- Konu Sahibi aci_cikolata
-
Kral çıplak ama size göre..
İnsanlar birşey yaşarken yada yazarken kendi görüşlerini yazarlar
Ve kendi görüşlerini yazarken başkalarını aşağılıyamazlar..!
Yazdığınızı tekrar okuyun ve sadece izlediğiniz film ve kendi görüşünüzü yazın..
Ama başkaların gülmesini yada ağlamasını küçümsemeyin..
Hem yargılamıyorum diyorsunuz hemde gülmemek için kendimi zor tuttum diyorsunuz..
Lütfen kendinizle çelişmeyin..
kızlar ben dün cd sini aldım izledim.vizyondayken çok gitmek istedim ama olmadı bitürlü.ve şuan iyikide gitmemişim diyorum.inanın verdiğim paraya yazık olacaktı.bende beğenenlere saygı duyuyorum ama fikirlerimi söylemeden geçemeyeceğim.resmen adam sapık.kadınla oynaştı oynaştı,ondan sonrada kızcağızı ben sana layık değilim deyip attı.varmı öyle şeyyyy ya.bir de bunu film yapmışlar.valla ben izleyince bunu bisürü insan beğendi,diğer filmlere bile konu oldu ıssız adamda ıssız adam diye.bende bişey sandım.çok doluyum bu konuda.izleyip beğenenlere lafım yok tabi.lütfen yanlış anlamayın. ben sadece hayal kırıklığımı dile getiriyorum
beğenenlere saygı duyarım ama ben beğenmedim..
duygularıma tercüman olmuşsun songacım bende beğenenlere saygı duyuyorum ama son 10 dakkasınıbeğendim sadece oda filmi unutursakkızlar ben dün cd sini aldım izledim.vizyondayken çok gitmek istedim ama olmadı bitürlü.ve şuan iyikide gitmemişim diyorum.inanın verdiğim paraya yazık olacaktı.bende beğenenlere saygı duyuyorum ama fikirlerimi söylemeden geçemeyeceğim.resmen adam sapık.kadınla oynaştı oynaştı,ondan sonrada kızcağızı ben sana layık değilim deyip attı.varmı öyle şeyyyy ya.bir de bunu film yapmışlar.valla ben izleyince bunu bisürü insan beğendi,diğer filmlere bile konu oldu ıssız adamda ıssız adam diye.bende bişey sandım.çok doluyum bu konuda.izleyip beğenenlere lafım yok tabi.lütfen yanlış anlamayın. ben sadece hayal kırıklığımı dile getiriyorum
çağan ırmak'ın yönetmenliğini çok beğeniyorum oyuncularda cuk oturmuş ama valla ne yalan söyliim beğenmedim püsküütümSenaryoyu/oyuncuların yeteneği üzerine konuşmayı bir kenara bırakırsak, film Çağan Irmak'ın "yönetmen" olarak artık iyice piştiğini gösterdi bana.. Bundan gayrı ne çekse izlerim.. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?