israil.

Ayrıca adamlar sana göre en iyiyi üretiyo olabilir ama en iyisi diye bildiğimiz herşey bizim sağlığımıza zararlı olan şeyler bunuda anlamıyorsunuz!!!! Kolanın ne faydası var!!!!
Bingo nun omo dan ne farkı var!!!!
Dove un arko dan ne üstünlüğü var!!!!!!!
Herkes bildiğini okur.....
Allah herkese sorucak yaptıklarını ne iyilik karşılıksız kalcak nede kötülük.

Herkes istediğini alsın kimseye birşey anlatılmıyo

Müslüman diye geçinenler demek istedim kuran okumayı yasaklayanlarda müslümandı ya!!! O yüzden.
Haklısınız. Ben açıklayamadım. kusura bakmayın

hanımefendi microsoftu neden boykot etmiyorsunuz? Neden hala bilgisayar kullanıyorsunuz?

Tabiiki almayacagiz artik…birde israil terbiyesizligine bakmadan turk mallarini boykot karari almis…hirsiz ev sahibini bastiriyor anlayacaginiz.

Allah aşkına Türkiye ne üretiyormuşta ihraç ediyormuş acaba? Fındık fıstıktan tutun, pamuktan çıkın herşeyi zaten ithal ediyoruz. Televizyonlarda ekeonomistlerin bas bas bağırarak söylediği gerçeği görmemekte direniyoruz demek ki. Dış ticaret açığı... Maalesef zaten doğru düzgün ihracat yapamıyoruz ki..

Orkidin yada, deterjanın haram ve helali yoktur herhalde değil mi? Ya da bir bilgisayar işletim sisteminin, ya da temizlik markasının. Tabi ki yediğim yiyeceğin içeriğine dikkat ediyorum, tabi ki et-tavuk alırken helal haram önemli benim için. Ama kusura bakmayın da, sırf Orkid'i İsrail üretiyor diye ve de ben Orkid kullanıyorum diye harama el uzatmış olmam.

Sen bundan elli yıl önce bir tarım ülkesiyken bu gün tüm gıdalarını ithal et
Çiftçini yok et, esnafını yok et, üreteni inim inim inletip yabancı sermayeye yer aç
Yetmedi üreten kuruluşlarını sat, fabrikalarını kapat
Bugün işte boykot falan edemezsin kimseyi
Her taraftan dışa bağımlı, eli kolu bağlı anca konuşuruz
Yok danone, yok ülker, haram * helal neyin tartışması
Danonenin kullandığı domuz jelatinini Ülker kullanmıyor mu sanıyorsunuz?
Maalesef ki kısır bir döngü; bu sadece bugün ki iktidarla da alakalı değil, elli yıldan fazladır yapılan bir hata
Kimsenin ses etmediği, hayran hayran avm gezerken; ya buradaki eski esnaflara ne oldu demeyen bizim gibi umarsız insanların eseri bugünümüz maalesef... Şimdi kalk yok israil mallarını alma hadi canım

hanımefendi microsoftu neden boykot etmiyorsunuz? Neden hala bilgisayar kullanıyorsunuz?

Ben mac in tosh kullanıyorum..
Ülkemiz bunu boykot edemiyor herkesin dedği gibi ithal etmemek gibi birşey yok öyle bir imkan yokkkk
Muhtacız ama helali haramı bilirsek ömür boyunca biz kazanırız

İçeriğihde ne oludğunu biliyormusunuz???
Kend ibilceniz iş kalkıptaki bi yerinizdeki beze karışcak halim yok herkesin hayatı

Ben elimden geleni yapayimda…ne demis adim HIDIR elimden gelen BUDUR!

Neyse arkadaslae o konulara girmeyelim tartişna yaratan konular dini konulara girmeden başlığa uygun yorum yapali..

Birde srkadaslar devlet devlet diyorsunuz da devlette birşey yapamıyor ki ülkeye giriş yapilmasinda hem sadece israil değil cin malinida almayalim duyarli bilinçli bi tüketici olalim yeterli bence...

Neyse arkadaslae o konulara girmeyelim tartişna yaratan konular dini konulara girmeden başlığa uygun yorum yapali..

Birde srkadaslar devlet devlet diyorsunuz da devlette birşey yapamıyor ki ülkeye giriş yapilmasinda hem sadece israil değil cin malinida almayalim duyarli bilinçli bi tüketici olalim yeterli bence...

Anlatmak istediğim o işte
Duyarlı olmak

midem almıyor artık,küçük bir kızın eline sopa vermişler 'vur'dıyorlar 'vur' filistinli erkek çocuguna vuruyor,yumruk atıyor. baksan kız 4 yaşında erkek 6 yada 7 yaşında.
Nasıl bir nefret bu nasıl bir hınç..

Ne güzel demiş şair;

Aynı evrende yaşamamalı cellatlar ve çocuklar;
Ya ölmeli cellatlar, ya da hiç doğmamalı çocuklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…