- 14 Kasım 2016
- 3.220
- 4.610
Mrhb doktor bulabildiniz mı? Bende de ilişki sırasında yanma oluyor cam derecede muayeneye gitmem lazım tabi birde muayene fobim var
Bana yakın diye medical park ya kadın doktora gidicem sanırım bende.artik şansıma ne çıkarsa : ( )maalesef bulamadım henüz, burdan de cevap gelmedi zaten :/
Bana yakın diye medical park ya kadın doktora gidicem sanırım bende.artik şansıma ne çıkarsa : ( )
Tamam Şubat 10 dan sonra randevu alıp gidicem.pinar telli celtemen e gidicem sanırım yorumlar iyi geldi.yazarim mutlaka.ben muayene fobim var umarım ilk önce psikolojik rahatlatır.Bana iyi gelirse size de iyi gelir öyle böyle korkmuyorum.zaten öncesinde vajinusmustum ondan kalma hep korkumbende batıkentteyim. doktora gittikten sonra bilgilendirirseniz sevinirim, beğenirseniz bende o doktora gidebilirim
İstanbulkardeşlerim bundan ikidir bu konuyu açıyom bundan önceki konumu arkadaşlar ne hikmetse silmişler galiba ama bana göre bu konuya pek çok arkadaşımızın ihtiyacı var gördüğüm kadarıyla.ben tavsiye edebilceğim drları yazıyorum sizde yazın lütfen açık olsun birazyerimseniben
IĞDIR
dr. süleyman salmanlı
ERZURUM
prf.dr.sedat kadanalı
hadi Allah şifanızı versin sağlıcakla......
Uyarı;
Bu bölümde paylaşımda bulunurken
1.Önereceğiniz doktor veye doktorların lütfen sadece İsim-Soyisim ve adres bilgilerini vermeniz yeterli olucaktır..
Telefon,mail adresi veya site adreslerini vermek kesinlikle yasaktır..
Dikkate almanızı saygılarımla arz ederim..
Kalıcı Paylaşımlara.s.
KK. Yönetim Adıvar
muayene ücreti hakkında bilgi verebilir misinizİzmir de uzun süredir Dr ahmet Güler E gidiyorum,kesinlikle tavsiye ediyorum çok ilgili ve iyi bir jinekolog,perinatolog olarak da Prof fuat akercan ı tavsiye ediyorum.