- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.183
Bukadar saçma sapan savunmalarinizdan sonra bu satırda artik sormak istedim. Siz araplari mi seviyorsunuz? yoksa siz Arapmisiniz?Arap ları sevmemizi bile hazmedemiyorsunuz değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bukadar saçma sapan savunmalarinizdan sonra bu satırda artik sormak istedim. Siz araplari mi seviyorsunuz? yoksa siz Arapmisiniz?Arap ları sevmemizi bile hazmedemiyorsunuz değil mi?
Aslında şöyle mülteci yerine Arap dendiğinde ülkemizde yaşayan yerli Arap halkı dışlandığını düşünüyor.Bukadar saçma sapan savunmalarinizdan sonra bu satırda artik sormak istedim. Siz araplari mi seviyorsunuz? yoksa siz Arapmisiniz?
Evet çok üzücü ama yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.İsrail kafaya koydu Gazzeyi silecek komple, çok ciddi sayıda ölüm var. Çocuklar ölüyor
Vicdanımız rahat olsa kaç yazar kurunun yanında yaş da yanıyor.Ben yazayım, onlardan beter olacağız. Kendi topraklarımızdan sürülecegiz, bağıra bağıra geliyor sonumuz baksanıza. Ha benim vicdanım çok rahat şükür, oy verenler düşünsün.
Hamas bilmiyor miydu sonuçları?ne sandi ki çıkarma yapayım vurayım keseyim sonra da ele geçirip bayrağı dikerim.Hamas 4 milyon sivil musluman halkı ölüme terk etti.İsrail kafaya koydu Gazzeyi silecek komple, çok ciddi sayıda ölüm var. Çocuklar ölüyor
hamas bu savaşın başlaması için sadece bir piyondu bence.Hamas bilmiyor miydu sonuçları?ne sandi ki çıkarma yapayım vurayım keseyim sonra da ele geçirip bayrağı dikerim.Hamas 4 milyon sivil musluman halkı ölüme terk etti.
İsrail kafaya koydu Gazzeyi silecek komple, çok ciddi sayıda ölüm var. Çocuklar ölüyor
Of çok kötü oldum Allah kahretsin olan hep çocuklara oluyorHamas bilmiyor miydu sonuçları?ne sandi ki çıkarma yapayım vurayım keseyim sonra da ele geçirip bayrağı dikerim.Hamas 4 milyon sivil musluman halkı ölüme terk etti.
Eğer konu buysa bir şeyde ben ekliyeyim, soyum arap lakin bu ülkenin yerlisiyiz, ve bir arap olarak mülteci arapları bizde istemiyoruz ülkemizde. Yani o kadının dediği gibi arap sevicilik düşmanlık değil konu, o çok yanlış anlamış olayıAslında şöyle mülteci yerine Arap dendiğinde ülkemizde yaşayan yerli Arap halkı dışlandığını düşünüyor.
Nolur 3. Dünya savaşı olmasın, herşeyi gördü bu küçük çocuklar, birde savaş görmesin artık yeter.hamas bu savaşın başlaması için sadece bir piyondu bence.
3.dunya savaşı startını verdi birileri
normal insanların 200 300 senede görecekleri her şeyi 3 5 senelik ömürlerinde yaşadı bir çogu.Nolur 3. Dünya savaşı olmasın, herşeyi gördü bu küçük çocuklar, birde savaş görmesin artık yeter.
söylediklerinize kısmen katiliyorum, evet kara harekatında güclü bir orduyuz bağimsizligin tadini biliyoruz atalarimizin dedelerimizin savasarak altina girdikleri toprakları öyle güzel güzel oldu paşam diyerek terk edecek kaçacak degiliz.Türkiye'ye bomba atmak için yürek yemiş olmak lazım. İngilizler ne demişti Türkler Araplara benzemez diye.
Her an Türkiye yi hedef alması durumunda kendi ayağına sıkar. Avrupa'nın ve dünyanın en güçlü ordularından Türk ordusu. Üstelik bağımsızlık kanlı türk insanı da bu uğurda herşeyi göze alır.
Dünya savaşı çıkacaksa eğer kendimizi savunmak durumundayız yapacak birşey yok. Türkiye çok yakın konumda ve sıcak bölge de malesef.
İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, sağcı vekil, İsrail'in nükleer silaha sahip olduğunu hiçbir zaman açıkça kabul etmemesine rağmen, Hamas saldırılarına yanıt olarak 'Orta Doğu'yu sarsacak' 'Kıyamet Günü' füzesinin kullanılması çağrısında bulundu.İsrail kafaya koydu Gazzeyi silecek komple, çok ciddi sayıda ölüm var. Çocuklar ölüyor
söylediklerinize kısmen katiliyorum, evet kara harekatında güclü bir orduyuz bağimsizligin tadini biliyoruz atalarimizin dedelerimizin savasarak altina girdikleri toprakları öyle güzel güzel oldu paşam diyerek terk edecek kaçacak degiliz.
ama işte karşı tarafın savunma sanayisi çok güçlü.
eskisi gibi topla tüfekle savaşılmıyor ki artık.
biz daha yerimizden kalkamadan sonumuzu getirirler.
gazze iki gunde inecekse bizi 10 gunde yenerler ama yenerler diye düşünüyorum.
belkide ben çok karamsarım
hamas bu savaşın başlaması için sadece bir piyondu bence.
3.dunya savaşı startını verdi birileri