İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

hiç ankara yokmu ya delircem hastane bulamıyourm burdaki tecrübeler benim için önemli litfen yazın
Ankara'da var olmaz mı? Op.Dr.Banu Akçal
Ankara Ticaret Merkezi Kızılırmak Mah. 1450. Sokak B Blok Kat: 1 No: 3 Çukurambar, Çankaya - Ankara

Arkadaşlar lütfen bana da yardımcı olun ya. Konu açtım kimse duymadı sesimi :KK43: kahramanmaraşta özel hastaneler de veya devlette iyi bir kadın doğumcu bilen var mi ? Ilımcı sorum özel hastanelerde doğum ücreti ne kadar . Coook tesekkur ederim kizceler :*

Kahramanmaraş Ümmühan Arıgüloğlu na gidiyorum. Memnunum. Ama doğum konusunda nasıldır bilgisi olan var mı? Sezeryan doğumamı yoksa normal doğumamı yönlendirir? Henüz yeniyim doğum konusunu konuşmadık...
Duyduğum kadarıyla o doktorda sezeryanciymis. Ben de hamile olmadan önce gitmistim o doktora.. eh iste...

İzmirde profesör serkan güçlü kesinlikle tavsiye ediyorum her konuda çok başarılı 3 kuzenimin doğumunu annemin ameliyatını yaptı benimde canım dr.um..mükemmel beyefendi bir kişiliği var ayrıca...

Merhaba arkadaşlar. Sayfaları biraz dolaştım ancak Bursa'da önerilen bir doktor görebildim sadece. Sizden ricam, mümkünse, Bursa'da önerebileceğiniz doktorları yazmanız. Devlet hastanesi, özel hastane veya özel muayenehane fark etmez...

Merhaba arkadaşlar. Sayfaları biraz dolaştım ancak Bursa'da önerilen bir doktor görebildim sadece. Sizden ricam, mümkünse, Bursa'da önerebileceğiniz doktorları yazmanız. Devlet hastanesi, özel hastane veya özel muayenehane fark etmez...
Çekirge Doruk Hastanesi Sühendan Benderli
Ziya Çetin ( özel muaynehanesi var ama yerini bilmiyorum belki netten bulabilirsin.)
Gülin Okan . Çekirge de muaynehanesi
Medikal Park . Yuliya Doster
Bülent Baran . (En son Zübeyde Hanimdaydi hala orada mi bilmiyorum)

Bunlar benim bildiklerim. Sühendan hanim benim ilk kızımın doktoru. Çok memnundum.
Yuliya da suan kontrollerim için takip eden doktorum. Tesadüfen gittim ama iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum.
Diğerleri de yakın cevremdekilerin memnun olduğu doktorlar. Yani kendim gitmedim ama adını duyduklarım. İnşAllah yardimci olmusumdur. Sevgiler

Ankara'da Fatma Reside Önalan.. Kendisi muhteşem bi doktordur. Bana tüp bebek haricinde çocuğunuz olmaz diyen doktorlara inat aldırma muhakkak seninde tedavin başarılı olacak diyen doktor hanımdır kendileri. Aynende söylediği gibi oldu yapılan ilk aşılama da hamile kalmıştım. Kendisine minnettarım :KK68:

Ankara Özel Güven Hastanesi Turgut Var. Hamileliğim sürecinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. En ufak bir sorunda her an danışabildiğim bir doktordur.Kesinlikle tavsiye ederim. Bilen bilir işinde gayet seviyeli, dikkatlidir.2 ay önce doğum yaptım çok memnun kaldım. İnşallah ikinciye de ona gideceğim.

İst anadolu Yakası umraniye sultanbeyli Samandıra civari iyi bi bayan doktor pkoluyum adet olamiyorum:KK43:
Merhaba yazılı baya zaman olmuş doktor buldun mu? eger bulamadıysanız kadikoyde çaginer Hastanesi var orda cok iyi bir dok var adı Timuçin timuroğlu tavsiye ederim araştır derim.bende pko luyum ve hamileyim

Merhaba yazılı baya zaman olmuş doktor buldun mu? eger bulamadıysanız kadikoyde çaginer Hastanesi var orda cok iyi bir dok var adı Timuçin timuroğlu tavsiye ederim araştır derim.bende pko luyum ve hamileyim

Ücreti ne kadar doktorun?
Nasıl bir tedavi uyguladı size?
Bu arada gözünüz aydın olsun..

:KK66:

Ücreti ne kadar doktorun?
Nasıl bir tedavi uyguladı size?
Bu arada gözünüz aydın olsun..

:KK66:
Allah razı olsun
70 muanesi ama gerek bilgisiyle gerek işiyle cok iyi bir doktor ki zaten o hastanenin baş hekimliğinide yapıyor. hemen hemen 7 yıldır tanıyorum kendisini. .
Bana öncelikle kilom vardi zayiflamam için şeker ilacı verdi ve ben cok güzel kilo vermiştim. .sonra hamile kaldim ve düşük yaptım ondan sonra ilaci cok duzensiz kullandim kendi rahatsızliklarim fln oldu derken arada kullanıyordum ve yine hamile olduğumu öğrendim

Merhaba, ben 6 Ekimde regl oldum 11 Ekimde bitti. Sonra 23 Ekimde tekrar regl oldum 28 Ekimde bitti. Hemen 3 gün sonra 1 Kasımda yine regl oldum 6 Kasımda bitti. Bu regl kanamalarının hepsi normal kanama şeklinde değildi, son Kasımda olduğum regl çok sıvı halde kanamaydı. Ve şimdi yine kasık ağrım ve hafif leke var sanırım yine Regl oluyorum.
Böyle bir durumda beni nasıl bir rahatsızlık tablosu bekliyor acaba, bir arkadaşım hastanede hemşire, geçen hafta doktora anlattı bu durumu, bir ay daha takip etsin, devam ediyorsa sıkıntı gelsin demiş doktor. Ama bunun normal olmadığının farkındayım ve hemen bir doktora gitmek istiyorum. Önerebileceğiniz hastane ve doktor var mıdır, ve bu durum nasıl bir rahatsızlıktır?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba, ben 6 Ekimde regl oldum 11 Ekimde bitti. Sonra 23 Ekimde tekrar regl oldum 28 Ekimde bitti. Hemen 3 gün sonra 1 Kasımda yine regl oldum 6 Kasımda bitti. Bu regl kanamalarının hepsi normal kanama şeklinde değildi, son Kasımda olduğum regl çok sıvı halde kanamaydı. Ve şimdi yine kasık ağrım ve hafif leke var sanırım yine Regl oluyorum.
Böyle bir durumda beni nasıl bir rahatsızlık tablosu bekliyor acaba, bir arkadaşım hastanede hemşire, geçen hafta doktora anlattı bu durumu, bir ay daha takip etsin, devam ediyorsa sıkıntı gelsin demiş doktor. Ama bunun normal olmadığının farkındayım ve hemen bir doktora gitmek istiyorum. Önerebileceğiniz hastane ve doktor var mıdır, ve bu durum nasıl bir rahatsızlıktır?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
M
Nerde oturuyorsun?
Kadıköy Hasanpaşa tarafında özel çaginer Hastanesinde yıllardır görev yapan kendine cok ta güvendiğimiz dok ismi verebilirim.
Timuçin timuroğlu ismi.
Dilerseniz netten ve faceden de inceleyebilirsiniz. .

İstanbul Dr. Kaan Kocatepe, Eskişehir Özel Ümit Hast. Vişnelik te Opr Dr Talat Remzi Demirkol.

X