israil.

buztuz

Allahu ekber!☝
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
955
1.917
Konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum ama bende yeni okudum ve paylasmak istedim...

Nasılsın diyorlar?
İyiyim diyorum,

Ama korkuyorum…

Birileri Allah yolunda, kimileri tecavüze uğrayıp, kimileri liğme liğme edilip öldürülerek cennete giderken,

Ben gürbüz bir beden, rahat bir kafa, tam tekmil bir sofrayla cennete gitmeyi umuyorum ya, işte bu yüzden korkuyorum…

<><><><><><><><><><>

İyiyim diyorum, hatta bazen yanına “elhamdurillah!”ı bile ekliyorum!

Tıka basa doldurduğum karnımı sıvazlarken, “Allah olmayanlara da versin” diyorum.

Dünden kalan yemek yenmeyince, bir kaba koyup köpeklere veriyorum…

İyiyim diyorum! İyi olan herşeyi seviyorum. Ağaçları, kuşları, hayvanları, çocukları seviyorum.

Ama lütfen öldürülmüş çocukları göstermeyin bana, bakamıyorum!

İyiyim gerçekten! Oğlan iyi bir yeri tutturursa, daha büyük bir eve çıkarsam, mobilyaları değiştirirsem, biraz da kilo verirsem daha iyi olacağım!

İyiyim diyorum! Gerçi dün eşim evlilik yıldönümümüzü unutmuştu, doğum günümde çiçek almamıştı, zaten 1 aydır yemeğe de götürmüyor ama olsun, sabırlı insanımdır ben. İyiyim diyeyim, iyi olayım!

İyiyim, iyiyim Orta Afrika’da satırlarla doğranan ben değilim. Suriye’de ırzına geçilen, evi yıkılıp çocukları gözleri önünde öldürülen, yurdundan sürülen ben değilim. Arakan’da Doğu Türkistan’da yakılan ben değilim. Ben değilim kafasına vurulup, elinden ekmeği alınan. Darbeye hayır dediği için idama mahkum edilen ben değilim. Şükür ki Gazze’de bomba atılan iftar sofrası da benim değildi!

İyiyim, iyiyim; Cenneti garantilemiş, cehennemden azad edilmiş gibiyim. Bütün amellerimin yüz puan edeceği kesin! Ramazanda orucum, kandillerde namazım… Kapıcıya 5 lira fazla verdim bu ay. Ahh nasıl insancılım…

<><><><><><><><><><>

İyiyim diyorum ya işte! İyi olan herşeyi seviyorum. Ağaçları, kuşları, hayvanları, çocukları seviyorum.

Ama lütfen öldürülmüş çocukları göstermeyin bana, bakamıyorum!

-ACE (ÇAMAŞIR SUYU)
-ALDAYS
-ALGİDA (DONDURMA)
-ALO (ÇAMAŞIR TOZU)
-ALORKO (KOMBİ)
-ARİEL (ÇAMAŞIR TOZU)
-AXE
-BALLERİNA
-BARCLAY
-BIBO
-BLENDAX (ŞAMPUAN)
-BRUT
-CALVE (KONSERVE)
-CAPPY (MEYVE SUYU)
-CARREFOUR (MARKET)
-CARTEDOR
-CARUSUN
-CHESTERFIELD
-CIF
-CLEAR (ŞAMPUAN)
-CNN (TV)
-COCACOLA (KOLA)
-CORNETTO (DONDURMA)
-DANONE (KATKILI YOĞURT)
-DISNEY (ÇİZGİ FİLM)
-DOMESTOS (ÇAMAŞIR SUYU)
-DOVE (ŞAMPUAN)
-DUNHILL
-ELİDOR (ŞAMPUAN)
-FANTA (KOLA)
-FEBREZE
-HR ORGINS
-IBM
-IMPULSE
-IPANA (DİŞ MACUNU)
-JACOBS (KAHVE)
-JOHNMON
-KENT (ŞEKER)
-KITKAT (ÇİKOLATA)
-KIWI
-KLEENEX
-KNORR (YEMEK KATKISI)
-KOMİLİ
-KOROPLAST
-KRAFT
-LEGGS
-LEVER
-LİPTON (ÇAY)
-LM (SİGARA)
-LOREAL (ŞAMPUAN)
-LUX
-MAGGI
-MAGNUM (DONDURMA)
-MARLBORO (SİGARA)
-MAX
-MAXWELL
-MC DONALDS (FASS-FOOT)
-MILKA (SÜT).
-MİS
-NESCAFE (KAHVE)
-NESQUIK (İÇCEK,YİYECEK VB)
-NESTLE (ÇİKOLATA)
-NOKIA (TELEFON)
-OLD SPANAC
-OMO (ÇAMAŞIR TOZU)
-ORGANİCS
-ORKID (ÖZEL)
-PALLMALL (SİGARA)
-PANTENE (ŞAMPUAN)
-PARLIAMENT (SİGARA)
-PRIMA (BEBEK BEZİ)
-PRINGLES (MISIRLI YIYECEK)
-PROFILO (BEYAZ EŞYA)
-REJOICE (ŞAMPUAN)
-REXONA (ŞAMPUAN)
-RİNSO (ÇAMAŞIR TOZU)
-SALEM
-SANA (ORGANIK YAĞ)
-SARALLE (ÇİKOLATA)
-SCHWEPPES (GAZOZ)
-SENSUN (GAZOZ)
-SİGNAL (DİŞ MACUNU)
-SOLERO
-SPRITE (GAZOZ)
-SUAVE
-TANG (MEYVELİ İÇECEK)
-TIMOTE
-TURKUAZ
-UNIPRO
-VAKKO
-VARTA
-VİECNETTA
-VİM
-WINSTON (SİGARA)
-YUMOŞ (YUMUŞATICI)

