Makarnalar Ispanaklı Bezelyeli Makarna-Barilla Sponsorluğunda

Hemsirecik

Afkurma🦴
Pro Üye
24 Mart 2019
12.717
57.912
Merhabalaaar herkese Bugun sizlere taptaze ıspanaklı makarna tarifiyle geldim. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun

Malzemelerimiz bunlar

Ispanak sosu için:
.Bir bağ taze ıspanak
.bir yemek kaşığı tereyağı
. Tuz, karabiber
. Yarım paket sıvı krema
..............
1 paket Barilla fettucine
1 su bardağı haşlanmış bezelye
Parmesan peyniri
1 litre su
1 tatlı kaşığı tuz

Öncelikle tavamıza tereyagimizi alıp eritiyoruz, daha sonra iyice yıkayıp suyunu akıttığımiz ıspanaklarimizi tavaya alıp kavuruyoruz

Kavurdugumuz ispanaklara tuzunu ve karabiberini ekleyip robottan geciriyoruz ve sos haline getiriyoruz

Sos haline getirdigimiz ispanaklarimizi tekrar tavaya alıp yarim paket kremayi ekliyoruz ve suyunu cekene kadar kavuruyoruz

Makarnamizi bir tencerede kaynayan suya atiyoruz ve damak zevkimize gore hasliyoruz.

Haşlanan makarnayi hazirladigimiz sosla birlestirip en son bezelyesini ekliyoruz. Servis ederken uzerine parmesan peyniri ilave ediyoruz. Afiyet olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaaaa allahım çıldırırım bu makarnayı da yerim pamuksuyu daa ama en çok pamuksuyu bu güzellik ne yaaaaa cildirtiyorsun beni bebek kuzu ben bildiğin ısırırım bu pamuksuyu makarna on numara eline sağlık kuzummm başarılar dilerim

Ispanaklı, bezelyeli ve pamuklu makarna diye değiştir başlığı zalımın kızı. Yerimmmm ulen! Ağzını yüzünü yerim o tüy yumağının

Allahımmm kediciğime baksamm ıspanaklı makarnayamı baksam bilemedimm şahanesin canım

Makarna alana yaninda pamuksu promosyon sevmeye bekleriz teyzosu, teşekkür ederim kiraz guzelim

Yaaa rengi ne güzel vermişsin..eline emeğine sağlık canım çok güzel olmuş bir de o kedi Yaaaa yerimmmm

Elinize sağlık çok nefis görünüyor pisicik de çok tatlı durmuş

Makarna dan daha çok Pamuksu ya baktım

Ellerine sağlık canım. Yarışma da başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…