Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu konuyu yazmısttım ama yenıden yazmak ıstıyorumm arkadaslarr .. sıcak evlerımızde ettıgımız beduallar ne yazıkkı yeterlı degıll.. ev hanımları olarakk yaptıgımız pastalarla kermes duzenleye bılırızz . ben bu fıkrımı arkadaslarıma actımm ve suan kartopu mısalıı o kadar buyudukkı anlatamamm yapa bılenler yaptıklarıyla destek verdıler calısanlar meyve suyu vs aldılarr ve yarın acıcaz ınsallah.. sızlerde kucukte olsa bıseyler yapa bılırsınız ve kendınızı cokk daha huzurlu hıssedeceksınızz.. dusunun ısralıl zulmumden yaralanmıs bı yavrucagın amelıyatıı sızın burdakı cabalarınızla yollanmıs ılacla yapılıyoo .. mevlam mukafatına naıl etsın ınsallah ve BASBAKANIMIZDA BU AKSAMKI HABERLDE HESAP NOLARI VERDII ne olur dıkkate alınn . YARADA na emanet olunna.s.
bız yaptıklarımızı İHH nın fatıhte olan merkezıne goturecez ordakı gonullu arkadaslarr bızı yonlendırecekler o gun nerde stantları varsa oraya goturecezzkermesmi nerde canım bu kermes
arkadaşlar geçmiş mesajlarımdan birinde türk mallarının 869 barkot nosu ile başladığını yazmıştım . çoğunuz gibi bende farklı yollarla israil malları adı altında birçok markanın bulunduğu mail ve msj gördüm okudum nehir 21 arkadaşımızın atladığım bir noktayı belirtmesi üzerine bende kendi kontrolümü yaptım ve evet bazı yabancı menşeili ürünlerin türkiye de üretim yapması sonucu barkot nolarının 869 olduğunu farkettim.hemen tüketici hakları derneğine msj yazdım bu konuda bir cvb alabilmek için . umarım sonuç alabilirim ve sizede iletebilirim.int de belirtilenen yazıların doğruluğuna da nekadar güvenip güvenemeyeceğimide bilemedim sonuçta haksız bir karalamaya maruz bırakılan isimler markalar olabilir . işi sağlam güvenilir bir kaynaktan öğrenmek en iyisi diye düşündüm . umarım en kısa zamanda bir cevap gelir
arkadaşlar geçmiş mesajlarımdan birinde türk mallarının 869 barkot nosu ile başladığını yazmıştım . çoğunuz gibi bende farklı yollarla israil malları adı altında birçok markanın bulunduğu mail ve msj gördüm okudum nehir 21 arkadaşımızın atladığım bir noktayı belirtmesi üzerine bende kendi kontrolümü yaptım ve evet bazı yabancı menşeili ürünlerin türkiye de üretim yapması sonucu barkot nolarının 869 olduğunu farkettim.hemen tüketici hakları derneğine msj yazdım bu konuda bir cvb alabilmek için . umarım sonuç alabilirim ve sizede iletebilirim.int de belirtilenen yazıların doğruluğuna da nekadar güvenip güvenemeyeceğimide bilemedim sonuçta haksız bir karalamaya maruz bırakılan isimler markalar olabilir . işi sağlam güvenilir bir kaynaktan öğrenmek en iyisi diye düşündüm . umarım en kısa zamanda bir cevap gelir
çok iyi düşünmüşsün canım çünkü internette bir sürü liste var birbirinden farklı bizde tek tek internet sitelerine giriyoruz onların hangi gruba ait olduğuna bakıp araştırıyoruz