- Konu Sahibi aci_cikolata
didosh çok haklısın yarım kalan aşk hikayesi varsa ağlıyorsun ve ben sonunda ne kadar kendimi tutmaya çalışsamda gözyaşlarıma hakim olamadım harika bir aşk hiyakesiydi günümüz şartlarına uyarlanarak biraz çevremizden biraz kendimizden birşeyler bulduğumuz özellikle 70 li senelerin müziklerinin çalınması beni daha da etkiledi az evvel netden buldum ıssız adam ın albümüde çıkmak üzereymiş çıksın hemen alacam
Filmin müziklerin de: Most Production imzalı filmin soundtrack albümünde, Semiramis Pekkan’ın “Bana Yalan Söylediler”, Ayla Dikmen’in “Anlamazdın”, Nil Burak’ın “Yalnızım Ben”, Sibel Egemen’in “Yalnız Adam”, Hümeyra’nın “Tutsana Ellerimi” ve Michel Fugain’in “Une Belle Historie” şarkıları yer alıyor.
bence filmdeki en güzel noktalardan biri bize unuttugumuz 45lik plakları hatırlattı :asigim:bikactanesini cektim sarkıların bütün gün dinledim
ben izlemedim henüz dün akşam kuzenim izlemiş dönüşte bize geldi . özellikle söylediğin sebepten tam benlik olduğunu söyledi bakalım izleyip göreceğim :)
tatlım o halde sen yanına bi rulo tuvalet kagıdı alıp git
sen giibi bi arkadaşım bayaaa bi etkisinden çıkamadı