sayısı 95lere dayandı puanlar. Atanabilmem mümkün değil. Bankalara cv bıraktım ne dönüş var ne alım duyurusu sınav vs.
Ofisimi açsam karantina dolayısıyla herkes kötü halde ben müvekkil kimi bulucam da kimden paramı tahsil edicem. Hepsi soru kafamda.
Evimden öbür meslektaşlarıma da hem yardım hem de cebime azcık para olsun diye tevkil olarak duruşmalarına gidiyordum ona da e-duruşma diye internetten duruşma getirmişler. Neyi denesem olmuyor mesleğimi icra edemiyorum... Neye elimi atsam kurumuş gibi hissediyorum.
En son elimdeki iki kuruş parayla kripto para şeklinde borsaya girmeyi kafaya koydum çaresizlikten 100 liram 150 lira olur belki diye. Ama pek de anlamadığımdan elimdeki de batmaz inşallah diyorum.
Durumum bu şekilde. Bu depresif zamanlarımda bir kişi bile bana umut olursa çok mutlu olurum. Teşekkür ediyorum...
Başınız saolsun çok üzüldüm rabbim sizin yolunuzu açsın inşallah2019da mezun oldum daha yeni stajı bitirdim ruhsat aldım.iş aramaya fırsat bile bulamadan,sapasağlam doktor babam coronadan daha 60 yaşında bile değil vefat etti.kısacası beterin beteri vardır,piyasa kötü ama iş bulunur önemli olan can sağlığı.illa işe ihtiyaç varsa mecbur birkaç yıl bağlı olarak çalışacağız seçme lüksü olmayacak.benim stajımda güzel geçmedi yarısı koronaya denk geldi zaten. Allah belamı verdi bu yıl.en azından sizin staj dönemi güzel geçmiştir korona yoktu o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?