• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Ispanaklı Poke Kek-- Sana Yağ Sponsorluğunda

Ellerine sağlık kazasız belasız eklemişsin:KK70:
Yarışmada başarılar:KK60:
ya aslında yine aklımda başka iki kek vardı birini kazen ben yapıcam yazmış ya havuçlu cevizli tarçınlı kazenin önüne çıkamazdım:KK53: birde bir tarif daha vardı iyiki yapmamışım o da yine dün eklenmiş benden önce allahtan bu mevsimde ıspanak zor:KK70:teşekkür ederim canım :KK200::KK200:
Ellerine sağlık canım:KK200: yarışmada başarılar:KK15:
sağol canımcım başarılar hepimize:KK74:
Ellerinize sağlık,çok severiiimm
teşekkür ederim sizede yollayayım :KK37:

Ellerine sağlık canım muhallebi çekti bu saatte :kk77:
iyiki başka bişey çekmemiş yine muhallebi kolay şey:KK48: ya en çok böyle şeylerden çekiniyorum buyrun gelin beraber yiyelim canınız çekmesin hamilelik zor:KK60: birde aslında aklımda başka tarifler vardı birisini yapmıştım tam ekleyecekken konuyu baktım benden 5 dk önce konu açılmış sonra başka tarif düşündüm yine eklendi enson dün bunu mu kokostar kek mi yapsam derken bunda karra kıldım iyiki kılmışım çünkü onu da siz eklemişsiniz dün sizinde elinize sağlık burdan söyleyimde tam sayfanıza geliyordum:KK54::KK200:

Ayy ıspanaklı keke bayılırım :kk77: ellerine sağlık çok güzel görünüyor :KK68:
teşekkür ederim çok:KK200::KK200:
Ellerine sağlık, gayet leziz olmuştur :kk77:eminim,yarışmada başarılar dilerim :KK200:
keşke bu yapılan kekleri tatma şansımız olsa diyorum bazen ya bende sizin yerinize tattım güzel oldu:KK48: teşekkür ederim:KK200:

Ellerine sağlık dead im basarilarrrr:))
teşekkürler balımm gel beraber olsun valla zor tutuyorum kendimi yememek için misafirim var allahtan kuzenlerim geldi onlara yediriyorum bende çok kalorili:KK70::KK70:

Yok canım ben aç karnına markete gitmem mesela çabuk canım çeker hamilelikten öncede böyleyim yani.ıspanak dışında marulla oluyor bu kek biliyor musun. ben marulla yapmıştım bir kere ıspanak olmadığı için herkes ıspanak sanmıştı ama:KK48:

Yok canım ben aç karnına markete gitmem mesela çabuk canım çeker hamilelikten öncede böyleyim yani.ıspanak dışında marulla oluyor bu kek biliyor musun. ben marulla yapmıştım bir kere ıspanak olmadığı için herkes ıspanak sanmıştı ama:KK48:
marulla mı çok mantıklı neden olmasın zaten tadı çok farklı olmaz rengide yine yeşil olur çok iyi fikir artık ıspanak bulamasamda yapabilirim:KK53: teşekkür ederim çok:KK60:

ya aslında yine aklımda başka iki kek vardı birini kazen ben yapıcam yazmış ya havuçlu cevizli tarçınlı kazenin önüne çıkamazdım:KK53: birde bir tarif daha vardı iyiki yapmamışım o da yine dün eklenmiş benden önce allahtan bu mevsimde ıspanak zor:KK70:teşekkür ederim canım :KK200::KK200:

sağol canımcım başarılar hepimize:KK74:

teşekkür ederim sizede yollayayım :KK37:
Kazenin yapcam dediğine bakma yapmazdı :) Sorsaydın keşke, ama bu da çok güzel olmuş. Ispanakla garantiye almışsın kendini:KK70:

Kazenin yapcam dediğine bakma yapmazdı :) Sorsaydın keşke, ama bu da çok güzel olmuş. Ispanakla garantiye almışsın kendini:KK70:
ya sorma hiç garanti olsun dedim ama yapıyorum ya bir yandan diyorum inşallah kimse yapmadan yetişir bu kez hadi biri yaparsa:-) ya aslında havuç hariç tarçın ceviz vardıhavuç bulmaya usendim :-)

en sonunda bir kaç tariften sonra yarışmaya katılabildim benden önce yapan çıkmadan selamlar herkese:KK52::KK52:
benim tarifim ıspanaklı poke kek aslında bildiğiniz ıspanaklı kek ve kendi yaptığım pudingten oluşuyor zaten poke kekte pudingli kek demekmiş:KK200:
gelelim malzemelerimize öncelikle kek malzemeleri
2 yumurta
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı ıspanak püresi ki ben bunu kıştan yapıp dondurucuya atmıştım ıspanakları çok az su koyup öldürüp blenderdan geçirip püre yapıyoruz :KK54:
3 çay bardağı un 1 er paket kabartma tozu ve vanilya
Eki Görüntüle 1624940
muhallebi malzemeleri
Eki Görüntüle 1624943
malzemeler :2 kaşık un 1 kaşık nişasta yarım litre süt 50 gr katı yağ burda resmi unutmuşum yarım paket krem şanti

