ISSIZ ADAM ve Çağan Irmak...

valla gidilir abuk subuk bir filme gideceğine tadı olan bir filme gidersin geçen son osmanlıya gittim ama ıssız adama gitsem daha çok memnun kalırdım ikinci kere izlemekten:)

Az önce tanıştığın biriyle yatağa gitmeyi normal bulmak ama yatağında birisi varken uyuyamamak, seviştikten hemen sonra yanağına bir öpücük kondurup kaçanı makbul sayarken, olayı ilişkiye çevirmeye çalışanlardan kaçmak...
Ruhunu soymaya korktuğundan, pervasızca tenini soymak, çırılçıplak kalmak, en ilkel güdünü tatmin etmek, tenlerin buluşması, ruhların kaçışı, birbirleri hakkında hiçbir şey bilme ihtiyacında ve merakında olmayan insan bedenlerinin iç içe geçmesi. O yatak dışında hiç aklına düşmeyecek, umurunda olmayacak bir insanın bedenine o yatakta tapmak.
Kendinden kaçmak, kendinle baş başa kalmaya katlanamamak, o yüzden sabahlara kadar kalabalıklara karışmak, dans etmek, gülmek, sarhoş olmak, yalnızlığı yenmek için bedenini paylaşmak, ah bir anlasan asıl ıssızlık bu, seni seviyorum diyemediğin, bakınca boğazının düğümlenmediği birine sarılıyor olmak!

Kral çıplak!

Artık itiraf vaktidir, bedenini tatmin ederken, ruhunu örseliyorsun nicedir.

Bu cinselliğinle barışmak değil, bu özgürlük, modernlik değil, bu değersizlik hissiyle kavrulan insanın, kendi kendini sabote etmesi. Mutlu bir ilişkiye, doyumlu bir aşka inancı kalmadığının acı göstergesi.

Geçmişte ruhunu da eline tutuşturduğun insanların canını yakmalarına izin vermiş olman, yaptığını haklı çıkarmaz. Gör işte!... Ruhun incinmesin diye ortaya bedenini attığında ruhun yine inciniyor. Çözüm bu değil!..

Ama umutsuzluğa kapılmak yok, bir çözüm var. Yeter ki olumlu düşün, yeter ki davranışların bu olumlu düşüncenin ürünü olsun.

Sevebileceğin, sevilebileceğin, düşündüğünde içini titretecek insanı hayatına çektiğini hayal et.

Mutlu olmak için birinin varlığını arama umutsuzca, yatağını boş tut biraz, yalnızlığından keyif al.

Her insan bir ada, uçsuz bucaksız denizin ortasında, kendine özgü, eşsiz, vakur, gizemli bir ada.

Önce kendi adanı tanısan, adanda keyifle yaşamayı bir öğrensen, karaya bağlantı için köprüler kurma derdine düşmesen; karadakilerin dikkatini çekeceksin kendiliğinden. Bu kez onlar ulaşmaya uğraşacak kendi değerinin farkında olan ışıltılı, cazibeli adaya.

İşte o zaman hayatına çekmiş olacaksın ruhunu da doyuracak olan sevgiliyi.. İkilik sona erecek, ruh ve beden bütünleşecek. Ve işte asıl o zaman gerçekten doyacak bedenin inan bana. Çünkü artık teknik pozisyonlar değil, bir olmanın keyfi olacak yatağında. Yeter ki inan!

ALINTIDIR...şutarafagitti

arkadaşlar bende gittim ve sonunda ağlayarak çıktım ilk yarı için bişey diyemem ama ikinci yarı insanı çok derinden etkiliyor eğer fırsatınız varsa gidin derim anlamlı bi film süper işte

Hanımlar kesinlikle tavsiye ediyorum,ben erkek arkadaşımla birlikte gittim ve inanın filmin sonunda ikimizinde gözleri dolmuştu... Daha sonra ben hızımı alamayıp birde işyerindeki arkadaşlarımla gittim kaydirigubbakcemile3

Çok güzel ve başarılı bir film..

abartıldıgı kadar iyi bulamadım..flim müzikleri ve son yarım saat haricinde iyi değildi..evde izlenecek bi flim olabilir ama özelikle sinemaya gidilipte izlenilecek bi flim deil..

