İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Merhaba, İzmir'de Özel Çınarlı Hastanesi'ne gitmiş olanınız var mı? Nasıl bir hastanedir ve hangi doktoru önerirsiniz?

Karya bera Saygın Micozkadıoğlu nü tavsiye edebilirim. Hiç olmaz ise tanışma randevusu alın, başlamak bitirmenin yarısı. 7 yıllık geçirdim 1 ay bile sürmeden kurtuldum

1.5 yillik evliyim alttan muayene olmaya cok korkuyodum.O korkuyla gittim okadar tatli bi doktorla tanistimki hergun muayene olurum yani...Korkulcak bisey de yokmuş abartmışım.Özel çapa hastanesi şifa hanim

ANKARA ; Atatürk hastanesi Beşevler semt polikinliği - kadın doğum / Reyyan Temizkan
kesinlikle tavsiye ederim.
canım Reyyan Temizkan pko lularda başarılı bir doktor mu acaba?
sen ne için gitmiştin?

Ankara Eryaman Hastanesinde Mesut Bayraktar'a muayene olacagim yarin. Bu doktoru bilen var mı?
muayene oldun mu Mesut Bayraktar' a ? nasıldı ? ve muayene ücreti nedir?

ANKARA
Gaziosmanpaşa özel klinik
Dr. Muazzez ÖZTÜRK
Gitmediğim yer görmediğim tedavi kalmadı, son durağım muazzez hanım. sayesinde bebeğime kavuştum. kesin ve doğru tercihti benim için. kafası karışık olanlara öneririm.
Canım merhaba. ben pko luyum kesin sonuç almak istiyorum. o yüzden doktor arayışına girdim.
sende de mi pko var. doktora başladığın kaçıncı ayda hamile kaldın?
bir de muayene ücreti ne kdr?

Bakın sevgili hanımlar Atakent Acıbadem üniversite hastanesinde Dr Nuri Peker tek geçerim..tavsiye üzerine gittim ve alanına bu kadar hakim bir hekim yoktur sanırım..güleryüzlülüğü ve güven vermesinde cabası...inşallah ihtiyaç olmaz ama olursada deneyin derim..

X