- 8 Eylül 2007
- 660
- 5
evet kızlar bende bugun doktora ğitiim en sonunda yani:)dr anlattım sikaytlerimi evet dökülmüş ama qüzel sacların var dedi artık bana morel olsun diyemi yoksa qercekmi:) erkek tipi dökülmemi var bende diye sorduğumda sende kadın tipi dökülme var deyince sevindim tabi bana kullandığım şampuanı sordu bende blendaks dedim bu şampuanın iyi olmadığını hatta panteninde iyi olmadığını söledi ve bana revıgen isimli bitkilsel bir şampuan önerdi dökülmeyi önleyici sac kırıklarını onarıcı sacların daha hızlı uzamasını ,ve yeni sacların cıkmasını sağlar dedi hehe tabi bende bi mutluluk:) bide losyon verdi haftada birkez uyğuluyacakmısım ,bide cinko surup verdi ğünde bir kez tok karnına ama eczacı kız ac karnına içersem daha iyi olacağını söyledi surupun hap vs yazmadı cünki kan tahlilim 1 hafta sonra cıkcakmıs,dr da 2 hafta yokum beklrmisn dedi bende beklerim dedim yani eylülün 7 sinde yada 8 sinde diğer tahlillerim cıkacak inş kötü bişeyler cıkmaz bakalım bu kullandıklarım sonuc vercekmi"ALLAH" herkeze sifa versin ins hayrlısyla herkez istedği sonucu alıR..