Konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum ama bende yeni okudum ve paylasmak istedim...
Nasılsın diyorlar?
İyiyim diyorum,
Ama korkuyorum
Birileri Allah yolunda, kimileri tecavüze uğrayıp, kimileri liğme liğme edilip öldürülerek cennete giderken,
Ben gürbüz bir beden, rahat bir kafa, tam tekmil bir sofrayla cennete gitmeyi umuyorum ya, işte bu yüzden korkuyorum
<><><><><><><><><><>
İyiyim diyorum, hatta bazen yanına elhamdurillah!ı bile ekliyorum!
Tıka basa doldurduğum karnımı sıvazlarken, Allah olmayanlara da versin diyorum.
Dünden kalan yemek yenmeyince, bir kaba koyup köpeklere veriyorum
İyiyim diyorum! İyi olan herşeyi seviyorum. Ağaçları, kuşları, hayvanları, çocukları seviyorum.
Ama lütfen öldürülmüş çocukları göstermeyin bana, bakamıyorum!
İyiyim gerçekten! Oğlan iyi bir yeri tutturursa, daha büyük bir eve çıkarsam, mobilyaları değiştirirsem, biraz da kilo verirsem daha iyi olacağım!
İyiyim diyorum! Gerçi dün eşim evlilik yıldönümümüzü unutmuştu, doğum günümde çiçek almamıştı, zaten 1 aydır yemeğe de götürmüyor ama olsun, sabırlı insanımdır ben. İyiyim diyeyim, iyi olayım!
İyiyim, iyiyim Orta Afrikada satırlarla doğranan ben değilim. Suriyede ırzına geçilen, evi yıkılıp çocukları gözleri önünde öldürülen, yurdundan sürülen ben değilim. Arakanda Doğu Türkistanda yakılan ben değilim. Ben değilim kafasına vurulup, elinden ekmeği alınan. Darbeye hayır dediği için idama mahkum edilen ben değilim. Şükür ki Gazzede bomba atılan iftar sofrası da benim değildi!
İyiyim, iyiyim; Cenneti garantilemiş, cehennemden azad edilmiş gibiyim. Bütün amellerimin yüz puan edeceği kesin! Ramazanda orucum, kandillerde namazım Kapıcıya 5 lira fazla verdim bu ay. Ahh nasıl insancılım
<><><><><><><><><><>
İyiyim diyorum ya işte! İyi olan herşeyi seviyorum. Ağaçları, kuşları, hayvanları, çocukları seviyorum.
-ACE (ÇAMAŞIR SUYU)
-ALDAYS
-ALGİDA (DONDURMA)
-ALO (ÇAMAŞIR TOZU)
-ALORKO (KOMBİ)
-ARİEL (ÇAMAŞIR TOZU)
-AXE
-BALLERİNA
-BARCLAY
-BIBO
-BLENDAX (ŞAMPUAN)
-BRUT
-CALVE (KONSERVE)
-CAPPY (MEYVE SUYU)
-CARREFOUR (MARKET)
-CARTEDOR
-CARUSUN
-CHESTERFIELD
-CIF
-CLEAR (ŞAMPUAN)
-CNN (TV)
-COCACOLA (KOLA)
-CORNETTO (DONDURMA)
-DANONE (KATKILI YOĞURT)
-DISNEY (ÇİZGİ FİLM)
-DOMESTOS (ÇAMAŞIR SUYU)
-DOVE (ŞAMPUAN)
-DUNHILL
-ELİDOR (ŞAMPUAN)
-FANTA (KOLA)
-FEBREZE
-HR ORGINS
-IBM
-IMPULSE
-IPANA (DİŞ MACUNU)
-JACOBS (KAHVE)
-JOHNMON
-KENT (ŞEKER)
-KITKAT (ÇİKOLATA)
-KIWI
-KLEENEX
-KNORR (YEMEK KATKISI)
-KOMİLİ
-KOROPLAST
-KRAFT
-LEGGS
-LEVER
-LİPTON (ÇAY)
-LM (SİGARA)
-LOREAL (ŞAMPUAN)
-LUX
-MAGGI
-MAGNUM (DONDURMA)
-MARLBORO (SİGARA)
-MAX
-MAXWELL
-MC DONALDS (FASS-FOOT)
-MILKA (SÜT).
