İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

65ytl'yse iyiymiş fena değil.peki ben muayenehaneye 1.kez gittim gastrolojiye gidiyorum ama orda şöyle 200lira verdim mesela tetkikleri istedi sonuçları göstermeye gittigimde teşhis koyacagı 2.görüşmemiz yani ondan ücret alınmıcak.her gidişte mi ödeniyor 65 canım yani gittim benden tetkikleri istedi (verdim 65) sonra o tetkikleri yaptırdım göstermek için gittim (gene mi 65) ve tabi sonraki her kontrol 65dir.ilk görüşme benim kastım ne uzun anlattım di mi -tatlicadiarzu-

gelelim önemli kısma 7yıllık bi dr.un olması güven verici.ben de hpv virüsü var endoskopi'de çıktı rahimde de var mı bilmiyorum bi etkisi şuanda..

1.düzenli kontrollerimi (smear vb)
2.şuanda kilo vermeye çabalıyorum sonrasında hamileliğe hazırlık dönemine geçicem (bu dönemde yemen gereken yapman gereken her türlü destek vb)
3.hamilelik dönemimin düzenli takibi kontrolü
4.dogum sonrası ve tabi gene düzenli kadın kontrolleri

herşeyimle ilgilenecek birisi o eğitimde birisi aradıgım.olmazsa p.tesi ararım dr.unu bi tel. ön bilgi alırım bayan olması da bi açıdan güzel tabi...akşamda eşime bahsedeyim.
teşekkür ederim canım.

başka senelerdir dr.u olan ankaralılar varsa fikirlerine de açıgım.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba

ben medıkal park can sener e gıdıyorum kesınlıkle tavsıye ederım

cnm merhaba muayene gittiğinde para ödüyosun kontorollerde ödemiyosun ben ayda 1 muayeneye gidim üzerine 3-4 kere kontorole giderken ücret ödemiyordum zaten almıyor. tahlilleri çağ hatanesine yönlendiriyor biliyosun artık özellerde ssk-bağkur a bakıyor belli bir yüzde ödüyorsun ilaçların ssk dan alabiliyorsun zaten çok bilgili bir doktor eside ssk da kalp cerrahı gidince farkı görürsün umarım istediğin bilgilere ulaşırsın şimdiden geçmiş olsunkaydirigubbakcemile5

içime sindi canım senin anlattıkların sanırım bu dr.a gidicem.bugün açık mıdır arayıp bilgi almak için sabırsızlanıyorum

kızlar.tekirdağ/çorlu'da oturan arkadaşlar varsa, hangi kadın doğumcuyu tavsiye ediyorsunuz acaba?

Op.Dr.Muhittin Kılıç --Ankara-merkez

Arkadaşlar İzmir'de hangi doktorları önerirsiniz?Ben hastanede yada tüp bebek merkezinde çalışan bir doktor istiyorum.İlk aşılamamı ekadom diye bir yer var orda yaptırdım.İkinciyi yine ordamı yaptırayım yoksa doktorumu değiştireyim bilemedim.1. tutmayınca içime korku düştü 2. de ya tutmazsa diye.Sizce ne yapmalıyım.

Hanımlar merhaba,
aranıza henüz bugün katıldıma, ama uzun süredir forumlarınızı takip etmeye çalışıyorum.
İnananıyorum ki buradaki bayanların tecrübelerinden oldukça yararlanacağım.
hatta ilki ile başlaya bilirim :)
eşimle çocuk sahibi olmaya karar verdik ama doktorumun kim ve doğumumu nerde yapacağımıza bir türlü karar veremiyoruz.
Hrs ve Tarık Aksu (Ankara) olarak düşünüyoruz ama kararsızız.
Ankara'da tavsiye edebileceğiniz doktor ve hastane var mı acaba?
Bu arada doktorun doğum yapılacak hastanede görevli olması tercih sebebidir.
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum

hiç ankara yokmu ya delircem hastane bulamıyourm burdaki tecrübeler benim için önemli litfen yazın

dr.melike senturk
muayene:mesrutıyet cad.11/20 kızılay ankara
gsm

verdiğin numaradan bi ev çıktı canım no yanlış galiba kontrol et istersen

...
...

hıh ben netten buldum imiş mesajını da düzenle istersen başka arıcak olan olursa yanlış olmasın.
aradım şimdi pek sekreter güzel bilgi vermedi ön görüşme dedim yogun çok yogun gibi biraz mrıın kırın etti sanki..
neyse ben bi kararımı veriyim.
bi de ileride doguma girmedini istediginde özel bi kaç hastaneyle anlaşmalışymış güven- mesa gibi peki buralarda dogumun ücreti ne kadar ve devlet mi daha mantıklı özel mi sizce dogu için hanımlarr

