Cilt Bakımı Ürünleri Isotrexin ve Stafine

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Bademli Cikolata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
848
306
Şey ben 1 yıldır falan sivilce sorunu yaşıyorum. Martın birinde doktora gittim bana Isotrexin verdi gece yatmadan sür dedi. Bide Stafine diye bi krem verdi sabah sür dedi. Sabah sürdüğüm stafine çok yağlandırıyo yüzümü. Akşam sürdüğüm de çok geriyo :KK70: Neyse 24 Martta doktora gittim yeniden. Stafine bitmemişti ama diğeri bitmişti. Doktor stafineyi bırak ısotrexine devam et dedi. 3 kutu kullanıcakmışım. Yani 3 ay. 2. aydayım. kutu yarıda. Bunları kullanan veya birini kullanan biri olup da iyi gelen geçen var mı ? İzleri falan hepsi ? :26:

Canım ben de bir kaç yıl önce sivilce lekelerim için gitmiştim.Dr. bana Isotrexin ve başka bi krem vermişti.Açıkcası ben bir hafta kullanabildim,çünkü yaz dönemiydi ve cildim zaten kuru,Isotrexinde iyice kurutuyor.Başka nemlendirici kullanma diyince ben de bırakmıştım.Yalnız eczacım kızının kullandığını ve iyi geldiğini söylemişti.Şu an nasıl sivilcelerinin durumu?

Tatlım hepsi kurudu ve minicik ama yanağımda bi tane var ve o hiç kurumadı ya kendimi kötü hissediyorum kocaman yanağımda :KK43: İnş. o da geçer. Nemlendirici kullanma falan demedi bana doktor. Ben bu gerginlik ve kuruluk yüzünden bu gün arko nem fındık&Vanilya yüz el vücut kremi aldımm :26: ya bide ben ergenlik dönemindeyim küçüğüm daha küçük :KK59: 14 yaşındayım :KK9:

E ama canım çok normal o zaman bunlar,sıkıntı yapma kendine.Kafana taktıkca geçmezler,ne zaman rahat bırakırsın düşünmezsin bi gün bakarsın minicik olmuş,hatta kaybolmuşar:KK76:Tecrübeyle sabit.Sıkma canını...

X