İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Ankara batikentteyim.İlişki esnasında dayanilmayacak derece de yanma oluyor.kasinma vb başka birşey yok.muayene olmam lazım ancak fobim de var psikolojik olarak rahatlatip eli hafif onerebileceginiz bayan doktor var midir? Mecbur bu fobimide yenmem lazım erteledikce sorunlar çıkacak..Tabi öncesinde vajinusmus vardı hos onuda tam yenmiş değilim

bende batıkentteyim. doktora gittikten sonra bilgilendirirseniz sevinirim, beğenirseniz bende o doktora gidebilirim
Tamam Şubat 10 dan sonra randevu alıp gidicem.pinar telli celtemen e gidicem sanırım yorumlar iyi geldi.yazarim mutlaka.ben muayene fobim var umarım ilk önce psikolojik rahatlatır.Bana iyi gelirse size de iyi gelir öyle böyle korkmuyorum.zaten öncesinde vajinusmustum ondan kalma hep korkum yazacağım mutlaka

8 yıl sonra 2 dış gebelik ve 1 düşük sonrası RABBİM izin verdi Engin Oral bey vesile oldu ilk çocuğumuz dünyaya geldi. Rabbim evlat aşkı ile yanan tüm gönüllere nasip eylesin. Yaşadığımız 37+6 riskli gebeliğin tüm zamanlarında titiz ve anlayışla işini yapan bir doktor olduğunu öncesinde gördüğüm tüm doktorlarla karşılaştırdığımda net bir şekilde en iyisi olduğunu söyleyebilirim ona sonsuz teşekkürler.....

İstanbul
Prf. Dr. Engin ORAL

Merhabalar ben 6 yıllık evliyim ve bebeğim olmuyor bir kez düşük yaşadım o bile 3 sene önce.. geçen yaz bi doktora gideyim dedim çikolata kistim varmış bir daha da gitmedim.. şimdi soğan suyu ve hayıt tohumuna başladım 4 gün oluyor ve günüme 1 hafta olduğu halde adet oldum ama kesmiyeceğim ikisine de devam adetim bitince de hacamat yaptıracağım kısmetse bir de 41 gün Meryem süresi okuyacağım inşallah şimdilik bunlar var aklımda olacak Allah'ımın izniyle ben inanıyorum Balıkesir'in Gönen ilçesinde oturuyorum tavsiye edeceğiniz doktor var mı

Gayrettepe florance Nightingale hastanesi doç. Dr. Banu Bingöl günenç i tavsiye ederim arkadaşlar. Kendisine laparoskopi ve histereskopi oldum. 7 cm ilk çikolata kistimi ve 2 tane miyomumu aldı. Çok şükür ameliyatın ertesi günü ayağa kalktım. Karın şişliği , göğüs ağrısı ve sırt ağrısı çekmedim. İlk gün sadece adet ağrısı gibi karın ağrım oldu. O da serum ve iğnelerle hafiflettiler. Dr umu herkese tavsiye ederim.

İzmir de uzun süredir Dr ahmet Güler E gidiyorum,kesinlikle tavsiye ediyorum çok ilgili ve iyi bir jinekolog,perinatolog olarak da Prof fuat akercan ı tavsiye ediyorum.
muayene ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz

(istanbul) ümraniye özel afiyet hastanesi_ Vefa yılmazer

Şişli kolan hastanesi prof.dr Kadir Savan. 2 gün önce laparoskopi oldum 1 gün hastanede yattım bugün 3. Günüm ve cok rahatım ağrım sızım asla yok ufak 3-4 tane dikişim var ama ayaklandım bile.

Merhaba MECİDİYEKÖY civarında adet düzensizliği ve hamile kalamama şikayetleriyle ilgili bir dr önerisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…