Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Isrgan mucizesi, mutlaka okuyun!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
SAÇTAKİ KEPEKLENMELER İÇİN : 1 fincan maden suyu, 1 çorba kaşığı elma sirkesi, 1 çorba kaşığı polen tozu, 1 çay kaşığı deniz tuzunu karıştırıp saça sürün ve 1 saat bekletip yıkayın.

Saç Kürü İçin 25 Kasım 2009 Çarşamba Yorum Bulunmuyor Google'da Bu Konu
Saç Dökülmesi, kuruluk, kepeklenme herşeye birebir…
bitkisel yağların karıştırılması hazırlanan bu kürü haftada bir defa uygulayarak harika saçlara sahip olabilirsiniz.

Şimdi karıştıracağınız yağların listesini veriyorum..

1. Ceviz yağı
2. Susam yağı
3. Çörek otu yağı
4. Isırgan tohumu yağı
5. Kayısı yağı
6. Zeytin yağı
7. Hint yağı
8. Menekşe yağı (harika bir kokusu var)
9. Çam terebentin
10. Tatlı badem yağı

Bunlar her yerde kolaylıkla bulunan ve şişesi 2-3 ytl arası değişen yağlar hepsinden birer şişe alıp bir yerde karıştırıp saç diplerine ve uçlarına uygulayın

1-2 saat saçınızda bekledikten sonra yıkayın.. Saçınızdaki farkı daha yıkarken göreceksiniz…

Bunlara ek olarak;
Jojoba yağı ve ylang ylang yağıda var ama bunlar fiyat olarak biraz pahalı ve her yerde bulunmayabilir.. ama saç için faydalı yağlar bunlarda..
Birde saçınızı uzatmak için yılan yağını öneriyorlar aktarlar… uzaması içinde onu ekleyebilirsiniz karışıma…

Kızlaar kızlaaar bu akşam ısırgan kürünü uyguladım. İlk önce saçıma sinameki kürünü uyguladım 2-3 saat bekleettimm. Bilmeyenler için sinemakini kürü : '' bir çay bardağında bir tutam sinamekiyi ısıtırız. (1-2 fokurdama yeterli) içine bemix ampül, badem yağı vs bildiğimiz saça iyi gelen yağları ekleriz ve saç diplerimize süreriz. '' Saçlarımı yıkadım, ısırgan ile saçlarımı duruladım. nasıl oldu anlamadım ama saçlarım ıslakken taradığımda saç dökülmem sadece 1 teldi :KK70: bu bakıma başlamadan önce saçlarımı tabikide kestirdim. kırık yok. hazır şampuanımda bitmişken herhangi bi bitkisel şampuan veya sarımsaklı şampuan alacağım ve başka bir günde turplu suyu deneyeceğim. saçlarımı her gün yıkamak zorunda olduğum için 2 bakımı haftada toplam 3 veya 4 kere yapabilirim. umarım size yardımcı olabilirmişimdirrrr. çoook mutluyumm inşallah sizin sorunlarınızı da çözebilirizz. :)

bu yazıyı başka bir konuyada yazdımm göremeyen olur diye burayada aktardım.

tentür sürüp 1 saat bekletip ısırganotunun kaynama suyuyla saçımı yıkamaya başladım..haftada 2 kere yaptım.. ------------ Demissin , bu kismi anlamadim, isirgan kaynama suyuyla duruladimmi demek istedin

tentür sürüp 1 saat bekletip ısırganotunun kaynama suyuyla saçımı yıkamaya başladım..haftada 2 kere yaptım.. ------------ Demissin , bu kismi anlamadim, isirgan kaynama suyuyla duruladimmi demek istedin

canım ısırgan suyunu banyodan sonra fısfıslı bir şişeye koyup saçına püskürtüp kurumasını beklersen daha iyi olur yani banyoda saça döküp akıp gitmesinden daha mantıklı..şayet ben öyle yapıyorum..

