Kekler - Pastalar Ispanakli yas pasta (resimli)

canım bacım böyle muhteşem şeyler yapıosun ya ne diim bilemiorm elinden bal damlıyor seninnnn....eline emeğine sağlık

canım bacım böyle muhteşem şeyler yapıosun ya ne diim bilemiorm elinden bal damlıyor seninnnn....eline emeğine sağlık

:kediinarcigim her elin mahareti ayridir seninde nekadar güzel seyler yaptigini biliyoruzopuyorumnanaktan
bu güzel yorumun icin cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktana.s.

Aboouvv
akedeşim ilk denemen mi cidden
bravo o zaman valla
Çok güzel yapmışsın
gel bii öpiiim en şerbetlisinden muuahhh

arkadaslar sonunda dilimledim iste bunlarda dilimlenmis hali umarim begenirsinizyerimseniben

umarim begenirsiniz afiyet bal seker olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hım dilimlenmiş halleri de pek hoş yafrumopuyorumnanaktan

Yanlız ıspanaklı pastanın daha doğrusu pandispanyanın içi ve ortası zor pişer accuk:ecrin_bebek:

Çiğ kalmaması için piştikten sonra düşük ayarda bir müddet daha bırakıyoruz biz fırında..

Senin ki nasıl olmuş içi falan? çok güzel görünüyor da..

Tadını beğendiler mi yorumlar nasıldı

meraklı melahattan sevgiler-tatlicadiarzu-

dadlim ben kekte yaparken ya pismediyse diye bekletirim sanirim ondan ici güzel pistiyerimseniben
hic sorma esime zorla yedirdim:jeyyar:
ispanak ve pasta dedi-tatlicadiarzu- amaa kurtulusu yok yedidelikafadulden
ama sonrada begendi ispanak oldugu hic belli deyilmis dedi:asigim:
sevgiler 2. meraklidan yane benden bidenem libyanamaopuyorumnanaktan:asigim:a.s.

bitanem şamfıstıklı pastaya benziyo valla..ellerine sağlık..tadını çok merak ettim..görünüm on numara..süpersin

bitanem şamfıstıklı pastaya benziyo valla..ellerine sağlık..tadını çok merak ettim..görünüm on numara..süpersin

Aso m zaten ispanak tadi gelmiyo samfistikli niyetine yeyerimseniben
kocisimde yemek istemedi ispanakli pastamii dedi:sinifsinif:
amaalmaz: dedim zorla yedirdim:jeyyar:
yedikten sonra cok begendi demeseydim ispanak diye anlamiycakti:jeyyar:
cok tesekkür ederim bidenemopuyorumnanaktan:asigim:a.s.

Aboouvv
akedeşim ilk denemen mi cidden
bravo o zaman valla
Çok güzel yapmışsın
gel bii öpiiim en şerbetlisinden muuahhh

bende diyorum bu öpücük sesi nerden geliyoyerimseniben
öp öp libyanam muuahhhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim:
evet libyanam ilk denemem:kedi:
kiz kac senedir kermese gidiyom bu pastayi yemek icin
artikin dedim kendim yapayim artik süsünü püsüsnü zamanla daha güzel yaparim herhaldeyerimseniben
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ooooff super görünüyor ya başlığı görünce nasıl yani:1shok: dedim ama fotolar şahane görünüyor acilen yapmam lazım. ellerinize sağlık ve çok teşekkürler paylaştığınız içincokacimcoook

evet canim haklisin bende ilk duydugumda aynen böle olmustum:1shok:
ispanaktan pastami olut demistim-tatlicadiarzu-
ama denesen eminim begenirsin yani umarimyerimseniben
nedemek canim güzel yorumun icin cok tesekkür ederimopuyorumnanaktana.s.

ben de yaptımmmhihoyyyt
sizin tarif gayet güzel ama içinde sadece krem şanti benim damak tadıma çok uygun olmadığı için dolgusunu biraz kremşantiyle karıştırılmış muhallebi olarak yaptım.. bi de sıvıyağı bir çay bardağı, yumurtayı da 3 tane kullandım. daha hafif oldu diye umuyorumkaydirigubbakcemile2
herkes çok beğendi tabii ben dee sositososito

işte resimleri cokacimcoook

bir sürü tarif aldım bu siteden ve gönül rahatlığıyla deniyorum:):):) bunuda kesin deniycemm ellerine sağlık canım harika görünüyorr..

hhmmmm canim gercekten nefiss görünüyorcokacimcoook
begenmenize sevindim ellerine emegine saglik canima.s.opuyorumnanaktan
kremsantiyi nasil yaptin tam anlayamadim biraz anlatirsan birdahakine birde öyle denerimyerimseniben

bir sürü tarif aldım bu siteden ve gönül rahatlığıyla deniyorum:):):) bunuda kesin deniycemm ellerine sağlık canım harika görünüyorr..

evet canim iyiki kk var bende bircok arkadasin tariflerini denedim..
deyisik tatlar denemek cok güzelyerimseniben
ayrica yorumun icin cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktana.s.

hhmmmm canim gercekten nefiss görünüyorcokacimcoook
begenmenize sevindim ellerine emegine saglik canima.s.opuyorumnanaktan
kremsantiyi nasil yaptin tam anlayamadim biraz anlatirsan birdahakine birde öyle denerimyerimseniben

çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

nette biraz araştırırken gördüğüm bi tariften aklıma düştü aslında. 2 su bardağı süt, iki yemek kaşığı un, iki yemek kaşığı toz şekeri pişirerek muhallebi yaptım, soğuyunca da ayırdığım kremşantiyle karıştırdım ve dolgu olarak bunu kullandım. lezzeti yoğunlaştırdı bence, deneyebilirsin a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…