-MİS
-NESCAFE (KAHVE)
-NESQUIK (İÇCEK,YİYECEK VB)
-NESTLE (ÇİKOLATA)
-NOKIA (TELEFON)
-OLD SPANAC
-OMO (ÇAMAŞIR TOZU)
-ORGANİCS
-ORKID (ÖZEL)
-PALLMALL (SİGARA)
-PANTENE (ŞAMPUAN)
-PARLIAMENT (SİGARA)
-PRIMA (BEBEK BEZİ)
-PRINGLES (MISIRLI YIYECEK)
-PROFILO (BEYAZ EŞYA)
-REJOICE (ŞAMPUAN)
-REXONA (ŞAMPUAN)
-RİNSO (ÇAMAŞIR TOZU)
-SALEM
-SANA (ORGANIK YAĞ)
-SARALLE (ÇİKOLATA)
-SCHWEPPES (GAZOZ)
-SENSUN (GAZOZ)
-SİGNAL (DİŞ MACUNU)
-SOLERO
-SPRITE (GAZOZ)
-SUAVE
-TANG (MEYVELİ İÇECEK)
-TIMOTE
-TURKUAZ
-UNIPRO
-VAKKO
-VARTA
-VİECNETTA
-VİM
-WINSTON (SİGARA)
-YUMOŞ (YUMUŞATICI)
İŞTE ARKADAŞLAR BU VE BUNA BENZER ÜRÜNLER İSRAİLİN MALLARIDIR.
Konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum ama bende yeni okudum ve paylasmak istedim...
Nasılsın diyorlar?
İyiyim diyorum,
Ama korkuyorum
Birileri Allah yolunda, kimileri tecavüze uğrayıp, kimileri liğme liğme edilip öldürülerek cennete giderken,
Ben gürbüz bir beden, rahat bir kafa, tam tekmil bir sofrayla cennete gitmeyi umuyorum ya, işte bu yüzden korkuyorum
<><><><><><><><><><>
İyiyim diyorum! İyi olan herşeyi seviyorum. Ağaçları, kuşları, hayvanları, çocukları seviyorum.
İyiyim gerçekten! Oğlan iyi bir yeri tutturursa, daha büyük bir eve çıkarsam, mobilyaları değiştirirsem, biraz da kilo verirsem daha iyi olacağım!
İyiyim diyorum! Gerçi dün eşim evlilik yıldönümümüzü unutmuştu, doğum günümde çiçek almamıştı, zaten 1 aydır yemeğe de götürmüyor ama olsun, sabırlı insanımdır ben. İyiyim diyeyim, iyi olayım!
İyiyim, iyiyim Orta Afrikada satırlarla doğranan ben değilim. Suriyede ırzına geçilen, evi yıkılıp çocukları gözleri önünde öldürülen, yurdundan sürülen ben değilim. Arakanda Doğu Türkistanda yakılan ben değilim. Ben değilim kafasına vurulup, elinden ekmeği alınan. Darbeye hayır dediği için idama mahkum edilen ben değilim. Şükür ki Gazzede bomba atılan iftar sofrası da benim değildi!
İyiyim, iyiyim; Cenneti garantilemiş, cehennemden azad edilmiş gibiyim. Bütün amellerimin yüz puan edeceği kesin! Ramazanda orucum, kandillerde namazım Kapıcıya 5 lira fazla verdim bu ay. Ahh nasıl insancılım
<><><><><><><><><><>
İyiyim diyorum ya işte! İyi olan herşeyi seviyorum. Ağaçları, kuşları, hayvanları, çocukları seviyorum.
