Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Isrgan mucizesi, mutlaka okuyun!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
tşk ederim cnm bu arada seni forumdan sürekli takip ediyorum sacların ne alemda hayrlısyla inş kavusmussundur isteğin saçlara:Saruboceq:[/QU
rica ederim bitanem ,evet bu formu çok seviyorum en bunalımlı anlarımda hep burdaki arkadaşlar destek oldu sağolsunlar ve bende elimden geldiğince destek oluyorum saç konusunda epey yol kat ettim ama kansızlık olduğu için bende tam atlatamadım canım ama kesinlikle şu ısırgan otunun fayda sağlayacağına inanıyorum tam gaz devammmsositososito

kusura bakma canım yaaa.. hala makineyi bekliyorum..koca arkadaşına vermiş..salı verecekti ama işi bitmemiş hala...bende kızdım wallaaa...yarın inşallah getiririm demiş...bende bekliyom...hele bi makinem gelsin boy boy fotolarımı döşeyecem burayaaa:eek: :lepi:

Merak ettim cnm saçlarını zemuszemus

aminnn bu arada ısırgana tam gaz devam .....

bende buqün annemlere dedim pazarda ısırgan varsa alın dedim marketlerde varmı hiç bilmiyorum dikkatimi cekmedi acaba varmı aktarlarda var qerci ama ben ordan almak istemiyorum ALLAH blir kacyıllık ısırgan otudur yinede günahlarını almak istemem içim rahat edmedi inş pazarda vardır bende hayrlısı ile baslıcam her akşam sarımsk yutuyorum sac dökülmesini durdursun yeni saclar cıkartmaya yardımcı olsun tabi ilk basta acil doktora ğitmem qerek :KK43: herqün sayıyorum saclarımı 200 ile 250 arası bu ğidişle kel kalcam :KK43: eski saclarımı istiyorum cok mutsuZm:KK43:

bende buqün annemlere dedim pazarda ısırgan varsa alın dedim marketlerde varmı hiç bilmiyorum dikkatimi cekmedi acaba varmı aktarlarda var qerci ama ben ordan almak istemiyorum ALLAH blir kacyıllık ısırgan otudur yinede günahlarını almak istemem içim rahat edmedi inş pazarda vardır bende hayrlısı ile baslıcam her akşam sarımsk yutuyorum sac dökülmesini durdursun yeni saclar cıkartmaya yardımcı olsun tabi ilk basta acil doktora ğitmem qerek :KK43: herqün sayıyorum saclarımı 200 ile 250 arası bu ğidişle kel kalcam :KK43: eski saclarımı istiyorum cok mutsuZm:KK43:

canım benimde 2 yıl olcak nerdeyse ilk dökülmesi banyoda başladı ama diyordum ki ne bu demetle elime geliyor tarayıncada ama kuruyken hiç dökülmezdi sonra kuruyken dökülmeye başladı ama nasıl dökülme senin gibi inan 300 ü buluyordur elimi saçıma atınca ağlamak geliyordu artık hergün yok oluşlarını izlemek saçlarımın sıkıntısı yara açmıştı ki içimde hep etrafımdakilerin saçlarına elimi atıyordum çekiyordum gelmeyince daha bir kötü oluyordum çünkü herkesin saçları sağlıklı ve kel kalma korkusu başlamıştı tabi ilk iş doktora gittim sınırdaymış kanım yaptığım diyet yüzünden neyse derken verdiğim kiloları geri alma çalışmaları gibi birşey başladı petmezler üzümler cevizler ye babam ye:)
2 yıl olcak inan onca dökülmeye açılmam olmadı demek istemem sana morel olsun diye değil gerçekten saçın ne kadar dökülürse dökülsün yerine yenisi geliyor,kel kalma ihtimalin yok erkek tibi dökülme yok ise zaten.
şurdan da bunu çıkaralım arkadaşlar kesininlikle bilinçsiz diyetlerden uzak durun ,o eski gür saçlarım zamanla yerine gelsin bişey istemiyorum ama halimede her zaman şükrediyorum .:a.s.

