- 6 Nisan 2009
- 3.830
- 14
- 45
-
- Konu Sahibi gullerdiyari
Ellerine sağlık canım
şaka gibi görüntüsü çok güzel cokacimcoook
canım bacım böyle muhteşem şeyler yapıosun ya ne diim bilemiorm elinden bal damlıyor seninnnn....eline emeğine sağlık
Hım dilimlenmiş halleri de pek hoş yafrumopuyorumnanaktan
Yanlız ıspanaklı pastanın daha doğrusu pandispanyanın içi ve ortası zor pişer accuk:ecrin_bebek:
Çiğ kalmaması için piştikten sonra düşük ayarda bir müddet daha bırakıyoruz biz fırında..
Senin ki nasıl olmuş içi falan? çok güzel görünüyor da..
Tadını beğendiler mi yorumlar nasıldı
meraklı melahattan sevgiler-tatlicadiarzu-
bitanem şamfıstıklı pastaya benziyo valla..ellerine sağlık..tadını çok merak ettim..görünüm on numara..süpersin
Aboouvv
akedeşim ilk denemen mi cidden
bravo o zaman valla
Çok güzel yapmışsın
gel bii öpiiim en şerbetlisinden muuahhh
ellerinize sağlık..
ooooff super görünüyor ya başlığı görünce nasıl yani:1shok: dedim ama fotolar şahane görünüyor acilen yapmam lazım. ellerinize sağlık ve çok teşekkürler paylaştığınız içincokacimcoook
ben de yaptımmmhihoyyyt
sizin tarif gayet güzel ama içinde sadece krem şanti benim damak tadıma çok uygun olmadığı için dolgusunu biraz kremşantiyle karıştırılmış muhallebi olarak yaptım.. bi de sıvıyağı bir çay bardağı, yumurtayı da 3 tane kullandım. daha hafif oldu diye umuyorumkaydirigubbakcemile2
herkes çok beğendi tabii ben dee sositososito
işte resimleri cokacimcoook
süper bi pasta ellerinize saglık her zaman yaparım bayılıyoruum
bir sürü tarif aldım bu siteden ve gönül rahatlığıyla deniyorum:):):) bunuda kesin deniycemm ellerine sağlık canım harika görünüyorr..
hhmmmm canim gercekten nefiss görünüyorcokacimcoook
begenmenize sevindim ellerine emegine saglik canima.s.opuyorumnanaktan
kremsantiyi nasil yaptin tam anlayamadim biraz anlatirsan birdahakine birde öyle denerimyerimseniben