-ACE (ÇAMAŞIR SUYU)
-ALDAYS
-ALGİDA (DONDURMA)
-ALO (ÇAMAŞIR TOZU)
-ALORKO (KOMBİ)
-ARİEL (ÇAMAŞIR TOZU)
-AXE
-BALLERİNA
-BARCLAY
-BIBO
-BLENDAX (ŞAMPUAN)
-BRUT
-CALVE (KONSERVE)
-CAPPY (MEYVE SUYU)
-CARREFOUR (MARKET)
-CARTEDOR
-CARUSUN
-CHESTERFIELD
-CIF
-CLEAR (ŞAMPUAN)
-CNN (TV)
-COCACOLA (KOLA)
-CORNETTO (DONDURMA)
-DANONE (KATKILI YOĞURT)
-DISNEY (ÇİZGİ FİLM)
-DOMESTOS (ÇAMAŞIR SUYU)
-DOVE (ŞAMPUAN)
-DUNHILL
-ELİDOR (ŞAMPUAN)
-FANTA (KOLA)
-FEBREZE
-HR ORGINS
-IBM
-IMPULSE
-IPANA (DİŞ MACUNU)
-JACOBS (KAHVE)
-JOHNMON
-KENT (ŞEKER)
-KITKAT (ÇİKOLATA)
-KIWI
-KLEENEX
-KNORR (YEMEK KATKISI)
-KOMİLİ
-KOROPLAST
-KRAFT
-LEGGS
-LEVER
-LİPTON (ÇAY)
-LM (SİGARA)
-LOREAL (ŞAMPUAN)
-LUX
-MAGGI
-MAGNUM (DONDURMA)
-MARLBORO (SİGARA)
-MAX
-MAXWELL
-MC DONALDS (FASS-FOOT)
-MILKA (SÜT).
-MİS
-NESCAFE (KAHVE)
-NESTLE (ÇİKOLATA)
-NOKIA (TELEFON)
-OLD SPANAC
-OMO (ÇAMAŞIR TOZU)
-ORGANİCS
-ORKID (ÖZEL)
-PALLMALL (SİGARA)
-PANTENE (ŞAMPUAN)
-PARLIAMENT (SİGARA)
-PRIMA (BEBEK BEZİ)
-PROFILO (BEYAZ EŞYA)
-REJOICE (ŞAMPUAN)
-REXONA (ŞAMPUAN)
-RİNSO (ÇAMAŞIR TOZU)
-SALEM
-SANA (ORGANIK YAĞ)
-SARALLE (ÇİKOLATA)
-SCHWEPPES (GAZOZ)
-SENSUN (GAZOZ)
-SİGNAL (DİŞ MACUNU)
-SOLERO
-SPRITE (GAZOZ)
-SUAVE
-TANG (MEYVELİ İÇECEK)
-TIMOTE
-TURKUAZ
-UNIPRO
-VAKKO
-VARTA
-VİECNETTA
-VİM
-WINSTON (SİGARA)
-YUMOŞ (YUMUŞATICI)
Ürün boykotu şöyle olur;
Ülke olarak o malı ithal etmeyeceksin.
Yoksa ülkeye girmiş malı almamakla kendi ekonominin bacağına sıkarsın. ekonomimiz de ortada zira..
Yaziyi paylasmamda ki amac daha cok boykotluk urunlerin uzerindeki yazi icindi. Yoksa görüşüm devletin söz sahibi olarak bişeyler yapmasi gerektigidir.
Nasılsın diyorlar?