gelelim yapılışa:KK52:
öncelikle yumurta ve şekeri çırpıyoruz
Eki Görüntüle 1624944
yağ süt ve ıspanağı ekleyip çırmaya devam ediyoruz
Eki Görüntüle 1624945
sonra un kabartma tozu ve vanilya ekliyoruz eğer karışımın daha yeşil olmasını isterseniz ıspanağı biraz fazla koyabilirsiniz:KK51:
kabımızı yağlayıp biraz unlarsak kesinlikle yapışmıyor:KK49:
Eki Görüntüle 1624947
ve fırına atıp pişiriyoruz ki fırınım dereceli değil o yüzden kızarana ve kabarana kadar diyim:KK53:
Eki Görüntüle 1624949

şimdi muhallebiyi yapalım:KK52:
süt ve şekeri şeker eriyene kadar ocakta karıştırıyoruz sonra 2 kaşık un ve nişastayı yavaş yavaş ekliyoruz ve karıştırmaya devam ediyoruz:KK51:
Eki Görüntüle 1624950
resmini çekmeyi unutmuşum ama muhallebime piştikten sonra ocağı kapatıp margarini atıp iyice karıştırdım sonra da daha yoğun olması için yarım paket krem şanti ekleyip blenderdan geçirdim:KK54:

daha sonra kekimiz ılıkken oklavayla böyle delikler açıyoruz:KK52:
Eki Görüntüle 1624955
kekimin üstü nerde diye sorarsanız ortası fazla kabarıyor fırından dolayı bende orayı kesip üste süs yapıyorum oda şöyle parçalayıp robotluyoruz:KK52:
Eki Görüntüle 1624962 Eki Görüntüle 1624963
sonra muhallebiyi kekin üstüne yavaş yavaş yayarak döküyoruzEki Görüntüle 1624964 sonra biraz soğuduktan sonra kekparçalarımızla üstünü süslüyoruz:KK54:
Eki Görüntüle 1624965

ve son şekli sunumum çok iyi değil yeni şekilli tabaklarım yok daha yeni kurduğum bekar evimde ancak bu kadar oldu umarım daha süslü tabaklarla ilerde görüşürüz afiyet olsun:KK50::KK50:
Eki Görüntüle 1624966

SANA YAĞI
60 yıldır mutfakların vazgeçilmezi Sana, günün her anında aileniz için besleyici lezzetler sunuyor.
Sana Klasik: Pilavların, makarnaların, sıcak yemeklerin vazgeçilmezidir.
Sana Hamurişi: Hamurişinde konuşulan lezzet.
Sana Mutlu Aile: Bütçenize uygun, ekonomik margarin.
Sana Kase: Kahvaltınızda ve sıcak tüm yemeklerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir lezzet.
Sana Ekmeküstü: Kahvaltıda ekmeğe en çok yakışan, makarnalara aromasıyla lezzet katan besleyici bir tat.

Unilever'in Türkiye'deki 60 yıllık yolculuğunun başından beri var olan Sana, 1953 yılında Türk tüketicisi ile tanıştı. 1950'li yıllarda en çok tüketilen yağ türleri olan zeytinyağı ve tereyağın yerini 1953 yılında Sana aldı. Ancak tüketiciyi margarin konusunda bilinçlendirmek gerekiyordu. Sana bu misyonu üstlenerek, sağlıklı ve dengeli beslenmek için margarinin önemi ve bu yeni besin kaynağının yararlarını vurgulamaya başladı. Beslenmenin temelindeki gıda maddesi olan yağın sağlık değerini tüketicilerine anlattı. Sana'ya tüketicinin kolay ve nispeten uygun fiyata ulaşması, markanın adının beyinlere kazanmasında büyük rol oynadı.
Ellerine sağlıkk BAŞARILARR..

Ellerinize sağlık başarılar dilerim. :KK200: süslü tabak neymiş yaaa tadı yerinde olsun kim görür ki süsleri:KK60:

Ellerinize sağlık, başarılar dilerim:)
teşekkür ederim:KK68:

Ellerine sağlıkk BAŞARILARR..
teşekkür ederim hepimize başarılar:KK200::KK200:
Ellerinize sağlık başarılar dilerim. :KK200: süslü tabak neymiş yaaa tadı yerinde olsun kim görür ki süsleri:KK60:
çok teşekkürler:KK200: tadı güzeldi ya keşke tatma şansımızda olsa ben bir çok tarifi merak ediyorum burda sırf merakımdan yapasım var boşa bir sürü yap falan o da çok yorucu:KK53:
[

en sonunda bir kaç tariften sonra yarışmaya katılabildim benden önce yapan çıkmadan selamlar herkese:KK52::KK52:
benim tarifim ıspanaklı poke kek aslında bildiğiniz ıspanaklı kek ve kendi yaptığım pudingten oluşuyor zaten poke kekte pudingli kek demekmiş:KK200:
2 yumurta
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı ıspanak püresi ki ben bunu kıştan yapıp dondurucuya atmıştım ıspanakları çok az su koyup öldürüp blenderdan geçirip püre yapıyoruz :KK54:
Eki Görüntüle 1624940
muhallebi malzemeleri
Eki Görüntüle 1624943
malzemeler :2 kaşık un 1 kaşık nişasta yarım litre süt 50 gr katı yağ burda resmi unutmuşum yarım paket krem şanti

