• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ismini didikle:)))

benim ismim 705.. sırada eşimin ismi 707.sırada.. turkiye sıralamasına gore:)) ayy zaten isimlerimiz birbirne çok yakin oldugu için genelde benim ailem bana eşimin ismiyla hitap eder uyussslarrr :oklava:
tşkler arkadaşım.. a.s.

benim ismim çıkmadı :kızgın: senağlama gerçi pek bilinen bi isim diil ama o kadar ilginç isimler çıktı ki... :uhm:

benim ismin türkiyenin en çok kullanılan 66.ismi amerikada ise 66.isim walter
eşimin ismi ise en çok kullanılan 35.isimmiş ve amerikada ise 35.isim brian mışş

vay be ne popüler isimlerimiş varmış be

1. mehmet
2.ali
3.mustafa
4.ahmet
5.murat
6.hakan
7.hasan
8.ibrahim
9.hüseyin
10.osman

ne yani ilk 10 kız yokmuymuş ne saçma ilk kız ismi özlem ve 15.sırada

bence hikaye bu

çünkü ayşe özlemden daha yaygın ve niye ilk 10da hiç kız ismi yok

bende türkiyede 377 vay be o kadar yaygınmıymış bende hep tekimdir şimdiye kadar okullarda ortamlarda vs
hayret ettim
amerikada 435 vardır ee türküz sonuçtaaa

harika bişi bu yaaa
AYŞE Türkiye'de en çok kullanılan 17. isim (... 15. özlem, 16. kemal, 17. ayşe, 18. levent, 19. zeynep, ...). Ülkemizde yaklaşık her 183 kişiden birinin adı AYŞE ve ismin yaygınlık oranı binde 5.47.

AYŞE adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 24-10-2008 22:03 itibariyle yaklaşık 391,430 kişinin isminin AYŞE olduğu ve AYŞE isimli kişi sayısının her yıl ortalama 6502 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

AYŞE isminin Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranını hesaplarken bu isme elimizdeki Amerikan veritabanındaki 702,203 kişi arasında hiç rastlayamadık. Bu nedenle ismin Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranın bir milyonda 1.4'ten dahi az olduğunu ve Amerikada toplam 400'den az sayıda AYŞE yaşadığını tahmin ediyoruz.

AYŞE Türkiye'nin en yaygın 17. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 17. ad ise Steven ismi. AYŞE adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 15. Ann 16. Lee 17. Steven 18. Stephen 19. George isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir.

buda badem gözlümün adı
MUSTAFA Türkiye'de en çok kullanılan 3. isim (... 1. mehmet, 2. ali, 3. mustafa, 4. ahmet, 5. murat, ...). Ülkemizde yaklaşık her 56 kişiden birinin adı MUSTAFA ve ismin yaygınlık oranı binde 18.

MUSTAFA adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 24-10-2008 22:05 itibariyle yaklaşık 1,288,071 kişinin isminin MUSTAFA olduğu ve MUSTAFA isimli kişi sayısının her yıl ortalama 21394 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

MUSTAFA adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 159.50 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 48,685 MUSTAFA yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada MUSTAFA sayısı her yıl 419 kişi artıyor.

MUSTAFA Türkiye'nin en yaygın 3. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 3. ad ise Michael ismi. MUSTAFA adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 1. John 2. David 3. Michael 4. Robert 5. James isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir.

AYDAN Türkiye'de en çok kullanılan 383. isim (... 381. izzet, 382. faik, 383. aydan, 384. aytekin, 385. suna, ...). Ülkemizde yaklaşık her 1,732 kişiden birinin adı AYDAN ve ismin yaygınlık oranı binde 0.58.

AYDAN adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 24-10-2008 22:15 itibariyle yaklaşık 41,504 kişinin isminin AYDAN olduğu ve AYDAN isimli kişi sayısının her yıl ortalama 689 kişi arttığı tahmini yapılabilir

Back
X