İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

yok hata etmedın tabıkı saol soyledıklerınle tecrube kazanıyoruz ben sadece merak ettım o yuzden sordum canım ıyı dıleklerın ıcın tsk ederım

hiç ankara yokmu ya delircem hastane bulamıyourm burdaki tecrübeler benim için önemli litfen yazın

canım ankarada gazi hastenesi ahmet erdem ikizi mehmet erdem bunlar cok iyi doktor olduklarını duydum bende başlayacam

Canım, ben aslında yukardaki cevabı sana yazmıştım:1rolleyes:
Tuncay Nas diye biri var, Cinnahta yeni muayene açtı. Çok methini duydum. Haberin olsun

canım evet gazinin doktoru banada tavsiye etiler oraya gıdıyorum ahmet erdem

hiç ankara yokmu ya delircem hastane bulamıyourm burdaki tecrübeler benim için önemli litfen yazın

canım ankarada gazi hastenesi ahmet erdem ikizi mehmet erdem bunlar cok iyi doktor olduklarını duydum bende başlayacam

Hanımlar bi arkadaşım doktorunu değiştirmiş, Bahçelievler Medical Park'ta Nevin Numanoğlu'na gitmeye başladı son bir kaç aydır o kadar memnun kalmış ki öve öve bitiremiyor. Bebek sahibi olmak istiyorlar, dolayısıyla bazı kontrollerden geçiyor, gerekli testleri yaptırıyor. Bir çok doktora gitti, hiç birinden memnun kalmadı. Şimdi aklında hiç bir soru işareti kalmamış o kadar memnun ki, bende kendisinden randevu aldım, altı ayda bir gidilen rutin kontrolümde bu sefer Nevin Hanım'a gideceğim. Medical Park'ın sigortayla da anlaşması var muayene ücretinin % 50'sini ödüyorsunuz.

merhaba edaamm,
ben ahmet hocaya gidiyorum... çok memnunum herkese tavsiye ederim. iki kardeş türkiye üçüncüsüymüş. ikisi de çok tatlı insanlar. ben bir kere özel muayene için para ödedim başka da birşey ödemedim doktora. üç aydır gidiyorumm...

ist oturan arkadaşlara tavsiye edeceğim bildiğim ve kesinlikle başkasına gitmeyeceğim bir tek dr var ve benim gibi düşünen birsürü insan var. cihan poliklinik-1 de görev yapmakta.cüneyt uzun.pendik-üstkaynarca ssk anlaşması var.ayrıca özel kartal hospital-Bağdat Caddesi No. 10181410 Rahmanlar.inş vesile olu bana ve benim gibi çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlara.kartalı bilemiyorum ssk anlaşması varmı ama diğerinde var.

bursa acıbadem hastanesı prof. dr. Tufan Bilgin'nin hastasıyım yıllardır. çok ama çok ıyı bır doktordur, tavsıye ederım.

izmir irenbe tıp merkezi prof.dr. nurettin demir beni dogurtan doktor yanı ellerıne dogmusum şimdi de kendisi benim doktorum benim dogumuma da girmesini istiyorum

ankara prof.dr lütfü önderoğlu özellikle riskli gebelikler için aynı zamanda hacettepede görev yapıyo

Jin. Op. Dr. Burcu Kardaş Arslan

Zeytinlik mah.Fişekhane cad.
Aker işhanı No: 18 daire: 3
(Carousel Alışveriş Merkezi Mango kapısı karşısı)
Bakırköy ıstanbul
Tel: +90(212) 571 55 01

http://www.gebeonline.com/

merhaba edaamm,
ben ahmet hocaya gidiyorum... çok memnunum herkese tavsiye ederim. iki kardeş türkiye üçüncüsüymüş. ikisi de çok tatlı insanlar. ben bir kere özel muayene için para ödedim başka da birşey ödemedim doktora. üç aydır gidiyorumm...

merhaba canım .ben bayındır hastanesine gidiyorum ama sigorta poliçem mayısta doluyo,mayıstan önce hamile kalırsam gideceğim bi doktor arıyorum ve aklıma yatan bi kaç doktor var,bunların içinde ahmet erdem de var.canım biraz bilgi verebilirmisin,ilgisi alakası nasıl?birde fiyat bilgisi verebilirmisin,nasıl bir prosedür uygulanıyo hem hastane de hem de özel muayenehanesinde?beni bilgilendirebilirsen çok sevinirim.şimdiden teşekkürlera.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
doktorların çok önemli olduğuna ben de inanıyorum çünkü onların hata yapma gibi bir lüksleri olamaz şu an ben de avcılar medicana da dr olan faruk onur başeğmezin hatalı operasyonu sonucu bebek yapma ümidini yitirenlerdenim bu doktora asla gitmeyiniz allahından bulsun.

doktorların çok önemli olduğuna ben de inanıyorum çünkü onların hata yapma gibi bir lüksleri olamaz şu an ben de avcılar medicana da dr olan faruk onur başeğmezin hatalı operasyonu sonucu bebek yapma ümidini yitirenlerdenim bu doktora asla gitmeyiniz allahından bulsun.

çok geçmiş olsun arkadaşım ama Allahtan asla ümit kesilmez

arkadaşlar, ben kesinlikle Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Doç. Dr. Cem Somer Atabekoğlu'nu tavsiye ediyorum. ilgisi, yaklaşımı, gereksizliklerle kafayı şişirmeyip insanda bıraktığı güven duygusu, bilgi birikimi (doçentlik tezini tüp bebek üzerine, Yale Üniversitesi'nde çalışarak tamamlamış!), hala akademisyen oluşu sonucu yenilikleri takip edişi,vs vs..

Allah ondan bin kere razı olsun, bebeğime her bakışımda Allah'a şükrederken, kendisine de dua ediyorum..

sevgiler:)

X