İyiyim diyorum,
Ama korkuyorum
<><><><><><><><><><>
<><><><><><><><><><>
-ACE (ÇAMAŞIR SUYU)
-ALDAYS
-ALGİDA (DONDURMA)
-ALO (ÇAMAŞIR TOZU)
-ALORKO (KOMBİ)
-ARİEL (ÇAMAŞIR TOZU)
-AXE
-BALLERİNA
-BARCLAY
-BIBO
-BLENDAX (ŞAMPUAN)
-BRUT
-CALVE (KONSERVE)
-CAPPY (MEYVE SUYU)
-CARREFOUR (MARKET)
-CARTEDOR
-CARUSUN
-CHESTERFIELD
-CIF
-CLEAR (ŞAMPUAN)
-CNN (TV)
-COCACOLA (KOLA)
-CORNETTO (DONDURMA)
-DANONE (KATKILI YOĞURT)
-DISNEY (ÇİZGİ FİLM)
-DOMESTOS (ÇAMAŞIR SUYU)
-DOVE (ŞAMPUAN)
-DUNHILL
-ELİDOR (ŞAMPUAN)
-FANTA (KOLA)
-FEBREZE
-HR ORGINS
-IBM
-IMPULSE
-IPANA (DİŞ MACUNU)
-JACOBS (KAHVE)
-JOHNMON
-KENT (ŞEKER)
-KITKAT (ÇİKOLATA)
-KIWI
-KLEENEX
-KNORR (YEMEK KATKISI)
-KOMİLİ
-KOROPLAST
-KRAFT
-LEGGS
-LEVER
-LİPTON (ÇAY)
-LM (SİGARA)
-LOREAL (ŞAMPUAN)
-LUX
-MAGGI
-MAGNUM (DONDURMA)
-MARLBORO (SİGARA)
-MAX
-MAXWELL
-MC DONALDS (FASS-FOOT)
-MILKA (SÜT).
-MİS
-NESCAFE (KAHVE)
-NESTLE (ÇİKOLATA)
-NOKIA (TELEFON)
-OLD SPANAC
-OMO (ÇAMAŞIR TOZU)
-ORGANİCS
-ORKID (ÖZEL)
-PALLMALL (SİGARA)
-PANTENE (ŞAMPUAN)
-PARLIAMENT (SİGARA)
-PRIMA (BEBEK BEZİ)
-PROFILO (BEYAZ EŞYA)
-REJOICE (ŞAMPUAN)
-REXONA (ŞAMPUAN)
-RİNSO (ÇAMAŞIR TOZU)
-SALEM
-SANA (ORGANIK YAĞ)
-SARALLE (ÇİKOLATA)
-SCHWEPPES (GAZOZ)
-SENSUN (GAZOZ)
-SİGNAL (DİŞ MACUNU)
-SOLERO
-SPRITE (GAZOZ)
-SUAVE
-TANG (MEYVELİ İÇECEK)
-TIMOTE
-TURKUAZ
-UNIPRO
-VAKKO
-VARTA
-VİECNETTA
-VİM
-WINSTON (SİGARA)
-YUMOŞ (YUMUŞATICI)
Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı
Sadece boykot amaçlı düşünmeyin ömrünüz boyunca yerli malı kullanmaya yeltenin eliniz bir gavur malı cif e değil bingo cif e gitsin.
Bir savun alırken gidin evyap ın aktivex i alın arko yu alın krem olarak dove yi değil. Algida yerine golf alın!!!
Arko da israil mali diye biliyorum hatta carfursa marketi de israilin..Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı
Sadece boykot amaçlı düşünmeyin ömrünüz boyunca yerli malı kullanmaya yeltenin eliniz bir gavur malı cif e değil bingo cif e gitsin.
Bir savun alırken gidin evyap ın aktivex i alın arko yu alın krem olarak dove yi değil. Algida yerine golf alın!!!
Adamlarda her şeyin en iyisini yapmış, biz burada o günah mı bu günah mı, türban sorunu var mı yok mu gibi saçma sapan şeylerle uğraşırken onlar akıllarını çalıştırdı üretti. Biz de şimdi ayy boykot edelim. Bir de hep düşünmüşümdür, neden hiç bir İslam ülkesi gelişmiş değil. Neden hiç bir İslam ülkesinin ürettiği mal uluslararası olamamış, neden dünyada İslam denince akla hep terör geliyor, ya da kara çarşaflı kadın imajı , ezilen kadın imajı geliyor akıllara. Önemli olan boykot falan değil bence, bu sözü geçen markaların kalitesine denk doğru düzgün ürettiğimiz bir şey yok ki.
Arko da israil mali diye biliyorum hatta carfursa marketi de israilin..
Golf aldık peki ülker in kime destek verdiği hakkında bilginiz var mı? %41 i yabancı hisseli bir şirket.