Eki Görüntüle 1624944
Eki Görüntüle 1624945
sonra un kabartma tozu ve vanilya ekliyoruz eğer karışımın daha yeşil olmasını isterseniz ıspanağı biraz fazla koyabilirsiniz:KK51:
Eki Görüntüle 1624947
ve fırına atıp pişiriyoruz ki fırınım dereceli değil o yüzden kızarana ve kabarana kadar diyim:KK53:
Eki Görüntüle 1624949

süt ve şekeri şeker eriyene kadar ocakta karıştırıyoruz sonra 2 kaşık un ve nişastayı yavaş yavaş ekliyoruz ve karıştırmaya devam ediyoruz:KK51:
Eki Görüntüle 1624950
resmini çekmeyi unutmuşum ama muhallebime piştikten sonra ocağı kapatıp margarini atıp iyice karıştırdım sonra da daha yoğun olması için yarım paket krem şanti ekleyip blenderdan geçirdim:KK54:

Eki Görüntüle 1624955
kekimin üstü nerde diye sorarsanız ortası fazla kabarıyor fırından dolayı bende orayı kesip üste süs yapıyorum oda şöyle parçalayıp robotluyoruz:KK52:
sonra muhallebiyi kekin üstüne yavaş yavaş yayarak döküyoruzEki Görüntüle 1624964 sonra biraz soğuduktan sonra kekparçalarımızla üstünü süslüyoruz:KK54:
Eki Görüntüle 1624965

ve son şekli sunumum çok iyi değil yeni şekilli tabaklarım yok daha yeni kurduğum bekar evimde ancak bu kadar oldu umarım daha süslü tabaklarla ilerde görüşürüz afiyet olsun:KK50::KK50:
Eki Görüntüle 1624966

SANA YAĞI
60 yıldır mutfakların vazgeçilmezi Sana, günün her anında aileniz için besleyici lezzetler sunuyor.
Sana Kase: Kahvaltınızda ve sıcak tüm yemeklerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir lezzet.
Sana Ekmeküstü: Kahvaltıda ekmeğe en çok yakışan, makarnalara aromasıyla lezzet katan besleyici bir tat.

Unilever'in Türkiye'deki 60 yıllık yolculuğunun başından beri var olan Sana, 1953 yılında Türk tüketicisi ile tanıştı. 1950'li yıllarda en çok tüketilen yağ türleri olan zeytinyağı ve tereyağın yerini 1953 yılında Sana aldı. Ancak tüketiciyi margarin konusunda bilinçlendirmek gerekiyordu. Sana bu misyonu üstlenerek, sağlıklı ve dengeli beslenmek için margarinin önemi ve bu yeni besin kaynağının yararlarını vurgulamaya başladı. Beslenmenin temelindeki gıda maddesi olan yağın sağlık değerini tüketicilerine anlattı. Sana'ya tüketicinin kolay ve nispeten uygun fiyata ulaşması, markanın adının beyinlere kazanmasında büyük rol oynadı.
dadlu deadlımm . basarılarr .. harıkaa gorunuyorr

2 yumurta
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı şeker
Eki Görüntüle 1624940
muhallebi malzemeleri
Eki Görüntüle 1624943

Eki Görüntüle 1624944
Eki Görüntüle 1624945
Eki Görüntüle 1624947
Eki Görüntüle 1624949

Eki Görüntüle 1624950

Eki Görüntüle 1624955
Eki Görüntüle 1624965

Eki Görüntüle 1624966

SANA YAĞI

Bu nee ne buu neee?
:KK42:Gördüm görmez olaydııım.:KK70:

dadlu deadlımm . basarılarr .. harıkaa gorunuyorr
teşekkür ederim dionee:KK54: senin kadar tatlı değildi:KK200::KK200:

deadline 'cim ellerine saglık çok güzel gözüküyor :KK37:
teşekkür ederim canım en sevdiğim katagori olur kendisi uzak duramadım:KK70::KK70:

Bu nee ne buu neee?
:KK42:Gördüm görmez olaydııım.:KK70:
yakalandımm:oops::oops: ya lune yemdim yedirdim gerçekten ama yapacaktım zaten misafirim vardı haftasonu bende yapmışken bir taşta iki kuş misali olsun dedimdi:KK70:

Oooo beybiii sende mi burdasinnn:KK8: ellerine sağlık :KK60:
harbimm gel beraber olsun sana ayrı yaparım :KK19::KK19: teşekkürler canımm:KK60:

yakalandımm:oops::oops: ya lune yemdim yedirdim gerçekten ama yapacaktım zaten misafirim vardı haftasonu bende yapmışken bir taşta iki kuş misali olsun dedimdi:KK70:

Lune'den kaçış yok vicdan azabı gibiyimdir.:KK70: Gelmesin hele o bildirimler bak ben seni ne yapıyorum?:KK4:

Back