canım tam olarak nasıl kullandığını anlatabilirmisin. ben tentür temin ettim de.
teşekkürler

tatlım tentürü nasıl buldun ben aradım bulamadım. kendim yaptım ama henüz faydasını göremedim 1.5 ay oldu ama hala bişi yok ve çok fazla dökülüyor

hımmm anladım. bak arkadaşım bende bir kitap var senin için baktım azönce çok meşhur bi kitap bu yurt dışında.ısırganı köklerini ufak ufak doğrayıp 1 lt şişeye doldur üstüne %38-40 alkollu tahıl kanyağı veya votka dökerek 14 gün güneşte weya sıcak yerde bekletin dio.benm bi tanıdığım bu tarz bişey yaptı wotkayla banada garip geldi ama bunun orjinali böyle.senin şişen kaç lt.dene bakalım faydasını mutlaka görürüsün ısırgan otu bence harika bir ot.benm dökülme problemim wardı onu allaha şükür önledim her banyodan sonra lawanta suyuyla duruluyrum zınk die kesti.tek problem sıçım seyreldi sıklaşsın istiyorum köye gidicem bakalım bu hafta ısırganları kökünden sökücem :) we wotkamı alıp kendim hazırlıycam:)kitapta kel kalan bi kadına ypılmış bu saçları çıkmış hergün bu solusyonu saçına sürlmesi lazımmış banyo yapıncada durulama suyuna ısırgan otuyla yapıomuş.senin saçın ne alemde

of offfffff bi bana bişey yaramıyo herhalde çıkmıyo bu saçlar kel kaldım resmen ya tepem açık. saçmı ektirsem napsam. sanki oda kolay bişi değil ama

pek bilindik bişi değil heralde bende kitaptan görmesem yapıcam yok ben kendim hazırlamayı düşünüyorum alkolle.sirkenin kokusuna asla dayanamıyorum iğrenti gelio.sende sonuçları yazarsın canım bakalım neler olucak.

sen yaptınmı canım deniyomusun nasıl olduuu? bana hala bi faydası dokunmadı deliricem olmuyo ya çıkmıyo saç kel kalcam

kızlar size kısaca hikayemi anlatayım..
bundan 4 sene önce saçlarım dökülmeye başladı..başlarda önemsemedim..ama epey bi açılma olunca telaşlandım...başladım zeytinyağı, sarımsak, badem yağı, susam yağı,çam terebentin ,soğan suyu ve bissürü hatırlayamadığım şeyi saçlara sürmeye saatlerce beklemeye...2 sene sonunda kafamda çok az saç kaldı..en son doktora gittim..dr. bende erkek tipi saç dökülmesi olduğunu saçlarımın çıkması için ellerinden fazla bişey gelmeyeceğini söyledi ... minokxidil diye bi ilaç tavsiye etti..belki biraz toparlanır dediii...
eczacı arkadaşımdan ilaçı almaya gittim..bana tamam saç biraz çıkartır ama yanında sakal bıyıkta çıkartabilir tüylenmede yapar dedii..almaktan vazgeçtim..1 hafta depresyona girdim olan saçta döküldü bayağıı kel oldum yanii..
sonra kendime geldim...dr. keldi kelin ilaçı olsa kendi başına sürerdi zaten dedim ve internette araştırmaya başladım..epey bi araştırmadan sonra ısırgan otu ve ısırgan tentürünü buldum..kullanmaya karar verdim ama piyasada bulamadımm..heryere sordurdum yok tentür..en sonunda mayıs ayında karadenizden ısırgan kökü getirddim ve tentürü kendim yaptım..tentür sürüp 1 saat bekletip ısırganotunun kaynama suyuyla saçımı yıkamaya başladım..haftada 2 kere yaptım..
veeee dr.nin çıkmaz dediği saçlarım 1 ay sonra fışkırdıı resmen..saç tellerim kalınlaştı ,parladılar ..
saç çıkartmak için en doğal ve garantili medot budurrr...
kızlar ayrıntılar için google da ısırgan otu tentürü yazın ve araştırın..sanırım artık piyasada tentürde bulunuyo...
bide saçlarınızı zeytinyağlı defne sabunuyla yıkayın ..ama doğal el yapımı olsun..saçlarınızda boya varsa uclarına hafif saç kremi sürebilirsiniz..
umarım işinize yararr...kesin yararrrrrrrr opuyorumnanaktan
teşekkrlerr (:-)

X