cnm op.dr. emine sernur yorulmaz benim 7 yıllık doktorum tüm çevremi yönlendirdim. çok başarılı bir kadın doğumcu. hertürlü sorun vesıkıntında yanında oluyor. gerekirse (özellikle doğum sonrası)evine bile geliyor ankara kocatepede de özel muayenesi var sanırım 65 ytl muaye ücreti özel çağ hast. çalışıyor. aman doktor çok önemli benim tüm kontrollerim hamilelik takiplerim ve doğumumu o takip etti çok memnunun eğer gidecek olursan bana özelden msj at benim adımla git. muayene tel:sm_cool:
65ytl'yse iyiymiş fena değil.peki ben muayenehaneye 1.kez gittim gastrolojiye gidiyorum ama orda şöyle 200lira verdim mesela tetkikleri istedi sonuçları göstermeye gittigimde teşhis koyacagı 2.görüşmemiz yani ondan ücret alınmıcak.her gidişte mi ödeniyor 65 canım yani gittim benden tetkikleri istedi (verdim 65) sonra o tetkikleri yaptırdım göstermek için gittim (gene mi 65) ve tabi sonraki her kontrol 65dir.ilk görüşme benim kastım ne uzun anlattım di mi -tatlicadiarzu-
gelelim önemli kısma 7yıllık bi dr.un olması güven verici.ben de hpv virüsü var endoskopi'de çıktı rahimde de var mı bilmiyorum bi etkisi şuanda..
1.düzenli kontrollerimi (smear vb)
2.şuanda kilo vermeye çabalıyorum sonrasında hamileliğe hazırlık dönemine geçicem (bu dönemde yemen gereken yapman gereken her türlü destek vb)
3.hamilelik dönemimin düzenli takibi kontrolü
4.dogum sonrası ve tabi gene düzenli kadın kontrolleri
herşeyimle ilgilenecek birisi o eğitimde birisi aradıgım.olmazsa p.tesi ararım dr.unu bi tel. ön bilgi alırım bayan olması da bi açıdan güzel tabi...akşamda eşime bahsedeyim.
teşekkür ederim canım.
başka senelerdir dr.u olan ankaralılar varsa fikirlerine de açıgım.
cnm merhaba muayene gittiğinde para ödüyosun kontorollerde ödemiyosun ben ayda 1 muayeneye gidim üzerine 3-4 kere kontorole giderken ücret ödemiyordum zaten almıyor. tahlilleri çağ hatanesine yönlendiriyor biliyosun artık özellerde ssk-bağkur a bakıyor belli bir yüzde ödüyorsun ilaçların ssk dan alabiliyorsun zaten çok bilgili bir doktor eside ssk da kalp cerrahı gidince farkı görürsün umarım istediğin bilgilere ulaşırsın şimdiden geçmiş olsunkaydirigubbakcemile5
içime sindi canım senin anlattıkların sanırım bu dr.a gidicem.bugün açık mıdır arayıp bilgi almak için sabırsızlanıyorum
hiç ankara yokmu ya delircem hastane bulamıyourm burdaki tecrübeler benim için önemli litfen yazın
cnm op.dr. emine sernur yorulmaz benim 7 yıllık doktorum tüm çevremi yönlendirdim. çok başarılı bir kadın doğumcu. hertürlü sorun vesıkıntında yanında oluyor. gerekirse (özellikle doğum sonrası)evine bile geliyor ankara kocatepede de özel muayenesi var sanırım 65 ytl muaye ücreti özel çağ hast. çalışıyor. aman doktor çok önemli benim tüm kontrollerim hamilelik takiplerim ve doğumumu o takip etti çok memnunun eğer gidecek olursan bana özelden msj at benim adımla git. muayene tel:sm_cool:
ankara tüp bebek merkezi
doç. dr kubilay vicdan
Anatolia hastanaesi prf.Hakan Yaralı süper tavsiye ederim
ankara.tüp bebek doktorlarının hocası çok uzman bir profösör timur gürgan.........
gürgan klinik.çankayada....
ayrıca hacettepe üniversitesindede görev yapıyor......
Ankara Üniversitesi Doç.Dr.Cem Somer Atabekoğlu
ankara gazi üniversitesi hastanesi
doç.dr.ahmet erdem ve mehmet erdem..kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar
böyle güleryüz böyle ilgi alaka ve bilgi..