İŞTE ARKADAŞLAR BU VE BUNA BENZER ÜRÜNLER İSRAİLİN MALLARIDIR.

Ürün boykotu şöyle olur;
Ülke olarak o malı ithal etmeyeceksin.
Yoksa ülkeye girmiş malı almamakla kendi ekonominin bacağına sıkarsın. ekonomimiz de ortada zira..

size cani gonulden katiliyorum
korku sizin guzel ahlakinizdan gelen
ama goz yumarsak korkalim derim ben
bununla beraber yuzlerce bebegi gozunu bile kirpmadan,
bi yumrukla bile oldurebilecegin bebekleri bombalarla parcalayanlarin yaninda Allah illaki bizim yerimzi diger tarafta ayri tutacaktir
goz yummadigimiz surece
Bizlerde boykot yapiyoruz
sizin sayfanizda hayirli olsun

Ürün boykotu şöyle olur;
Ülke olarak o malı ithal etmeyeceksin.
Yoksa ülkeye girmiş malı almamakla kendi ekonominin bacağına sıkarsın. ekonomimiz de ortada zira..

Yaziyi paylasmamda ki amac daha cok boykotluk urunlerin uzerindeki yazi icindi. Yoksa görüşüm devletin söz sahibi olarak bişeyler yapmasi gerektigidir.

Yaziyi paylasmamda ki amac daha cok boykotluk urunlerin uzerindeki yazi icindi. Yoksa görüşüm devletin söz sahibi olarak bişeyler yapmasi gerektigidir.

Tarlalarımıza ektiğimiz domates, salatalık, patlıcan bile İsrail malı. Tohumları o ülkeden geliyor Türkiye'nin İsrail mallarını gümrüklerimizden sokmaması gerekiyor

Babam ihracat yapiyor yurtdisina. Israile yapmaya kalkti anamizi aglattilar yemin ediyorum. Cikarmadiklari zorluk kalmadi bir suru ceza odedik zararla kapattik o ihracati. Bir daha da bulasmadik. Bizim tsknin silahlari bile israil maliyken neyin boykotu adamlar savunma sanayimizi esir almis savas ciksa goruruz guclu turk ordusunu! :) valla turk mali kullanmayi prensip halime getirin. Ama onlarin da arkasinda ne oldugundan emin olamayaciginizi unutmayin. Turk mali kullaniyorum diye iciniz rahatlamasin yani. Ayrica turk piyasasina girmis bu mallari almamak ic ekonomiye kisa vadede zarar verebilir ama belki uzun vadede ithalat azalir da yerli uretim artar. O nedenle faydasiz da degil. Bunu hayatimizin tumune yaymaya calisalim.

Son düzenleme:
ürün boykotu şöyle olur böyle olur bir kişi ile olmaz diyenlere binaen hz.İbrahim yakılırken ,onun yolunda sırtında su taşıyan karıncaları örnek verebilirim..Rabbim o karıncalar kadar olmayı nasip etsin.

Ayrıca şu tablodaki ürünlerin alternatifini araştırdım. Bim de buldum. Yerli malından şaşmam artık. Almamız hata zaten. Bizim insanımız kazansın varsın.

