• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ismini didikle:)))

ilginç..paylaşım için teşekkürler

adının yaygınlığı başlığındaki son hatırlatmada hoştu :))

ilginç , doğru ama gayette gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir:))

Benim ismim turkiye siralamasinda 208,miş.(ilk yuze bile girememisim)amerika'da da 3905 kisi warmis ayni isimli acaba birinci isim ne yalniz kizimin adinda kimse yokmus iyi sayim yapamamislar bir tane war iste.

Aradığınız .... kelimesini isim veritabanımızda bulamadık.
Ama adınızı doğru yazıp aramış olsanız bile ismi biz bulamadık demek isimsiz kaldınız, mahfoldunuz demek değil. Sadece bizim isimleri derlediğimiz yaklaşık 30.000 kişilik veritabanımız içinde 1 tane bile ........isminde kişi yok demek.

Ama biz ismi bulamasak da yine de aşağıda sizin için didikledik. Önce size bir istatistik çıkartalım: ......... kelimesi Türkiye'de en çok kullanılan 2472 ad arasında yer almayacak kadar nadir bir isim ve yaygınlık oranı 30.000'de 1'den az.

Keşke didiklemeseymişim!......

süpermiş yaa bende didikledim en çok kullanılan sırada 1050.,türkiyede her 9.816 kişiden birinin ismiymiş ne tuhaf tşkler paylaşım için

hihoyyyt:sadece kendimi didiklemekle kalmadım...ailemdeki herkesi didikledim ...teşekkürlerrr...:sm_cool::enbuyukkk:

çok ilginçmiş benim ismim türkiyede 189. isimmiş.emeğine sağlık canım.

Back
X