hadi ipek hanım resim koyunda saclarınızı cok merak etim umarım işe yaramıştır en cok buna sevinirim bide resim koysanız gelişmeyi ben ve benim gibi merak edenler görse olmazmı

ısırgan çayı saçları gürleştirirken başka yerlerimizi de gürleştirmesin hatun kişiler? sırf dıştan sürmek daha mantıklı geldi bana..

canım benimde 2 yıl olcak nerdeyse ilk dökülmesi banyoda başladı ama diyordum ki ne bu demetle elime geliyor tarayıncada ama kuruyken hiç dökülmezdi sonra kuruyken dökülmeye başladı ama nasıl dökülme senin gibi inan 300 ü buluyordur elimi saçıma atınca ağlamak geliyordu artık hergün yok oluşlarını izlemek saçlarımın sıkıntısı yara açmıştı ki içimde hep etrafımdakilerin saçlarına elimi atıyordum çekiyordum gelmeyince daha bir kötü oluyordum çünkü herkesin saçları sağlıklı ve kel kalma korkusu başlamıştı tabi ilk iş doktora gittim sınırdaymış kanım yaptığım diyet yüzünden neyse derken verdiğim kiloları geri alma çalışmaları gibi birşey başladı petmezler üzümler cevizler ye babam ye:)
2 yıl olcak inan onca dökülmeye açılmam olmadı demek istemem sana morel olsun diye değil gerçekten saçın ne kadar dökülürse dökülsün yerine yenisi geliyor,kel kalma ihtimalin yok erkek tibi dökülme yok ise zaten.
şurdan da bunu çıkaralım arkadaşlar kesininlikle bilinçsiz diyetlerden uzak durun ,o eski gür saçlarım zamanla yerine gelsin bişey istemiyorum ama halimede her zaman şükrediyorum .:a.s.

cnm tşk ederim burda busekilde konusmak fikir alıp vermek beni rahatlatıyor:)dediğin qibi bende diyet yapdım sonra kaliteli kalitesiz sacboyaları ile saclarımı boyadım sitres ben cok takarım kafaya dışa vurmam:KK43: ilk baslarda hiç anlıyamadm saclarımın döküldğünü yani farketmedim qür saçlarım vardı hiç kendime konduramadm son 1 senedir saclarımın farkındayım herqün sayıyorum saclarımı ve miktar oldukça fazla biran önce doktora qitcem inş kötü bişeyler cıkmaz :KK43:bide bende başağrsı var oda sac dökülmesinde payı varmıdır:KK43:

kızlar bn yapıorum ama yanlş yapıorm gbime geldi üşenmeyen varsa bastan asağı nasl demlio nsl soğututo masaj yapıo ısırgan otunu biri anlatsın nolurr :sinifsinif:

Kızlar ısırganotu tentürü nasıl kullanılıyor, masaj mı yapıyorsunuz başa yoksa durulama suyuna mı ekleniyor nasıl oluyor??:uhm:

ısırganotu tentürü yaz googledan çıkıyor cnm.

Isırganotu Tentürü:
Ilkbaharda veya sonbaharda sökülen kökler bol suda iyice yıkanır, elden geldigince ince kıyılır ve bir sisenin bogazına kadar doldurulur. Köklerin üstüne çıkacak kadar 35-40 derece etil alkol eklenir, hergün çalkalanarak güneste 14 gün boyunca bekletilir ve süre sonunda bir tülbentten geçirilerek süzülür. Koyu renkli siselerde, serin bir yerde yıllarca saklanabilir.

Bu şekildeki karışımı saçlarına uygulayan oldu mu aramızda?

ya arkadaşlar ben aynı yöntemiyle ampuller ve alcol ile yaptım koyu bir şişede eczacı hazırladı doktorum reçeteme yazmıştı ama baktım saçlarım beyazlıyor hemen bıraktım
şimdi ısırganı suyla haşlayıp suyuyla saçlarımı yıkıyorum yaradıktan sonra böle de yarar birde çayını içiyorum ohh şifa olsun saçlarımız gür olsunzemuszemus

X