• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Ispanaklı Poke Kek-- Sana Yağ Sponsorluğunda

haha luneye kotu yakalandınn :D
yemedım yedırdımm ha :D

ıspanak sevmediğim halde bu keke bayılıyorum ben ilk yediğimde tepki göstermiştim ama sonradan tadına doyamadım başarılar dilerim canım :KK200:

ıspanak sevmediğim halde bu keke bayılıyorum ben ilk yediğimde tepki göstermiştim ama sonradan tadına doyamadım başarılar dilerim canım :KK200:
teşekkür ederim canım:KK200: bende ıspanaklı kekmi olur demiştim yıllar önce ilk yediğimde sonra en sevdiğim keklerden biri oldu ama baksana yazın ortasında bile yapabilmem için dondurmuşum habeirm bile yok bilinçaltı bunlar hep:KK48:

Yarismada basarilar:KK19:
Teşekkür ederim yarışmada başlamis bakalım hepimize başarılar :KK50:

Hiç yapmadım ıspanaklı kek. Hemen denemeliyim. Elinize sağlık
hiç ıspanak tadı gelmiyor güzel oluyor öneririm renginde çok hoşuma gitmiştir benim tesekkurler:KK50:

Marifetli ellerden "Kekler" oylaması başlamıştır...:rolleyes:Katılmak için LİNKİ TIKLAYIN...:KK9::KK9:

Marifetli ellerden "Kekler" oylaması:KK56:
Ya ben kime oy vermem nevreste ama haksızlık 3 5 oy vermedim keske:eek:

hiç ıspanak tadı gelmiyor güzel oluyor öneririm renginde çok hoşuma gitmiştir benim tesekkurler:KK50:

Mutlaka deneyeceğim kekini canım en kısa zamanda :)

İstediğine verebilirsin;)

Back