Arkadaşlar ben hataydayim ama ankaraya gidiyorum. Jineklinik te dr.hakan turan. Iran caddesinde karum alişveriş merkezini geçtikten hemen sonra..internetten de jineklinik.com dan ulaşabilirsiniz..ilk aşilamam olmadi ama çok çok memnunum..müthiş bi doktor..
ankara prof dr kutay biberoğlu internetten adres ve numara bulabilirsiniz..
slm arkadaşlar...ankarada hakan turanı tek geçerim işine çok hakim bir dr.jineklinikte çalışıyor karumun hemen üstünde memnun kalacağınıza eminim.
aradım bana pahalı geldi 100lira dediler...değilse arkadaşın yazdıklarını begenmiştim.AKROPOL hastanesi
Op.Dr.Bülent Alp Aydın
Kadın Hastalıkları ve Doğum
ANKARA
kendisi benim 8 yıllık doktorumdur o kadar çok kişiye tavsiye ettim ki her arkadaşım da çok memnun kaldı ve hala da arkadaşlarımda kendisine gidiyor
doktor dedin mi helede kadın doğum doktoru dedin mi aklıma ilk gelen gitmiş olduğum doktorun yanında kendimi çok rahat hissetmek oluyor bu hisside Bülent beyin yanında alıyorum espirili konuşmaları heleki cana yakınlığı moral man insanı mutlu ediyor
Ankarada yaşayıp da hala bir doktor arıyan bayan arkadaşlara mutlaka tavsiye ederim kendisi dalında çok fazla uzman olup süper ötesi bir doktordura.s.
Dünyada ilk kez yumurtalık nakli yaparak literatüre geçen Türk doktorlardan Bülent Alp Aydın,a.s.
ANKARADA SÜLEYMAN ESERDAĞ
vajinismus illetinden onun sayesine kurtuldum kesinlikle herkese tavsiye ederim zekai tahir burakta çalışıyo kavaklıderde muayene hanesi var her konuda insana güven veren bi doktor
benim dr da ankara etlikte özel lokman hekim hastanesinden operatör dr elif tetrzi ben kendisinden çok memnunum tesettürlü olmam sebebiyle seçtiğim bi dr iyikide gitmişim çok memnununm yine gebe kalırsam ki istiyorum yine ona giderim
Ankara'da Op.Dr.Aysun Baltacı (GenArt).. şeker gibi bir insan.. çok ilgili... bayan kadın doğumcu hiç tercih etmezdim bu yaşa kadar ama Aysun hn bu konudaki takıntımı kırdı
ankara ALİ SERTAC BATILIOGLU zekai tahir burak kadın dogum hastanesi büyük dogumda deniyor
ayrıca kızılay mitatpaşadada muaynehanesi var
ankara eğitim ve araştırma hastanesi AHMET BOSTANCI. çankayada atakulenin karşısında muayenehanesi var. 6-7 doktor değiştirmiş biri olarak tavsiye ederim
bilgi almak için aradım ama sekreter hiç bir bilgi veremedi.ücret ödemeden hastası olmadan önce, bir ön bilgi almak tanışmak isityorum bakalım istediğim gibi bir dr.mu sevecek miyim diye bir ön görüşme talep ettim...ama çok yogun şu du dedi işin aslı sogudum.bu arada 70lira imiş bilginize...cnm op.dr. emine sernur yorulmaz benim 7 yıllık doktorum tüm çevremi yönlendirdim. çok başarılı bir kadın doğumcu. hertürlü sorun vesıkıntında yanında oluyor. gerekirse (özellikle doğum sonrası)evine bile geliyor ankara kocatepede de özel muayenesi var sanırım 65 ytl muaye ücreti özel çağ hast. çalışıyor. aman doktor çok önemli benim tüm kontrollerim hamilelik takiplerim ve doğumumu o takip etti çok memnunun eğer gidecek olursan bana özelden msj at benim adımla git. 4354282 muayene tel:sm_cool:
Op.Dr.Muhittin Kılıç --Ankara-merkez
dr.melike senturk
muayene:mesrutıyet cad.11/20 kızılay ankara
gsm:0
arkadaşlar ne olur ankarada bir prof dr. tavsiye edin. 2 düşük yaptım ve bir dizi testen geçmem gerekiyo tavsiyelerinize ihtiyacım var