Ankara olanları bir araya topladım şimdiye kadar yazılmış olanları...
ben bi iki yeri aradım ama henüz bir dr. bulamadım kendime buraya toparladıklarımdan bi kaç tane daha var arayacagım.2öneriye yorum yazdım fiyatları ögrenmeniz için değilse lütfen yorumumdan etkilenmeyin belki bana uymadı 100lira size uyar ya da belki skreter bana soguk geldi sizin içinize siner sadece bilgi paylaşımı benimkisi..
umarım içimize sinen dr.ları buluruz.Hayırlısıyla inşallah...

ankara tüp bebek merkezi
doç. dr kubilay vicdan

Anatolia hastanaesi prf.Hakan Yaralı süper tavsiye ederim

ankara.tüp bebek doktorlarının hocası çok uzman bir profösör timur gürgan.........
gürgan klinik.çankayada....
ayrıca hacettepe üniversitesindede görev yapıyor......

Ankara Üniversitesi Doç.Dr.Cem Somer Atabekoğlu

ankara gazi üniversitesi hastanesi

doç.dr.ahmet erdem ve mehmet erdem..kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar

böyle güleryüz böyle ilgi alaka ve bilgi..

ankara prof dr kutay biberoğlu internetten adres ve numara bulabilirsiniz..

slm arkadaşlar...ankarada hakan turanı tek geçerim işine çok hakim bir dr.jineklinikte çalışıyor karumun hemen üstünde memnun kalacağınıza eminim.

aradım bana pahalı geldi 100lira dediler...değilse arkadaşın yazdıklarını begenmiştim.

ANKARADA SÜLEYMAN ESERDAĞ

vajinismus illetinden onun sayesine kurtuldum kesinlikle herkese tavsiye ederim zekai tahir burakta çalışıyo kavaklıderde muayene hanesi var her konuda insana güven veren bi doktor

Ankara'da Op.Dr.Aysun Baltacı (GenArt).. şeker gibi bir insan.. çok ilgili... bayan kadın doğumcu hiç tercih etmezdim bu yaşa kadar ama Aysun hn bu konudaki takıntımı kırdı

ankara ALİ SERTAC BATILIOGLU zekai tahir burak kadın dogum hastanesi büyük dogumda deniyor
ayrıca kızılay mitatpaşadada muaynehanesi var

ankara eğitim ve araştırma hastanesi AHMET BOSTANCI. çankayada atakulenin karşısında muayenehanesi var. 6-7 doktor değiştirmiş biri olarak tavsiye ederim

bilgi almak için aradım ama sekreter hiç bir bilgi veremedi.ücret ödemeden hastası olmadan önce, bir ön bilgi almak tanışmak isityorum bakalım istediğim gibi bir dr.mu sevecek miyim diye bir ön görüşme talep ettim...ama çok yogun şu du dedi işin aslı sogudum.bu arada 70lira imiş bilginize...

Op.Dr.Muhittin Kılıç --Ankara-merkez

dr.melike senturk
muayene:mesrutıyet cad.11/20 kızılay ankara
gsm:0

bilgi almak için aradım ama sekreter hiç bir bilgi veremedi.ücret ödemeden hastası olmadan önce, bir ön bilgi almak tanışmak isityorum bakalım istediğim gibi bir dr.mu sevecek miyim diye bir ön görüşme talep ettim...ama çok yogun şu du dedi işin aslı sogudum.bu arada 70lira imiş bilginize...[/QUOTE]

cnm yoğun çalışıyor sen sektere ne bakarsın randevunu al git önce konuş muayene olman şart değil konuş aklına yatarsa devam edersin dediğim gibi gidecek oluran bana özelden yaz ismimi vereyim benim aracılığımla git daha iyi olur..kaydirigubbakcemile

ben ilk doktoro gittiğimde yani ilk muayenemde ssk gitmiştim ogünde sonra tövbe ettim ssk ya gitmeye ve öyle çok korktumki 1 sene hiç doktora gidemedim piskolojim bozulmuştu tam 5 doktordan sonra bu doktoru buldum ilk 2 gidişimde resmen piskolojimi düzeltti ve ona güvenmemi sağladı ondan sonrası geldi zaten o yüzden tavsiye ettim sen bilirisin cnm

arkadaşlar ne olur ankarada bir prof dr. tavsiye edin. 2 düşük yaptım ve bir dizi testen geçmem gerekiyo tavsiyelerinize ihtiyacım var

sivastan ruhnaz yılmaz tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
ANTALYA ÜMMÜ ÖZKAYA guler yuzlu ve işinde basarılı ve MUHAMMED ÖZTÜRK sskhastanesi doktoru ve hastanenin karsısında özel muayehanesi var:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…