Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşım, ilk önce ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü yap derim miyom, kist için bire bir bende 4 miyom vardı 2 miyom kaldı, ayrıca eltimde de kistler var dr 2 yıl sürer gebelik demişti oda o nedenle korunmadı bebek düşünmüyordu 2. ay gebe kaldı ...Soğan kürünü muhakkak yap arkadaşım önce doğal bi iyileşme olsun sonra sıkıntı olursa dr gidersin, yoksa çok uğraştırıyorlar.Merhaba, benim de çikolata kistim var, araştırma hastanesine gidin dediler. Ben de Yeşilyurt 'a gittim. Ultrason çekildi bugün, doktora henüz gosteremedim. Oradan neden memnun kalmadiniz, özel değilse söyler misiniz?
Merhaba, ilginiz için teşekkür ederim. Soğan kürünü yapıyorum. Hatta 3. aydayım şu an. Ancak doktorun verdiği doğum kontrol hapını da kullanmaya devam ediyorum. Hap, soğan kürünün etkisini azaltıyor mudur, bilemiyorum.Merhaba arkadaşım, ilk önce ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü yap derim miyom, kist için bire bir bende 4 miyom vardı 2 miyom kaldı, ayrıca eltimde de kistler var dr 2 yıl sürer gebelik demişti oda o nedenle korunmadı bebek düşünmüyordu 2. ay gebe kaldı ...Soğan kürünü muhakkak yap arkadaşım önce doğal bi iyileşme olsun sonra sıkıntı olursa dr gidersin, yoksa çok uğraştırıyorlar.
kardeşlerim bundan ikidir bu konuyu açıyom bundan önceki konumu arkadaşlar ne hikmetse silmişler galiba ama bana göre bu konuya pek çok arkadaşımızın ihtiyacı var gördüğüm kadarıyla.ben tavsiye edebilceğim drları yazıyorum sizde yazın lütfen açık olsun birazyerimseniben
IĞDIR
dr. süleyman salmanlı
ERZURUM
prf.dr.sedat kadanalı
hadi Allah şifanızı versin sağlıcakla......
Uyarı;
Bu bölümde paylaşımda bulunurken
1.Önereceğiniz doktor veye doktorların lütfen sadece İsim-Soyisim ve adres bilgilerini vermeniz yeterli olucaktır..
Telefon,mail adresi veya site adreslerini vermek kesinlikle yasaktır..
Dikkate almanızı saygılarımla arz ederim..
Kalıcı Paylaşımlara.s.
KK. Yönetim Adıvar
prof bulent baysal şişli cevahir avm karşısıkardeşlerim bundan ikidir bu konuyu açıyom bundan önceki konumu arkadaşlar ne hikmetse silmişler galiba ama bana göre bu konuya pek çok arkadaşımızın ihtiyacı var gördüğüm kadarıyla.ben tavsiye edebilceğim drları yazıyorum sizde yazın lütfen açık olsun birazyerimseniben
IĞDIR
dr. süleyman salmanlı
ERZURUM
prf.dr.sedat kadanalı
hadi Allah şifanızı versin sağlıcakla......
Uyarı;
Bu bölümde paylaşımda bulunurken
1.Önereceğiniz doktor veye doktorların lütfen sadece İsim-Soyisim ve adres bilgilerini vermeniz yeterli olucaktır..
Telefon,mail adresi veya site adreslerini vermek kesinlikle yasaktır..
Dikkate almanızı saygılarımla arz ederim..
Kalıcı Paylaşımlara.s.
KK. Yönetim Adıvar
Me RH aba...evrim aksorly doktor hangi hastanede nasil ulasabilrim.???Istanbul da Şişli'de evrim Aksoy'u tavsiye ederim inanılmaz iyi bir doktor ben ona gözüm kapalı güvenirim hem çok başarılı hemde çok iyi yaklaşan biri imkanınız varsa gerçekten tavsiye ederim şişli de özel muayananesi var bi doktor değil arkadaş abla gibi yaklaşıyor insana
Me RH aba...evrim aksorly doktor hangi hastanede nasil ulasabilrim.???
Nerde çalışıyor birde aşılama yöntemi yaptiracam guvenebilrimiyimKayseri
Rakip Turan
Özel erciyes hastanesinde çalışıyo. Aşılamada ne kadar güvenilir bilemem ama ben çok memnun kaldım çok da güveniyorum canım bi gitmen lazım.Nerde çalışıyor birde aşılama yöntemi yaptiracam guvenebilrimiyim
Ben bursadayim canm bursada doktor arıyorum canmMerhaba, ikidir Katip Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, eski adıyla Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne gidiyorum. Çetin Aydın ve Hüseyin Aydoğmuş'a asla gitmenizi önermem. Ne sizle ne hastalığınızla ne insan olmanızla ilgililer. Hatta genel olarak hastaneden memnun değilim. Ne kan verirken ne de ultrason çekilirken kendimi rahat hissetmedim. Hatta kanımı neredeyse zorla verdim.
İnşallah iyi bir doktor bulursunuz, geçmiş olsun. Size cevap olarak yazmamıştım aslında. Bugün gittim hastaneye. 2 aydır vakit kaybına sebep oldular. Tepkili olduğum için herkese uyarı olsun, diye yazmıştım.Ben bursadayim canm bursada doktor arıyorum canm
Gittiniz mi doktora?Nerde çalışıyor birde aşılama yöntemi yaptiracam guvenebilrimiyim