- Konu Sahibi aci_cikolata
-
Beni pek etkilemedi.Erkek kahramanın günlük seks ilişkileriyle özgürlüğünün vurgulanması tek taraflı bir bakış açısı olmuş erkeğin yanlızlığına dair. Erkeğin yalnızlığı evliliğe tercih etmesinin çok yönlü sebepleri olabilir.Fazla gözümüze batırmış Çağan Irmak bu mevzuyu.Metropoller dışında da kadın kahramanın ilk günden adamın kollarına atılması hakkında ne aşk ama yorumu yapacakların fazla olacağını sanmam.
:roflol: bende aynen senin gibi ilk yarıda bu ne vasat film demiştim,etkileyen iki yanı vardı müzikleri ve son sahnedeki "selvi boylum al yazmalım"dan etkilenilmiş iç sesleriyle olan diyaloglardı.Oyuncular duyguyu tam olarak veremiyorlardı,sadece hangi hareketi yaparsak daha coll görülürüz kaygısındaydılar.Seyirciyi hangi cinsel içeriklerle çekeriz düşüncesi vardı bence filmde ve aslında herkesin içinde olan eski yada yeni aşk acısını küllerini yeniden alevlendirip can evinden vurma hedeflenmiş gibiydi.Çok sanatsal bir içeriği olmayan evde oturup o müzikleri dinleyipte eski aşk acılarımla daha çok ağlayacağımı düşündüğüm sinemada değil evde oturupta izlenebilecek düzeyde bir film.mirmirmirmiraçıkcası ben hiç beğenmedim ve bu film hakkınd aböyle bir yorum yapacağımı da hiç düşünmüyordum.ama müzikleri dışında beni etkileyen bşey olmadı 1 saat 45 dk süren bir filmdi sırf sonu i,çin gitmiş olduk son 1 saat 44 dk boyunca pişman oldum gittiğime en son 45 .dk da da yanımdaki kız ağlamaya başlayınca acıklı sahnenin geldiğinin farkına vardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?