İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Kahramanmaraş Ümmühan Arıgüloğlu na gidiyorum. Memnunum. Ama doğum konusunda nasıldır bilgisi olan var mı? Sezeryan doğumamı yoksa normal doğumamı yönlendirir? Henüz yeniyim doğum konusunu konuşmadık...

Kızlar ben de hamile olduğumu yeni öğrendim.eskişehire de yeni taşındım sayılır.pek tanıdığım yok.eskişehirde tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı?

Pendik carsida muaynehanesi olan hulya aydogmus.o kadar iyi ve tatli bi insanki mutlaka tavsiye ederim.30 yillik kadin hastaliklari,dogum ve kisirlik tedavisi uzman doktorudur

Ankara'da önerebileceğiniz devlette veya özelde doktor var mı?

Kaşıntı, hiç geçmeyen beyaz akıntı ve mantar sorunu için gidicem

Riskli gebelik uzmani. İlk doğumum erken dogum oldu 23 haftalık ve bebeğimi kaybettim o yüzden çok iyi bi doktora ihtiyacım var

Ben kesinlikle Özel Kadıoğlu Hastanesindeki doktor İzzet Bahar’ı öneririm.

Kızlar Kayseri'de miyom ameliyatı olucam lütfen tecrübeli bir Prof önerin. Ama lütfen tecrübesi olanlar Kayseri'de bu ameliyatı olanlar yazsin

merhaba :) anadolu yakasında vajinismus için tavsiye edebileceğiniz uygun ücretli bir doktor ya da hastane ismi verebilir misiniz?

Canım geçmiş olsun. Bende de 12cm miyom var.istanbul yucel Karaman yada izmir Erbil doğan arasında kararsızim.tavsiyelerin nelerdir.ayrica sana özelden de mesaj attım canım.

Can'ım özelden yazdım Erbil hocanın hastası olmaktan memnunum ama diğer doktor da iyi diyorlar karar tamamen senin ikisine de muayene ol hangisinin yaklaşımını beğenirsen ona olursun. Çok geçmiş olsun Allah herkese şifa versin

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı (VAJİNISMUS Hastalığında 13 yıllık Deneyimli )

Dr. MUSTAFA TORGAÇ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…