Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Isrgan mucizesi, mutlaka okuyun!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
evet kızlar bende bugun doktora ğitiim en sonunda yani:)dr anlattım sikaytlerimi evet dökülmüş ama qüzel sacların var dedi artık bana morel olsun diyemi yoksa qercekmi:) erkek tipi dökülmemi var bende diye sorduğumda sende kadın tipi dökülme var deyince sevindim tabi bana kullandığım şampuanı sordu bende blendaks dedim bu şampuanın iyi olmadığını hatta panteninde iyi olmadığını söledi ve bana revıgen isimli bitkilsel bir şampuan önerdi dökülmeyi önleyici sac kırıklarını onarıcı sacların daha hızlı uzamasını ,ve yeni sacların cıkmasını sağlar dedi hehe tabi bende bi mutluluk:) bide losyon verdi haftada birkez uyğuluyacakmısım ,bide cinko surup verdi ğünde bir kez tok karnına ama eczacı kız ac karnına içersem daha iyi olacağını söyledi surupun hap vs yazmadı cünki kan tahlilim 1 hafta sonra cıkcakmıs,dr da 2 hafta yokum beklrmisn dedi bende beklerim dedim yani eylülün 7 sinde yada 8 sinde diğer tahlillerim cıkacak inş kötü bişeyler cıkmaz bakalım bu kullandıklarım sonuc vercekmi"ALLAH" herkeze sifa versin ins hayrlısyla herkez istedği sonucu alıR..

arkadslar revıgen sampuan ve cinko surup kullan varmı varsa lütfen bilğilendirsin memnunmu bu şmpuandn tşk eddim şimdiden:)

Kızlar bu tentürü deneyen oldu mu yaa? Ben de hazırlayayım diyorum ama merak ettim kullanıp memnun kalan başkaları var mı?

pelin konuyu açalı uzun zaman olmuş farkındayım ama benim için tam bir ümit oldun. şuan saçların nasıl bilgilendirirsen çok mutlu olacağım

dünden beri internet kazan ben kepçe. ama bişey bulamadımmm.. bir bilen varsa söylesin lütfennnnnnnnnn

Bak ben böyle birşey buldum .

Isırganotu Tentürü nasıl yapılır?: Ilkbaharda veya sonbaharda sökülen kökler bol suda iyice yıkanır, elden geldigince ince kıyılır ve bir sisenin bogazına kadar doldurulur. Köklerin üstüne çıkacak kadar 35-40 derece etil alkol eklenir, hergün çalkalanarak güneste 14 gün boyunca bekletilir ve süre sonunda bir tülbentten geçirilerek süzülür. Koyu renkli siselerde, serin bir yerde yıllarca saklanabilir.

alıntıdır .

pekı bsy sorsam canm ısırgan otunn kuru halını kllansakda aynı etkyı göstereblrmkı acaba smdden teşekkr ederm

canım tam olarak nasıl kullandığını anlatabilirmisin. ben tentür temin ettim de.
teşekkürler

arkadaş açmış we kaçmış.. bu tentür denilen olay isweç otuna benzio arkadaşlar ondada bitkileri küçük doğrayıp saf alkolle güneste bekletilio süzülüp içilio.. bu tarz uygulamaların çok yararlı oldugunu duydum çünki içinde alkol warya bitkinin özünü tam anlamıyla çıkarıomuş o yuzden fayda sağlanıo bence haftanın 2 günü yapılmalı aşırı döklmelerde, iice kelleşmiş safalara gelenlerde zaten saç yoktur muhtamelen deriye pamuk yardımıyla bastra bastra gün aşırı uygulanmalı die düşünüorum. ya sonuçta alerji yapılırsa süre azaltılır haftada 1 sürülür ama yapmıosa dehleyin gitsin saç fışkırsın bi dünya :)hee birde şunuda duydum sirkelede yapılıomuş ama aslı neyse oyle yapılsın bence.ben olsam iki küçük şişe yaparım biri alkollu biri alkolsuz bi ondan bi bundan denerim:)eğer hacılık sözkonusu ise alkolsuz olanını tercih edin :))))

canım benim teşekkür ederim. ama ben halen nasıl yapılacağını tam olarak anlamadım. yani tentürü satan kişi saça kullanılmaz dmeiş arkadaşa ben sürmek için almıştım oysaki. şimdi tentürü sürüp ne kadar bekeleyecez? nasıl olacak. sanırımsende konunun yabancısısın amaç acep konu sahibine nasıl ulaşsakki? ss

arkadaşım sen tam olarak nerden ne şekilde aldın o arkadaşın dediğinin aynısınımı aldın

internetten aldım. siteyi inan şuan net hatırlamıyorum. elma sirkeli ısırgan suyu diye geçiyor

hımmm anladım. bak arkadaşım bende bir kitap var senin için baktım azönce çok meşhur bi kitap bu yurt dışında.ısırganı köklerini ufak ufak doğrayıp 1 lt şişeye doldur üstüne %38-40 alkollu tahıl kanyağı veya votka dökerek 14 gün güneşte weya sıcak yerde bekletin dio.benm bi tanıdığım bu tarz bişey yaptı wotkayla banada garip geldi ama bunun orjinali böyle.senin şişen kaç lt.dene bakalım faydasını mutlaka görürüsün ısırgan otu bence harika bir ot.benm dökülme problemim wardı onu allaha şükür önledim her banyodan sonra lawanta suyuyla duruluyrum zınk die kesti.tek problem sıçım seyreldi sıklaşsın istiyorum köye gidicem bakalım bu hafta ısırganları kökünden sökücem :) we wotkamı alıp kendim hazırlıycam:)kitapta kel kalan bi kadına ypılmış bu saçları çıkmış hergün bu solusyonu saçına sürlmesi lazımmış banyo yapıncada durulama suyuna ısırgan otuyla yapıomuş.senin saçın ne alemde

Kızlar bende yaptım o tentürden. bir şişe elma sirkesi ile bir şişede alkolle yaptım. bir yorumda alkol saçlarımı beyazlattı yazmıştı biri, oyüzden önce sirkeli olanı denedim. daha dün denedim hatta. inşallah işe yarar. ama bu sefer alkollü olanı denicem çünkü tarif normalde alkollü. benim de saçlarım çok döküldü. kel kalıcam yakında ve çok üzülüyorum. aranızda bu tentürü yapan başkaları da ykmu acaba ??? bizi bi aydınlatsa.

pek bilindik bişi değil heralde bende kitaptan görmesem yapıcam yok ben kendim hazırlamayı düşünüyorum alkolle.sirkenin kokusuna asla dayanamıyorum iğrenti gelio.sende sonuçları yazarsın canım bakalım neler olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…