İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

istanbul medicana beylikduzu hastanesi ISIK USTUNER cok iyi bir insan ayni zamanda cok iyi bir doktor.sezeryanla dogum yaptim kendi istegimle ama doktor normal dogum taraftari

Neden eski, bir sıkıntı mı yaşadınız? merak ettim de :)

Yok aslında sıkıntı denemez de telefonda istediğimde ulaşamadım ya dönmedi ya geç döndü. Ve cevapları çok kısa ilgisizdi telefonda o yüzden değiştirmek istedim. Ciddi bi sıkıntım vardı mesela ertesi gün döndü sadece olabilir gibi bişey yazdı benimde canım sıkıldı. Ama muayneye gittiğimde hep çok ilgiliydi. Hakkını yemiyim o konuda. Zaten farklı biyere gitmedim yine aynı klinikte Furkan Beye gidiyorum:)

Istanbul Bezmialem Hastanesi Yrd.Doc.Dr Nilay Güler Karaca çok güleryüzlü ve iyidir kendisi kısırlık polikliniginde uzman :)

Hüseyin yesılyurt tup bebek uzmanı ankara zekai tahır burak kadın dogum hastnesıb( buyuk dogum )

Mehmet karakaya prof doc doktor kadın dogum muayanesı ankara cebecı talat pasabulvarı buyuk dogum asası zıırat cebecı subedı karsısı petek pastanesının oldu bına no 1

Merhaba arkadaşlar İzmitte doktor tavsiyesi olan var mı 7 tane doktor gezdim ama hiç memnun kalmadım bende çift taraflı çikolata kisti var lütfeenn yardım

Sibel-inci Sibel-inci merhaba canım İzmir'de yaşamıyorum ama iki ay önce falan orda ameliyat oldum. Dokuz eylül Üni de Prof Ömer Erbil Doğan ı tavsiye ederim. Ameliyatımı o yaptı. Çok ilgili güleryüzlü mütevazı bir doktor. Her türlü soruya açıklayarak cevap veren biri kendisi.
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize Umarım gönlüne göre bir doktor bulursun

Sibel-inci Sibel-inci merhaba canım İzmir'de yaşamıyorum ama iki ay önce falan orda ameliyat oldum. Dokuz eylül Üni de Prof Ömer Erbil Doğan ı tavsiye ederim. Ameliyatımı o yaptı. Çok ilgili güleryüzlü mütevazı bir doktor. Her türlü soruya açıklayarak cevap veren biri kendisi.
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize Umarım gönlüne göre bir doktor bulursun
canım merhabalar teşekkür ederim..bizde ağustosta izmir'e taşınacağız tayinimiz çıktı..
bi sorun yok burda arada kontrole gidiyorum..orda devam etmek istedim genel kontrollerime..
tavsiyen için teşekkür ederim.

X