şimdi ne olacak bu haber beni çok üzdü nasılda herkesi korkutmuş israil böyle filistinli çocuklar değil insanlık ölüyor malesefBM yardım örgütü, İsrail'in havadan, denizden ve karadan saldırı düzenlediği Gazze'deki faaliyetlerini askıya aldığını bildirdi.
Yardım örgütü, faaliyetlerini askıya alma gerekçesi olarak İsrail güçlerinin yol açtığı tehlikeyi gösterdi.
Birleşmiş Milletler Gazze'de yardım konvoylarına bugün, İsrail tarafından ateş açılması sonucu, yardım taşıyan bazı kamyon şoförlerinin öldüğünü açıkladı
yorum yazmak için konun taşınmasını bekledim teşekkürler.
öncelikle savaş başta olmak üzere tüm şiddet içeriğine karşıyım ve kınıyorum. Atamızın yurtta barış düyada barış sözünden yola çıkarak tüm dünyadaki iç savaşlar çatışmalar ülkeler arası savaşlar son bulsun diliyorum. haklı yada haksız her taraftanda suçsuz masum sivillerin çocukların yaşlıların zarar gördüğünü unutmayalım savaş malesefki hiçbir ayrım yapmadan önüne geleni alıp götüren savuran bir kasırga geride yıkıntılar feryatlar nice acılar kalıyor ve ortada herzaman kesin bir galibiyet olmaması yeneninde yenileninde belirsiz kalması işin traji komik yanı olsa gerek peki nedir insan ırkını bu kadar birbirine düşüren? maddi unsurlar mı? din mi? dil mi? ırk mı? ortalama insan ömrünün 70 75 sene olduğunu düşünürsek bu kısacık zamanda savaşlardan şahsımıza kalabilecek olan nedir ki ? gelecek nesillerimiz için bunu yapıyorsak eğer onların bundan nekadar mutlu oabileceğini net olarak biliyormuyuz gerçektende yoksa bu kendi çıkarlarımız doğrultusunda umduğumuz ne melen olduğu bilinmez pastadan istediğimiz payın bir kılıfı mı ? çok fazla soru var cevaplanması gereken fakat bunları asla ve asla bir namlunun uçaksavarın yada topun yada biyolojik bombaların ucunda bulamayacağız kesin artık bunun farkına varın
savaşa hayır şiddete hayır anlayış ve sevginin çözemeyeceği hiçbirşey yook
canım arkadaşım ağzına yüreğine sağlık
ne diyeyim hepimiz için çocuklarımız için insanlık için
sadece barış.................................
miniğim yüreğine eline duygularına sağlık
biz ölmedik daha filistin halkının vede tüm müslüman din kardeşlerimizin yanında olacağız
Eyyy !!! Dünya Duy sesimizi din Kardeşliği böyledir işte israil hepimizi öldüremezsin sen !!!!!
Müslümanları yok edemezsin sen !!!
Rabbim sana cezaların en ağırını verecek göreceksin sende
Zalimin Zulmu Varsa Bizimde Yaradanımız var Rabbimiz var Allah'ımız var !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?