ısparta da tavsiye edeceğiniz kadın doğum doktoru

ben geri geldim tansionumu ölçtüler yine aynı çıktı elinde telefonla çıktı bana parmağını uzatarak tansiyonun yüksek farkındamısın dedi evet dedim sonra odasına çağırdı beni bu çocuğu öğleden sonra alalım dedi bende hayır haftaya alalım dedim 37 hafta boşamı gitsin dedi ben biraz önce öğretim görevlisi arkadaşımla görüştüm sen hala durduruyormusun ben olsam 2 hafta önce alırdım demiş. bana sordu iyi tamam dedim. eve gideyim banyo yapayım dedim gitme burda yap dedi bende gidicem dedim iyi git madem dedi.

sonra ben eve gittim eşime telefon ettim oda annemle kızkardeşimi alıp geldi. duş aldım sonra doğum çantasını alıp hastaneye gittik .tekrar nstye bağlandım bu sefer ağrı çıktı belim ağrıyodu doktor bekleyhelimmi dedi ben düşündüm. hastaneye sürekli yatıp sabaha kadar doğuranları dinlediğim için ve muayne olayınıa şahit olduğumdan kes dedim oda peki dedi o zaten beni ameliyat etmeyi önceden kafaya koymuş bir gün önceden bana seni düşünerek ameliyathanede yer ayırttım dedi. ben risk almıyorum dedi. herneyse öğleden sonra ilkönce hemşire geldi ameliyat kıyafetini giydirdi sonra lavman yaptılar sonra sonda taktılar sonra beşte ameliyathaneye götürdüler ben belimden anestezi istedim hiç acımadı ayaklarıma bir sıcaklık yayıldı ve belimden altını hissetmedim sonra doktor hadi dedi yanındakilere ve karnımı çarşaf gibi yırttılar sonra bebeği aldı ters bi şekilde salladı oğlum ağlamaya başladı bende ağlamak istedim bu benimmi diye ama kendimi tuttum. sonrfa doktora şimdi içimi boşaltıyorsun demi dedim oda evet dedi sonra uyumuşum. uyandığımda acıyo diye bağırıyordum öyle 4saat bağırdım ağrı kesiciler ancak 4 saat sonrafayda etti .doktor bana spormu yaptın dokuların sağlam seni zor ameliyat ettim dedi neyse böyle ama doktorumdan ve ameliyattan memnunum herkese tavsiye edrim darısı sana olsun

sonra doktor geldi olum 3400 doğdu zamanında doğurup okulamı gönderecektin çocuğun iyi doğdu dedi 23 gün sonra olsaydı yani vaktinde 5 kilo olurdu dedi maşallah diyeyim oğlumu çok seviyorum

arkadaşlar mrb ben yeni katıldım 12+5 haftalık hamileyim ıspartada yaşıorum bana önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı varmı panik atak olduğum için herzaman tedirginlik yaşıyırum bu yönden beni çok ii anlayabilecek bi doktora ihtiyacım var ltfn yardımcı olursanız sevinirim

eşim ıspartalı yolculuk esnasında rahatsızlandım ve özel ısparta hastanesinde ümmühan hanıma muayene olmuştum çok zor durumdaydım ve gerçekten yardımcı oldu..

arkadaşlar mrb ben yeni katıldım 12+5 haftalık hamileyim ıspartada yaşıorum bana önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı varmı panik atak olduğum için herzaman tedirginlik yaşıyırum bu yönden beni çok ii anlayabilecek bi doktora ihtiyacım var ltfn yardımcı olursanız sevinirim

şifada Oğuzhan beyde doğum yaptım,çok memnundum. Doğumdan sonra da sürekli gelip ilgilendi,çocuk doktoru vs sıkıntı çıkınca hemen yönlendirdi. sadece aşırı inceleyen pimpirikli bir kişi,her şeyi anlatır,bundan memnun olmayanlar da var tabi ama ben memnundum. bu arada tel ile ulaşamayınca msj atıyorsun ve hemen dönüyor.

Okan hoca tıpta doğum yaptırınca ücreti ne oluyor? asistanlar sadece izliyor mu, yoksa hoca tarif ediyor onlar mı yaptırıyor?

ıspartada yaşıyorum. 2 gebelik gecirdim talihsiz. hemen hemen bütün hastanelerdeki kadın doğumcuları gezdim diyebilirim. birazda insanın doktorla anlaşmasınabaglı ama en iyi bilgiye sahip gördüğüm ve gözüm kapalı güvendiğim doktor davraz yasam hastanesindeki prof.dr. Mehmet Güney. siz sorunuzu sormadan sizi anlar ve içinizde hiç şüphe kalmadan odadan cıkarsınız. benim hep yanımdaydı gece 11 de arayıp ilgilendi benimle. 5 aylık hamileyken apandisitten bebeğimi kaybettim. eğer apandistim alınmasaydı belki hayatta olmucaktım beni ikna edip ameliyata aldı ve hayatımı kurtardı. ama bebeğim melek oldu.rahmimi kaybetmekten kurtardı.doğal sıcak kanlı kesinlikle bilgili bi dr herkese tavsiye ederim.1 kere gidin başka dr aramıcaksınız.

Bu konudaki çoğu forumu okudum genellikle doktorlar aynı bile kalmamış.Ben de anneliğe yeni niyetlenen biri olarak tavsiyelerinizi alabilir miyim??

sizgebelik döneminde misiniz?ben öncesindeki testler vs için başlayayım daha sonra da bırakmayayım dedim:)
Ben su An dört buçuk aylık hamileyim canım üç aylıkken ona başladım üç haftaya kontrole cagiriyor ve bebeğin her şeyini seninle paylaşıyor ben memnunum canım

Ben su An dört buçuk aylık hamileyim canım üç aylıkken ona başladım üç haftaya kontrole cagiriyor ve bebeğin her şeyini seninle paylaşıyor ben memnunum canım

hayırlı olsun inşallah allah sağlıkla kucağına almanı nasip eder. Ben de tavsiyenizle cumartesi gideyim o zaman inşallah ben de bir kere de memnun kalırım.3 4 doktor değiştirenler gibi olmam.

ben tanseli tosuna gidiyorum iyi sayılır ama on numara değil. biraz parayı seviyor gibi geldi bana. bir de özlem büyükkaytan var ona da çok iyi diyorlar. başka önerisi olan varsa paylaşın lütfen.

ben tanseli tosuna gidiyorum iyi sayılır ama on numara değil. biraz parayı seviyor gibi geldi bana. bir de özlem büyükkaytan var ona da çok iyi diyorlar. başka önerisi olan varsa paylaşın lütfen.

Bana ibrahim akın önerildi ona gittim benimki ön kontrol gibi birşeydi.sakin ilgili biri gibi geldi hamilelik durumunda da ona giderim gibi.

X