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı
Sadece boykot amaçlı düşünmeyin ömrünüz boyunca yerli malı kullanmaya yeltenin eliniz bir gavur malı cif e değil bingo cif e gitsin.
Bir savun alırken gidin evyap ın aktivex i alın arko yu alın krem olarak dove yi değil. Algida yerine golf alın!!!

boykotu desteklemekle beraber carenin bu olmadigini dusunuyorum...
koskoca islam dunyasi(!) birlesip (olmayan )agirligini ortaya koyup bu zulme dur diyecek.
islam devletleri dunya uzerinde belli bir guce sahip olmasi gerekirken neden acliktan agizlari kokuyor?cunki onlar o meshep bu meshep derken hem maddi hem manevi guclerini yitirmis durumdalar..
zenginlikten ne yapacagini sasisaran arap bedevilerinn akli baska yerlerde onlara hic deyinmeyim..
tam emin degilim ama soyle saniyorum cenabi Allah bize hac vazifesini muslumanlara maddi anlamda bir havuz bir kumbara misali birikim olsun diye farz kilmis olabilir.boyle durumlarda hem kaynak olsun hem muslimanlar birlessin.her yil kabeye altindan ortu yapilsin orda ki araplar altindan musluklarla abdest alsin diye degil.
galiba bazi muslimanlar israille birlikte cehenneme girecekler onlardan sonra degil.
sen ben deterjan cola su bu almamisiz pekte koymaz onlara.ve biz ciplak olarak savasa gidemeyiz gazzeye bu cihat denilen sey devletlerle olur uc bes coluklu cocuklu inanmis adamla degil

bu listeye ek microsoft facebookta var.Neden bilgisayarları da boykot etmiyorsunuz.Boykot haberini bile israil malı üzerinden veriyoruz.Neden çünkü biz hala sakız orucu bozar mı diye tartışırken adamlar gelişti teknoloji üretim her şey onların elinde.

Golf aldık peki ülker in kime destek verdiği hakkında bilginiz var mı? %41 i yabancı hisseli bir şirket.

Adamlarda her şeyin en iyisini yapmış, biz burada o günah mı bu günah mı, türban sorunu var mı yok mu gibi saçma sapan şeylerle uğraşırken onlar akıllarını çalıştırdı üretti. Biz de şimdi ayy boykot edelim. Bir de hep düşünmüşümdür, neden hiç bir İslam ülkesi gelişmiş değil. Neden hiç bir İslam ülkesinin ürettiği mal uluslararası olamamış, neden dünyada İslam denince akla hep terör geliyor, ya da kara çarşaflı kadın imajı , ezilen kadın imajı geliyor akıllara. Önemli olan boykot falan değil bence, bu sözü geçen markaların kalitesine denk doğru düzgün ürettiğimiz bir şey yok ki.

ülkemize girmiş bir malı almamakla kendi ekonomimize zararımız olur , israile vs başka yerlere değil.

Tüm bu şirketlerde firmalarda çalışan zilyon tane müslüman var. Onlar ne yapacak?
İnsanlar çok ciddi bir şekilde bilinçsiz.

Son düzenleme:
Arko da israil mali diye biliyorum hatta carfursa marketi de israilin..

Çünkü müslümanlar hep ezilmiştir. Kadına hiç değer verilmemiştir. Kadın camiye sokulup ilim bilgi sahibi olamamıştır. Söz konusu boykot değil kimse neden anlamıyor. Bizim ülkemizde gayet güzel temizlik ürünleri üretmiş yiyecek içecek üretmiş onu al kardeşim savaş yokken de onu alıcaktın. Allah hiç bişeyi karşılıksız bırakmaz.

Arko da israil mali diye biliyorum hatta carfursa marketi de israilin..

Arko evyap ürünü yapmayın aldığınız ürünlerin gerçekten hiç biyerini incelemiyor olamazsınız.
carfour ztn yabancı
ki herşşeyi geçin ya boykot filan hikaye.
Bir insan ömrü boyunca 3 tane domuz yermiş farketmeden. domuz haram değil mi haram!!!
E peki biz neden aldıklarımıza dikkat etmiyoruz buna bakın.....
Aldığınız ürünün boykotluğu değlide haram helal e bakın!!!!!!
Allah korkusu olsun azcık içinizde

Golf aldık peki ülker in kime destek verdiği hakkında bilginiz var mı? %41 i yabancı hisseli bir şirket.

Ben %100 türk malı diye tercih ediyorum.yabancı hisseli olsa bu ülkenin (cemaat adı altındaki) insanları kullanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…