Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Isrgan mucizesi, mutlaka okuyun!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pelin003

findukkk
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
725
4
kızlar size kısaca hikayemi anlatayım..
bundan 4 sene önce saçlarım dökülmeye başladı..başlarda önemsemedim..ama epey bi açılma olunca telaşlandım...başladım zeytinyağı, sarımsak, badem yağı, susam yağı,çam terebentin ,soğan suyu ve bissürü hatırlayamadığım şeyi saçlara sürmeye saatlerce beklemeye...2 sene sonunda kafamda çok az saç kaldı..en son doktora gittim..dr. bende erkek tipi saç dökülmesi olduğunu saçlarımın çıkması için ellerinden fazla bişey gelmeyeceğini söyledi ... minokxidil diye bi ilaç tavsiye etti..belki biraz toparlanır dediii...
eczacı arkadaşımdan ilaçı almaya gittim..bana tamam saç biraz çıkartır ama yanında sakal bıyıkta çıkartabilir tüylenmede yapar dedii..almaktan vazgeçtim..1 hafta depresyona girdim olan saçta döküldü bayağıı kel oldum yanii..
sonra kendime geldim...dr. keldi kelin ilaçı olsa kendi başına sürerdi zaten dedim ve internette araştırmaya başladım..epey bi araştırmadan sonra ısırgan otu ve ısırgan tentürünü buldum..kullanmaya karar verdim ama piyasada bulamadımm..heryere sordurdum yok tentür..en sonunda mayıs ayında karadenizden ısırgan kökü getirddim ve tentürü kendim yaptım..tentür sürüp 1 saat bekletip ısırganotunun kaynama suyuyla saçımı yıkamaya başladım..haftada 2 kere yaptım..
veeee dr.nin çıkmaz dediği saçlarım 1 ay sonra fışkırdıı resmen..saç tellerim kalınlaştı ,parladılar ..
saç çıkartmak için en doğal ve garantili medot budurrr...
kızlar ayrıntılar için google da ısırgan otu tentürü yazın ve araştırın..sanırım artık piyasada tentürde bulunuyo...
bide saçlarınızı zeytinyağlı defne sabunuyla yıkayın ..ama doğal el yapımı olsun..saçlarınızda boya varsa uclarına hafif saç kremi sürebilirsiniz..
umarım işinize yararr...kesin yararrrrrrrr opuyorumnanaktan

senin adına çok sevindim cnm ayrıca bunları burda bizimle paylaştığın için çook tşk ederim a.s.

ısırgan otu çok şifalı bir bitki bende bu pazar turp ve ısırgan avına çıkcamkaydirigubbakcemile3

Bu arada gerçekten çok sevindim cnm saçlarına kavuşmana bende 1.5 yıldır saç dökülmesiyle uğraşan biri olarak anlıyorum sizi.
merak ettiğim bişi var saçlarınız resmen eski gürlüğüne ulaştı mı gür mü şimdi.?

senin adına çok sevindim cnm ayrıca bunları burda bizimle paylaştığın için çook tşk ederim a.s.
sağol canım...insan bişeyy başına gelmeden anlamıyo..bu saçların kıymetini dökülünce anladım
ısırgan otu çok şifalı bir bitki bende bu pazar turp ve ısırgan avına çıkcamkaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

Bu arada gerçekten çok sevindim cnm saçlarına kavuşmana bende 1.5 yıldır saç dökülmesiyle uğraşan biri olarak anlıyorum sizi.
merak ettiğim bişi var saçlarınız resmen eski gürlüğüne ulaştı mı gür mü şimdi.?

canım eskisinden daha iyi hale geldiler..resmen eskiden olduğundan daha iyi gürleşti

kızlar kel ken fisfisfis inanın hiç fotoğraf çektirmedim bırakın fotoğrafı aynada kendimi görmeye tahammülüm bile yoktu.. :nazar: ama şimdiki halimi çekip koycam..salı günü makinem geliyo..salı akşamı inşaallah koyarım şimdiki halimi..belki es kaza bi tane çektirmişimdir eskiden flash disk leri bi tararayım bulabilirim belki..
kızlar google ısırgan otu tentürü diye yazarsanız yapılışı nasıl kullanılacağı yazıyo..eskiden piyasada satılmıyodu..şimdi sanırım satılmaya başlamış..kokusu biraz kötü ama saçları defne sabunuyla yıkayınca koku falan kalmıyo

Son düzenleme:
ben baktım ama yapılışının içerisinde alcol var o yüzden sıcak bakmadım.
nedeni ilk saçlarım döküldüğünde doktor alcol ve ampulleri karıştırıp bir reçete yazmıştı onu kullandım bir baktım saçlarım beyazlıyor bıraktım hemen.yani 4-5 tel beyazla kurtardım işi.
ama diğer uygulaması hem kolay hem rahat zaten daha öncede yapmıştım kurusunu öyle deniycem..

senin adına çok sevindim canım sen nasıl hazırladın? tariflere baktım sendemi aynısını yaptın

evet bende inceledim de yapılışında etil alkol var bu saça zarar vermiyor mu? sende alkolle mi yaptın arkadaşım biraz anlatır mısın?

kızlar ben saf alkol le yaptım ..yaww bulmakta zor bu saf alkolü..ama elma sirkesiylede yapılıyomuş..sonradan öğrendim..bana bi zararı olmadı..faydası oldu..sanırım saf alkol kafadaki kan dolaşımının hızlanmasını sağlıyo..bide koyu renk şişede çok uzun yıllar dayanıyo..saçlarımı beyazlatmadı..ısırgan kökü 15 gün alkolde güneşte beklediği için sanırım alkolün yapısı değişiyo..

kusura bakma canım yaaa.. hala makineyi bekliyorum..koca arkadaşına vermiş..salı verecekti ama işi bitmemiş hala...bende kızdım wallaaa...yarın inşallah getiririm demiş...bende bekliyom...hele bi makinem gelsin boy boy fotolarımı döşeyecem burayaaa:eek: :lepi:

tamam canım benimm
bazı arkadaşlar ısırgandan saçları gürleşmiş resim eklemisini rica ettim görelim diye çok sert tepki verdi özelime yazmış bunda sert tepki vercek ne var anlamadım koymucaksan koymazsın.

tamam canım benimm
bazı arkadaşlar ısırgandan saçları gürleşmiş resim eklemisini rica ettim görelim diye çok sert tepki verdi özelime yazmış bunda sert tepki vercek ne var anlamadım koymucaksan koymazsın.

canım ben 5-6 gündür antalyadaydım ondan pek giremedim internete..bide niye kızdılar anlamadım..illa yüzünü göstermeye gerek yokki..tepeden bi tane çekip koymak yeterli diye düşünüyomm..

aynen canım boşver unuttum bile ama resmini görünce ısırganı daha bir hevesle yapıcamopuyorumnanaktan

arkadslar ısırgan otunun caynı içmekte yeni saclar cıkmasına yardımcı olurmu yani seyrelen yerlerde tekrradan saçlar cıkarmı dökülme azalırmı.

X