İsrail-Gazze hattında gerilim | Hamas'ın askeri kanadı: 'Aksa Tufanı' operasyonu başlattık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bukadar saçma sapan savunmalarinizdan sonra bu satırda artik sormak istedim. Siz araplari mi seviyorsunuz? yoksa siz Arapmisiniz? :KK64:
Aslında şöyle mülteci yerine Arap dendiğinde ülkemizde yaşayan yerli Arap halkı dışlandığını düşünüyor.

İsrail kafaya koydu Gazzeyi silecek komple, çok ciddi sayıda ölüm var. Çocuklar ölüyor😞
Hamas bilmiyor miydu sonuçları?ne sandi ki çıkarma yapayım vurayım keseyim sonra da ele geçirip bayrağı dikerim.Hamas 4 milyon sivil musluman halkı ölüme terk etti.

Hamas bilmiyor miydu sonuçları?ne sandi ki çıkarma yapayım vurayım keseyim sonra da ele geçirip bayrağı dikerim.Hamas 4 milyon sivil musluman halkı ölüme terk etti.
hamas bu savaşın başlaması için sadece bir piyondu bence.
3.dunya savaşı startını verdi birileri

Aslında şöyle mülteci yerine Arap dendiğinde ülkemizde yaşayan yerli Arap halkı dışlandığını düşünüyor.
Eğer konu buysa bir şeyde ben ekliyeyim, soyum arap lakin bu ülkenin yerlisiyiz, ve bir arap olarak mülteci arapları bizde istemiyoruz ülkemizde. Yani o kadının dediği gibi arap sevicilik düşmanlık değil konu, o çok yanlış anlamış olayı 😃

Türkiye'ye bomba atmak için yürek yemiş olmak lazım. İngilizler ne demişti Türkler Araplara benzemez diye.
Her an Türkiye yi hedef alması durumunda kendi ayağına sıkar. Avrupa'nın ve dünyanın en güçlü ordularından Türk ordusu. Üstelik bağımsızlık kanlı türk insanı da bu uğurda herşeyi göze alır.
Dünya savaşı çıkacaksa eğer kendimizi savunmak durumundayız yapacak birşey yok. Türkiye çok yakın konumda ve sıcak bölge de malesef.

Nolur 3. Dünya savaşı olmasın, herşeyi gördü bu küçük çocuklar, birde savaş görmesin artık yeter.
normal insanların 200 300 senede görecekleri her şeyi 3 5 senelik ömürlerinde yaşadı bir çogu.
pandemi, asrın felaketi deprem, ekonomik kriz bir uzaylılar kaldı heralde.
çok üzülüyorum çocuklara ya hayatlarinin en guzel yillari bunlarin actigi sorunları atlatmaya cslisirken geçecek.
kizim 6 yasinda tecrube etmedigi bir savaş kaldı sanirim onuda allah göstermesin artık yeter ya.

Türkiye'ye bomba atmak için yürek yemiş olmak lazım. İngilizler ne demişti Türkler Araplara benzemez diye.
Her an Türkiye yi hedef alması durumunda kendi ayağına sıkar. Avrupa'nın ve dünyanın en güçlü ordularından Türk ordusu. Üstelik bağımsızlık kanlı türk insanı da bu uğurda herşeyi göze alır.
Dünya savaşı çıkacaksa eğer kendimizi savunmak durumundayız yapacak birşey yok. Türkiye çok yakın konumda ve sıcak bölge de malesef.
söylediklerinize kısmen katiliyorum, evet kara harekatında güclü bir orduyuz bağimsizligin tadini biliyoruz atalarimizin dedelerimizin savasarak altina girdikleri toprakları öyle güzel güzel oldu paşam diyerek terk edecek kaçacak degiliz.
ama işte karşı tarafın savunma sanayisi çok güçlü.
eskisi gibi topla tüfekle savaşılmıyor ki artık.
biz daha yerimizden kalkamadan sonumuzu getirirler.
gazze iki gunde inecekse bizi 10 gunde yenerler ama yenerler diye düşünüyorum.
belkide ben çok karamsarım

İsrail kafaya koydu Gazzeyi silecek komple, çok ciddi sayıda ölüm var. Çocuklar ölüyor😞
İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, sağcı vekil, İsrail'in nükleer silaha sahip olduğunu hiçbir zaman açıkça kabul etmemesine rağmen, Hamas saldırılarına yanıt olarak 'Orta Doğu'yu sarsacak' 'Kıyamet Günü' füzesinin kullanılması çağrısında bulundu.

Knesset'teki sağcı Likud partisinin üyesi olan vekil sosyal medya hesaplarından defalarca ülkesinin Gazze'yi haritadan silmesi yönünde çağrıda bulundu.

İsrailli vekil 'Yalnızca Orta Doğu'yu sarsan bir patlama bu ülkenin itibarını, gücünü ve güvenliğini yeniden tesis edebilir' dedi.

Korkarım ki haklısınız 😢

söylediklerinize kısmen katiliyorum, evet kara harekatında güclü bir orduyuz bağimsizligin tadini biliyoruz atalarimizin dedelerimizin savasarak altina girdikleri toprakları öyle güzel güzel oldu paşam diyerek terk edecek kaçacak degiliz.
ama işte karşı tarafın savunma sanayisi çok güçlü.
eskisi gibi topla tüfekle savaşılmıyor ki artık.
biz daha yerimizden kalkamadan sonumuzu getirirler.
gazze iki gunde inecekse bizi 10 gunde yenerler ama yenerler diye düşünüyorum.
belkide ben çok karamsarım

Yok topla tüfekle savaşılır demedim fakat Türklerin sanayisine de bir göz atın derim. Ulkemizin nükleer güce bile sahip olan müttefikleri var. Türkiye kendi askeri gücünün yanında nüfuslu bir ülke ayrıca.
Birde savaş olduğunda ne kadar silahınız olursa olsun yürek ve zeka işidir savasmak.
Amerika'nın bile Vietnam Savaşı'nda yenildiğini biliyoruz.
Türkleri çok karşılarına almak istiyeceklerini pek düşünmüyorum. Sonuçta onlar da hasar alır.
Müslüman ülkelerin arasında en güçlü ordudur bir de Pakistan ordusu. Pakistan da Türkiye'nin mutefikidir Azerbaycan gibi.
Askeri güçte Türkiye 25 dünya ülkesi sıralamasında 11 inci Pakistan ise 7. Sonuçta Dünya savaşı herkesi çeker. Müslüman ülkeler de illaki birleşmek zorunda.
İsrail en büyük avantajı teknolojik avantaj. Yinede diyorum savaşın lehine sonucunu belirleyen bir ülkenin ciddi kararlı olması cesur ve dayanıklı olmasına bağlı. Tıpkı Kurtuluş Savaşı gibi asla yenilmez denilen orduların alt edilmesi gibi.

Son düzenleme:
hamas bu savaşın başlaması için sadece bir piyondu bence.
3.dunya savaşı startını verdi birileri

Evet bende böyle düşünüyorum ve çaktırmadan yavaş yavaş sindire sindire gelecek. Bir çok şeyi de yanında getirecek gıda krizi malzeme krizi gibi.
Ayrıca asıl amacın toprak değil nüfus azaltma olduğunu düşünüyorum
2019dan sonra bugüne kadar hazırlık yapıldı. Artık harekete geçtiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X