ISSIZ ADAM ve Çağan Irmak...

kesinlikle katılıyorum, beğenmeseniz dahi, ağlayanlara kendimi gülmemek için zor tutarak baktım demek hoş değil, hayatta böyle şeyler olmuyor zannetmeyelim bir de...

filmi izlerken ağladımda güldümde,çağan ırmak bunu hep yapıyor
ve güzel de yapıyor,10 üzerinden 10

ne güzel yazmışsınız
karla çıplak
ama bana göre
bence bu yeterli bir cevap

süper bir filmdi(bazı sahneler hariç:)). bu zamana kadar izlediğim hiçbir filmde içim böyle aşka sevinip sonra unutamayacağım kadar acımamıştı

son zamanlarda izledigim en güzel filmdi desem yanlis olmaz
insan filmi izlerken cooooooooooooook uzaklara daliyor

beğenenlere saygım var ama benim son zamanlarda izlediğim en kötü filmlerden biriydi.çok basit konuluydu.adamda ıssız falan gelmedi bana canı ne isterse onu yapıyor,aynı şeyler 1 saat tekrarlanıp duruyor bi gelişme bekliyorum yine aynı sahneler herneyse bana ahım şahım gelmedi.aynen 3 MAYMUN gibi basit basit basit(bence).

ben malesef sinemada izleyemeyenlerdenim,,,,bebeğim küçük olduğu için kimseye bırakıp dışarı bile çıkamıyorum malesef ailemiz uzakta yani kimseye bırakamadım ama internetten izledim,,,ve çok beğendim,,,,ağlamicam dedim en son sahneye kadar ağlamadım ama o en son sahne mahfetti beni,,,çok güzel bir fim olmuş bence,,,,,tebriklerrrrrr

cagan ırmagını butun fılmlerın çok guzel.. MUSTAFA HAKKINDA HER SEY ..BABAM VE OĞLUM ..ULAK.... tabıkı. ISSIZ ADAM...tek kelımeyle harıka bı fılmdı

kızlar ben dün cd sini aldım izledim.vizyondayken çok gitmek istedim ama olmadı bitürlü.ve şuan iyikide gitmemişim diyorum.inanın verdiğim paraya yazık olacaktı.bende beğenenlere saygı duyuyorum ama fikirlerimi söylemeden geçemeyeceğim.resmen adam sapık.kadınla oynaştı oynaştı,ondan sonrada kızcağızı ben sana layık değilim deyip attı.varmı öyle şeyyyy ya.bir de bunu film yapmışlar.valla ben izleyince bunu bisürü insan beğendi,diğer filmlere bile konu oldu ıssız adamda ıssız adam diye.bende bişey sandım.çok doluyum bu konuda.izleyip beğenenlere lafım yok tabi.lütfen yanlış anlamayın. ben sadece hayal kırıklığımı dile getiriyorum

sanırım beğenenler adamı yargılamadıkları için beğendiler

filmi ben izleyelı yaklasık 2 ay kadar oldu...

cok etkılenen arkadaslarımın tavsıyesıyle gıttım bende...

ben acık oldugunu dusunmuyorum filmin...hayatın ıcınden karelerdı tamamıyle...sonucunda buram buram aşk kokuyordu...

alper karakterdı mukemmel işlenmıstı...bır cok yerde hem cemal hunal hemde melıs bırkan'ın yorumlarını okudum....yönetmen tamamen yönlendırmeden doğal olarak oynamalarını istemıs ve gercektende öyle olmus ...bence onlardan baskada kımse oynayamazdı dıye dusunuyorum..

alper aılesınden uzakta ve yalnız olmanın ıssızlıgını baska seylerden cıkarmaya calısan bır adam...annesı rolundekı karakterı de cok begenmıstım zaten bu sene ödul aldı kendısı...

ada ıse genc yasına ragmen cok kazık yemıs genc bır kadın....

sonu evt kötu bıttı...bır cok soru ısaretı bıraktı....cocuk kımındı? gercekten evlenmısmıydı gıbı...ama asılolan yıllar gecsede hıc unutmamaları ıdı...bızde hayatımızda bır cok kere aşk yasadık belkı onlar kadar beraber olmadık ama hangımız 5 sene gecsede gördugumuzde o kadar sarsıldık?

ben eşimle gıttım fılme o her ne kadar erkeklerın kendılerı ıle yüzleşmelerını kaldıramasada bence her erkekte bıraz alper var ....en sonunda bende kendımı tutamadım...resmen duvara carpmıs gıbı kaldım yerımde...nedendır bılmem...

daha sonra 3 kere ızledım her seferınde de yıne cok begendım...

ben çağan ırmak'ın dıger fılmlerınle kıyaslamayıda dogru bulmuyorum....kendını aşmıs bır yönetmen ve film....tebrık edıyorum...zaten halkda bunu butun ödul törenlerınde göstermıstır...

Senaryoyu/oyuncuların yeteneği üzerine konuşmayı bir kenara bırakırsak, film Çağan Irmak'ın "yönetmen" olarak artık iyice piştiğini gösterdi bana.. Bundan gayrı ne çekse izlerim.. yerimseniben

duygularıma tercüman olmuşsun songacım bende beğenenlere saygı duyuyorum ama son 10 dakkasınıbeğendim sadece oda filmi unutursak
Senaryoyu/oyuncuların yeteneği üzerine konuşmayı bir kenara bırakırsak, film Çağan Irmak'ın "yönetmen" olarak artık iyice piştiğini gösterdi bana.. Bundan gayrı ne çekse izlerim.. yerimseniben
çağan ırmak'ın yönetmenliğini çok beğeniyorum oyuncularda cuk oturmuş ama valla ne yalan söyliim beğenmedim püsküütüm

ne zamandır izliyecem bir türlü fırsat bulmamıştım gecen arkadşımla hadi izleyelim dedik.şakkıdı
önceden filmle ilgili biraz araştırma yapmışdım ve araştımamın sonucu olark güzel ve duygusal bir aşk filmi olduğu anladım :bbo:

ama izledikten sonra şimdiye kadar izlediğim en berbat aşk filmi olduğuna kanaat getirdim :1closedeyes:

bende begenmedım, sınemada ızleyemedım dıye uzulmustum ama ıyıkıde gıdemmemısım verdıgım paraya degmezmıs ben ortada ask felan goremedım.

Kızlar ıssız adamdan esinlenerek çekilen Kızsız Adam kısa filmini de mutlaka izleyin
netten araştırın, çok eğlenceli bişey olmuş:lepi:

babam beraber izleriz demişti sonra işi çıktı allahtan izlememişiz yawwwwwwwww!!!...delikafadulden yengemlerle beraber izledik.amaaaaaaaa gğlmekten kendimizi alamadık...filmin başında adama bayağı bir beddua ettik. sapık herif....klava: ama sonunda yarım kalan bir aşk hikayesi vardı çok acıdım ikisinede hüngür hüngür ağladım.filmin sonu başını unutturuyor bence...beğendim gayet güzel kombine edilmiş bir filmdi...
eşimde yarısına kadar izlemiş.sapık herif deyip kapamış:roflol:
dvd dükkanımız var, her gelen sonundan bahsediyormuş ama o izlemedi hala!!!...gamyoncuiremsu-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…