- 8 Eylül 2007
- 660
- 5
kızlar size kısaca hikayemi anlatayım..
bundan 4 sene önce saçlarım dökülmeye başladı..başlarda önemsemedim..ama epey bi açılma olunca telaşlandım...başladım zeytinyağı, sarımsak, badem yağı, susam yağı,çam terebentin ,soğan suyu ve bissürü hatırlayamadığım şeyi saçlara sürmeye saatlerce beklemeye...2 sene sonunda kafamda çok az saç kaldı..en son doktora gittim..dr. bende erkek tipi saç dökülmesi olduğunu saçlarımın çıkması için ellerinden fazla bişey gelmeyeceğini söyledi ... minokxidil diye bi ilaç tavsiye etti..belki biraz toparlanır dediii...
eczacı arkadaşımdan ilaçı almaya gittim..bana tamam saç biraz çıkartır ama yanında sakal bıyıkta çıkartabilir tüylenmede yapar dedii..almaktan vazgeçtim..1 hafta depresyona girdim olan saçta döküldü bayağıı kel oldum yanii..
sonra kendime geldim...dr. keldi kelin ilaçı olsa kendi başına sürerdi zaten dedim ve internette araştırmaya başladım..epey bi araştırmadan sonra ısırgan otu ve ısırgan tentürünü buldum..kullanmaya karar verdim ama piyasada bulamadımm..heryere sordurdum yok tentür..en sonunda mayıs ayında karadenizden ısırgan kökü getirddim ve tentürü kendim yaptım..tentür sürüp 1 saat bekletip ısırganotunun kaynama suyuyla saçımı yıkamaya başladım..haftada 2 kere yaptım..
veeee dr.nin çıkmaz dediği saçlarım 1 ay sonra fışkırdıı resmen..saç tellerim kalınlaştı ,parladılar ..
saç çıkartmak için en doğal ve garantili medot budurrr...
kızlar ayrıntılar için google da ısırgan otu tentürü yazın ve araştırın..sanırım artık piyasada tentürde bulunuyo...
bide saçlarınızı zeytinyağlı defne sabunuyla yıkayın ..ama doğal el yapımı olsun..saçlarınızda boya varsa uclarına hafif saç kremi sürebilirsiniz..
umarım işinize yararr...kesin yararrrrrrrr opuyorumnanaktan
ısırgan tentürünü nerden alabiliriz ki :44:
dünden beri internet kazan ben kepçe. ama bişey bulamadımmm.. bir bilen varsa söylesin lütfennnnnnnnnn
pekı bsy sorsam canm ısırgan otunn kuru halını kllansakda aynı etkyı göstereblrmkı acaba smdden teşekkr edermkızlar size kısaca hikayemi anlatayım..
bundan 4 sene önce saçlarım dökülmeye başladı..başlarda önemsemedim..ama epey bi açılma olunca telaşlandım...başladım zeytinyağı, sarımsak, badem yağı, susam yağı,çam terebentin ,soğan suyu ve bissürü hatırlayamadığım şeyi saçlara sürmeye saatlerce beklemeye...2 sene sonunda kafamda çok az saç kaldı..en son doktora gittim..dr. bende erkek tipi saç dökülmesi olduğunu saçlarımın çıkması için ellerinden fazla bişey gelmeyeceğini söyledi ... minokxidil diye bi ilaç tavsiye etti..belki biraz toparlanır dediii...
eczacı arkadaşımdan ilaçı almaya gittim..bana tamam saç biraz çıkartır ama yanında sakal bıyıkta çıkartabilir tüylenmede yapar dedii..almaktan vazgeçtim..1 hafta depresyona girdim olan saçta döküldü bayağıı kel oldum yanii..
sonra kendime geldim...dr. keldi kelin ilaçı olsa kendi başına sürerdi zaten dedim ve internette araştırmaya başladım..epey bi araştırmadan sonra ısırgan otu ve ısırgan tentürünü buldum..kullanmaya karar verdim ama piyasada bulamadımm..heryere sordurdum yok tentür..en sonunda mayıs ayında karadenizden ısırgan kökü getirddim ve tentürü kendim yaptım..tentür sürüp 1 saat bekletip ısırganotunun kaynama suyuyla saçımı yıkamaya başladım..haftada 2 kere yaptım..
veeee dr.nin çıkmaz dediği saçlarım 1 ay sonra fışkırdıı resmen..saç tellerim kalınlaştı ,parladılar ..
saç çıkartmak için en doğal ve garantili medot budurrr...
kızlar ayrıntılar için google da ısırgan otu tentürü yazın ve araştırın..sanırım artık piyasada tentürde bulunuyo...
bide saçlarınızı zeytinyağlı defne sabunuyla yıkayın ..ama doğal el yapımı olsun..saçlarınızda boya varsa uclarına hafif saç kremi sürebilirsiniz..
umarım işinize yararr...kesin yararrrrrrrr opuyorumnanaktan
kızlar kel ken fisfisfis inanın hiç fotoğraf çektirmedim bırakın fotoğrafı aynada kendimi görmeye tahammülüm bile yoktu..ama şimdiki halimi çekip koycam..salı günü makinem geliyo..salı akşamı inşaallah koyarım şimdiki halimi..belki es kaza bi tane çektirmişimdir eskiden flash disk leri bi tararayım bulabilirim belki..
kızlar google ısırgan otu tentürü diye yazarsanız yapılışı nasıl kullanılacağı yazıyo..eskiden piyasada satılmıyodu..şimdi sanırım satılmaya başlamış..kokusu biraz kötü ama saçları defne sabunuyla yıkayınca koku falan kalmıyo
arkadaş açmış we kaçmış.. bu tentür denilen olay isweç otuna benzio arkadaşlar ondada bitkileri küçük doğrayıp saf alkolle güneste bekletilio süzülüp içilio.. bu tarz uygulamaların çok yararlı oldugunu duydum çünki içinde alkol warya bitkinin özünü tam anlamıyla çıkarıomuş o yuzden fayda sağlanıo bence haftanın 2 günü yapılmalı aşırı döklmelerde, iice kelleşmiş safalara gelenlerde zaten saç yoktur muhtamelen deriye pamuk yardımıyla bastra bastra gün aşırı uygulanmalı die düşünüorum. ya sonuçta alerji yapılırsa süre azaltılır haftada 1 sürülür ama yapmıosa dehleyin gitsin saç fışkırsın bi dünya :)hee birde şunuda duydum sirkelede yapılıomuş ama aslı neyse oyle yapılsın bence.ben olsam iki küçük şişe yaparım biri alkollu biri alkolsuz bi ondan bi bundan denerim:)eğer hacılık sözkonusu ise alkolsuz olanını tercih edin :))))
arkadaşım sen tam olarak nerden ne şekilde aldın o arkadaşın dediğinin aynısınımı aldın
internetten aldım. siteyi inan şuan net hatırlamıyorum. elma sirkeli ısırgan suyu diye geçiyor