ISSIZ ADAM ve Çağan Irmak...

kesinlikle çok beğendim hayatın içinden çok samimi çekilmiş bazı gerçek ilişkileri ortaya koyan bir flimdi.

Bu filmin en güzel getirisi Ayla Dikmen'in şarkısının patlaması oldu iyide oldu... a.s
Geçen akşam Ferhat Güzel'in programında Ayla Dikmen'in bir şarkısını daha dinlettiler eskilere gittim ve sözleri aynen hâlâ hatırlıyordum parçayı dinlerken...sositososito
O şarkısıda '' Zehir gibi aşkın var la la la la laralaralalala'' hey gidi eski şarkılar heyyy...
:teytey:

Evet bende yoğun ısrarlarım sonucu pazar akşamı bu filme gitmeye ikna ettim nişanlımı ama gerçekten sonra bin pişman oldum o beni uyarmıştı gitmeyelim diye ama tehmin edemedim bu kadar açık sahneler olduğunu. Gitmenizi hiç tavsiye etmiyorum ama eğer çok merak ediyorsanız kız arkadaşınızla gidin. Hele anne babayla hiç gitmeyin. Ya da en güzeli DVD si çıkınca evde izlemek. Sakın geri kafalı olduğunu düşünmeyin sanat bu ama sinemadaki o kadar insanın içinde o çığlıkları dinlemek özelliklede nişanlım yanımdayken hiç hoş olmadı.

Sana katılıyorum gamze ama şarkılar güzel bende güzel bir iz bıraktı sürekli dinliyorum.Biraz azaltılsaymış cinsellik sahneleri daha güzel olurmuş....

bende eşime yalvar yakar gittik,ilk yarıda bumuydu film dedi,bana göre güzeldi hele ikinci bölümü,ilk bölümdeki cinsellik sahnelerini azaltsalar daha iyi olurdu sanırım

bu filme gitmekte kararsızdım ama yorumlardan sonra kesin karar verdim eşimle yaın akşam gidiyoruuuuuuzzzzzzzzzzzzzz=)

kizlar filmin sonu ne oluyo peki alp adayimi tercih ediyo yoksa eski hayatinimi cok merak ediyorum henüz izlemedim buraya gelmedi film ama dvdide izlemeyi düsünüyorum

bu pazar filme 2. kez gittik :roflol:
fakat ilkindeki kadar etkilemedi beni
film yerine başka birine konsantre oldugumdan olabilir bilemiycem lülülülülülü

"anlamazdıın anlamaaazdııın...."
filmdeki müziğin giriş yeri nasıl da etkileyiciydi ya hala şarkıyı dinlerken içim bi tuhaf oluyo.

ada mutlu mutlu oturup tam sarma yerken,ıssız adam 'ayrılmak istiyorum'diyerek lokmasını kızın boğazına dizdi.orası çok duygusaldı.
be ıssız adam,bari kız tenceredeki sarmaları bitirince ve hazmedince söyleseydin.

bu filmi erkek arkdşımla izledm film bittiğnde bana söz vermişti bitmicek die.. ama bitirdi erkeklere güven olmuo anlamazdını dinleip dinleip ağlıom ((

bu filmi erkek arkdşımla izledm film bittiğnde bana söz vermişti bitmicek die.. ama bitirdi erkeklere güven olmuo anlamazdını dinleip dinleip ağlıom ((

Ayrıldınızmı yani anlamadım böle bir filmden sonra hemde...:1no2:

Ayyy çok üzüldüm canım boşver ama üzülme değmez sevse gitmezdi zaten salla gitsin...

film uzun zamandır vizyonda herkes bu fılmı konusuyor valiye gidicektik esımle dun ama doluydu ıssız adama girdik gerçekten güzel bi filmdi ama bazı sahneler benı feci utandırdı :) esımın koltugunun altına ılıstım genel ıtıbarıyle guzel ıslenmıs bı konu ama sonu kötü bitti bu yuzden uzuldum tum fılmlerın mutlu sonla bıtmesıne o kadar alısmısz kı yıllardır suregelen bı tabuyu yıktı dıyebılırım tesekkurler çağan ırmak....

bgn filme gittim çok güzel ve duygusaldı film bitiminde herkesin gözü yaşlıydı ama bir gerçek varki cinsel içerik yönünü fazla tutmuşlar aileyle izleyebileceğin film değil yinede süperdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…