ISSIZ ADAM ve Çağan Irmak...

Ben bu filmde erkeklerin ne olduğunu birkez daha gördüm yaşanan aşktan öte.
Kötülemek için söylemiyorum bu arada.
Bu gerçekleri bir erkeğin açıkça anlatabilmesi şaşırttı beni anlatış çok acı bir gerçeklik taşıyordu gerçi , bazen bu kadar gerçeklik yeter dediğim oldu sinir oldum..
Sizinde dediğiniz gibi heryer ıssız adam dolu..
Bana göre erkekler insan değil :Z

daphnee07

canım bende gittm filme..ve sonlarında hıçkıra hıçkıra ağladım çünkü eski sevgilmi düşündm zaten film boyunca sanki bizmişiz gibi... konu aldatmalar cnsl ilişkiler dışında(ben bilmedıgım için:S) aynısı yani biz öyle en sonunda sarılamadık bile ahh ahh bu şarkının bende de yeri bi başka evlenicekken askere gıtmeden önce yaptı yapıcagını ayrıldı..(ama küçük bi sır daha pişman oldu ve bana ulaştı netten bişiler yazmıış...) offf ...istemediğimz halde neden en çok istediklerimiz hep mutsuz sonla biter anlamıorum...ve bende böyle yıllar sonra karşılaşsak neler olur yada bi adım atar herşey düzelirmi yada birimiz evlendiğinde ona denk gelırmı yada çoçuklarımız...vs şeklinde hep düşünürdm filmdede o sahnelerı gorunce dayanamadım kalkcaktım nerdeyse nefes alamıorum gibi oldu...

ve bende bizim hikayemize mutlu bi son yazdım ve içime gömdüm ADAyla birlikte biraz ben filme biraz film bana eşlik etti işte....

Son düzenleme:
Ben de Nihayet dün gittim
gerçekten çok beğendim
ama ağlamadım. Çünkü oğlan bunu haketmişti
Adaya bunu yapmamalıydı.
Hala etkisindeyim

Bende pazar gittim etkisinde kaldim bidaha izlemek isteyenlerdenim..bizim toplum:) acık sahnelere alışık değil sinemada filmin yarisinda herkes mahcup bakıyordu birbirine..ama bence filmin konusu işlenişi çok mükemmeldi..ben gidip görmenizi tavsiye ederim..

Ya insan izlerken çok açık sahneleri falan görünce ay ne salaklık ettimde buna geldim dior ama filmden sonra insanda bıraktığı etki çok büyük oluyor..

Issız Adama nişanlımla izine geldiğinde gitmiştik.Filmi izlerken pek etkilenmemiştim ama sonradan müziklerini duyduğum ve fragmanlarını gördüğüm her yerde duygulandım..Bir de filmin bir kaç sahnesinde gözlerim dolmuştu:çok üzgünüm:

Filimi dün izledim, bukadar insanin bu filimin nesi begenmis anlamadim, bende tam bir hayal kirikligi yasatti, bana hic duygusal romantik gelmedi....
Sapik ruhlu bir adami ,masum gösterilmis, topluma uygun ve örnek bir yasanti deyil...
zaten o adamla evlenseymis ada , bu adam onu sürekli aldatirdi, nesine üzülüyosunuzki kavusmadilar diye, sacma olmus filim, sahsen sinemaya gidip verdigim paraya yanardim....:delphin:

bende perşembe izledim ve çok beğendim. gayet günümüzdeki erkeklerin beklentilerini ve kızların yaşadıklarını sonu hüsranla biten olayları güzel anlatmış bende filmin sonunda ağladım. inatla gitmem diye direten sevgilim bile gözünü filmden ayıramadı. 2 saat 15 dakika boyunca filmin içindeydim resmen.

