Ben gece yapmıştım. Eşim o gece isteydi 2 3 gibi yapmıştım. Ama günün her hangi saatinde oluyor. Ama insanlarin görmediği zamanlarda daha rahat ediyorsun. O yuzden eşin uyuduktan sonra yap bence.Evet yaa geç kalmadan yapmak istiyorum acaba gece kalkıp mı yapsam
Aynen bende öyle düşündüm kimsenin görmesini istemiyorum 3-4 gibi kalkıp okurum (kalkabilirsem tabi)Ben gece yapmıştım. Eşim o gece isteydi 2 3 gibi yapmıştım. Ama günün her hangi saatinde oluyor. Ama insanlarin görmediği zamanlarda daha rahat ediyorsun. O yuzden eşin uyuduktan sonra yap bence.
Budilnik gurAynen bende öyle düşündüm kimsenin görmesini istemiyorum 3-4 gibi kalkıp okurum (kalkabilirsem tabi)
Kapatıp yine uyuyorumBudilnik gur
Yap canim bence. Bende az önce de yaptım. Inşallah kabul olur. En fazla 30 dakika sürüyor. Olmazsa hayirlisiymis diyecez. Ama ya olursa rabbimin mucizesinin nerden gelecek belli olmaz. Bunlarda bu gün ss aldım.Ay bende şuan ovulasyon dönemindeyim yapsam mı belki kabul olur dualarım tüp Bebek sürecine girmeden
Yaptım canım verecek olanda alacak olanda O. Ondan istiyoruz yalnız ondan diliyoruz istediğimiz gerçekleşmediyse de dua kabul olmadı diyemeyiz ya vakti değildir ya da verilen daha hayırlıdırYap canim bence. Bende az önce de yaptım. Inşallah kabul olur. En fazla 30 dakika sürüyor. Olmazsa hayirlisiymis diyecez. Ama ya olursa rabbimin mucizesinin nerden gelecek belli olmaz. Bunlarda bu gün ss aldım.
Yaptım bende Allah razı olsun. Evet 30 dk falan sürdüYap canim bence. Bende az önce de yaptım. Inşallah kabul olur. En fazla 30 dakika sürüyor. Olmazsa hayirlisiymis diyecez. Ama ya olursa rabbimin mucizesinin nerden gelecek belli olmaz. Bunlarda bu gün ss aldım.
Evet inşallahYaptım canım verecek olanda alacak olanda O. Ondan istiyoruz yalnız ondan diliyoruz istediğimiz gerçekleşmediyse de dua kabul olmadı diyemeyiz ya vakti değildir ya da verilen daha hayırlıdır
Aaa baya kısa sürmüş ne güzel. Bu gece bende yapmayı planlıyorum bakalımYaptım bende Allah razı olsun. Evet 30 dk falan sürdü111 yaptım Allah kabul etsin inşallah
Yap canım dua sonuçta bir bakarsın kabul saatidirAaa baya kısa sürmüş ne güzel. Bu gece bende yapmayı planlıyorum bakalım
Candyyyyy kalkkk candyyyyAaa baya kısa sürmüş ne güzel. Bu gece bende yapmayı planlıyorum bakalım
UyuyakaldımmmmmCandyyyyy kalkkk candyyyy
Aynen duadan zarar gelmezYap canım dua sonuçta bir bakarsın kabul saatidir
Gündüz de yapabilrsin. Adam azalan wagty abedrak gapyny gulplap okasanam bolar.Uyuyakaldımmmmm
Bakarız ya annemlerdeyim şuanGündüz de yapabilrsin. Adam azalan wagty abedrak gapyny gulplap okasanam bolar.
Merhabalar, kac gün okumak gerekiyor? 7,21 vb böyle bi gün cekmk mi lazım.Bakarız ya annemlerdeyim şuan
Bak canim yorumlara bu sadece benim ss aldiklarim. Dahada binlerce yorum vardı
tabi ki bildircem ve güzel sonuçlarımı da yazacağım :)Okursan bildir canim. Bende bu gün okumaya calisicam.