ben yeni geldim filmden şuan filmi izlerken ağlamadım yanında ağlayamayacağım kişilerle gitmiştim çünkü.. ama hayatında bir kere bile birin sevmiş ,aşık olmuş yada buna benze duygularla vedalar yaşamış herkseni boğazında bir yumruk ve göğsünde bir ağrı bırakır diye düşünüyorum...evet film harika değil evet bazı seks sahenleri çok ütopik ama film yinede bir yerden tutup bu sana birşeyler hatırlatıyor mu diyor ,sarsıyor....ki bunları filmin baş kahramanları olna Ada ve Alper'i çok mantıklı, baan yakın bulmama rağmen söylüyorum çünkü aşk,sevgi,ayrılık dil,şehir, statü farklılığı tanımıyor herkese aynı acıyı yaşatıyor bu sebeple bende gidip izlenmeli.....çok uzun oldu fikrim özür dilerim ama bunun sebebi filmden yeni çıkmış olmamdır.. iyi seyirler..

arkadaşlar yapmayın bazıları sevişme sahnelerinin fazlalığından yakınıyor orda gösterilen açık seçik sahne sadece öpüşmek insanların herhangi yaptığı başka bişey gösterilmiyor bile ee bırakında artık o kadar geriden gitmeyelim film bu hangi diziye hangi filme bakarsanız artık hepsinde var o kadarı

filmn ilk yarısında iyiki erkek arkadaşımla gelmemişim die düşündümmfisfisfis..ama ikinci yarısında onun yanmda olmasını çok istedim..son 15 dakikasında duygulandım..filmn diğer sahneleri biraz abarttılmış ama zaten konu adamn o rahatsızlığının üzerine olması çok anormal değil ama birz daha azaltılabilirdi çünkü ilk yarısı olduğu gibi onla geçio bu film nere bağlancak die düşündüm durdum ama gerçekten sonu çok etkileyiciydia.s..aşırı güzel değil ama bnce izlenebilir..

bende gitcem de bi gidemedim ikidir gitcem ama yer yokk:(
haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorumm yayından kalkmadan gitsem barii:(

Issız Adam filmine eşimle birlikte gittik ve biz çok beğendik. O kadarda seks kokan bir film değil tabiiki, olması gereken bölümler Alper'in iç dünyasını anlatıyor. Başka nasıl değinebilirki, hayatımızın bir gerçeği de aynı zamanda. Heyyy gidi günler ne güzel şarkılardı onlar öyle heleki : Ayla dikmenin - Anlamazdın o zamanlar severek dinlediğim şarkılardan biriydi. Hâlâda dinlerim o eski şarkıları. Çilibomlar, Boşver boşver arkadaş, Beyaz Meleklerin şarkıları, Son verdim kalbimin işine vs vs saymakla bitmezki.............Çok şanslıymışız diyorum...

Biz eşimle filmin sonlarına kendimizce yorumlar ekledik. Film askıda kaldı bizce çünkü bizim fikrimiz filmin devamı gelmeli. Kendimizce filmin devamını senaryolaştırdık. Siz seyredenler neler düşünüyorsunuz çok merak ediyorum. Bizim gibi düşünenler varmı acaba :uhm: burada paylaşırmısınız?...

Son düzenleme:
Niyahet gidebildim erotik bir film değil ama tipik kadın-erkek ilişkisi, sorunlu kalabalık içinde olamayan sex seven bir erkek ve aşkı daha duygusal şevkatli yaşamaya çalışan bir kadın.Yarım kalmış bir aşk hikayesi. Abartılacak bir film değil kızlar.

Ama en güzel yanı ayrılmalarına rağmen Ada' nın Tarsusa gidip annesiyle buluşması ve doyasıya sevgilisini o evde hissetmesiydi bence. Ada ve müzeyyen teyzenin ilişkisine bayıldım ben

Hangimiz ayrıldığımız sevgilisinin eski evine gidip annesiyle onu günlerce konuşabilme cesaretine sahibiz ki?

Son düzenleme:
gitmedigim yerli yabancı sinema filmi yok diyebilirim(öncelikle bunu sölemek istedim) hayatımın en leri arasın da girdi ISSIZ ADAM filmi gerek sex içerikli sahneler ki bence hepsi dozunda ve süperdi, aşk,ihanet,yaşam herşey herşey vardı filmin için de.. Bütün ekibi ayakda alkışlıyorum ve herkeze de özellikle sevgilileri,eşleri ile gitmesini öneririm...

Back
X