Evet bende yoğun ısrarlarım sonucu pazar akşamı bu filme gitmeye ikna ettim nişanlımı ama gerçekten sonra bin pişman oldum o beni uyarmıştı gitmeyelim diye ama tehmin edemedim bu kadar açık sahneler olduğunu. Gitmenizi hiç tavsiye etmiyorum ama eğer çok merak ediyorsanız kız arkadaşınızla gidin. Hele anne babayla hiç gitmeyin. Ya da en güzeli DVD si çıkınca evde izlemek. Sakın geri kafalı olduğunu düşünmeyin sanat bu ama sinemadaki o kadar insanın içinde o çığlıkları dinlemek özelliklede nişanlım yanımdayken hiç hoş olmadı.

evet haklısın ailece izlenecek bi film değil..tek başına izlemek en doğrusu..filmdeki anlatım,konu,işleniş çok güzel ama o sahneler biraz fazla sanki..herkes anlamaz yani orda asıl anlatılmak isteneni..
komşumun orta3 e giden kızı dershane arkadaşları ve hocalarıyla bugün o filme gidiyolar..artık gerisini siz tahmin edin..:1ninca:

bende gittim filme.gercekten cok guseldi.sinemadan aglayark cıktık.eve gelince hemen esime msj cektım.iyiki dedim senınle evlenmısım.evlenemsem bır omur pısmanlıklar ıcınde yasıcaktım dedım..

muhteşem bir aşk filmi:asigim:
her sahnesinden ayrı bir keyif aldım.aşkın nasıl muhteşem bişi olduğunu birkere daha anladım.
çağan ırmak yapmış yine yapacağını:lepi:

film güzel ama beklediğim kadar da çıkmadı.. müzikler olmasa bu kadar etkilemez..
cinselliği niye bu kadar gözümüze gözümüze sokmuşlar anlam veremedim.. eh işte diyorum üzelerek

film güzel ama beklediğim kadar da çıkmadı.. müzikler olmasa bu kadar etkilemez..
cinselliği niye bu kadar gözümüze gözümüze sokmuşlar anlam veremedim.. eh işte diyorum üzelerek

katılıyorum hiç etkileyici bulmadım
etkilendiğim tek nokta müzikleriydi:1closedeyes:

herkesin fikrine saygım var ama ben hiç ama hiç beğenmedim bu filmi ve hiç etkilenmedim:1no2: bir tek müzikler başarılıydı o kadar

güzel bir aşk filmiydi bana göre bayanların ve erkeklerin aşka bakış açılarınıda çok gerçekçi bir şekilde işlemiş

kesinlikle cok güzel bir filmdi...bazı sahnelerde allahım bunlar benim hayatımı neler yaşadıgımı nerden biliyor dedim :asigim: ondan dolayı cok etkildei beni senağlama

ben hic begenmedim bu filmi,ask bu mudur hayir kesinlikle degildir...
cinsellik cok ön plandaydi zaten ask yoktu sadece cinsellik vardi birde hemen ayrildi kiz ne bileyim ben etkielnmedim

filmin kurgusu,mekanları,diyalektiği ve castı harika olmuştu bence.
işlenen konu aslında yabancısı olsakta, az biraz parayı bulup kuyruğunu doğrultan metropol insanını yansıtıyor bence.
ben filmi beğenmedim,karşısına oturduğumda burda bende yada olmasını istediklerimden bir parça var diye bakamadım.
yanlızca yakaldığım kareler vardı
-adamın tokayı çok zaman sonra banyo bardağında buluşu ile yaşadığı travma sahnesi
-ve son sahne dışında
bana gercekçi bile gelmedi aslına bakarsanız.
çağan ırmak ' a göre aşk buymuş demek ki...

bu film beklediğim gibi çıkmadı hatta hiç etkilenemedim bile ben ki en ufak şeye ağlayabilirim ortada imkansız aşk diye bir şey yoktu film müzikleri çok güzel şu da bir gerçekki iyi reklam yapmak iyi iş çıkartıyormuş ... ortada imkansız aşk bile yoktu ....

Back
X