Adetim bitsin bende başlayayım ,teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Allahım ibadetlerimizi Dualarımızı kabul etsin.
Anladım canım anladım zikirmatik indirdim zatenCandy7777 bide. Mesela benim yukardaki forodaki gibi dua sonra alttaki dilegimi okuyorum. Tusa basiyorum. 1 oluyo. Sonra dua dilek tuşa basiyorsun 2 oluyor. Anladin demi. Boylelikle 111 dua 111 dilek şeklinde. Suan aklıma geldi. Dua 1 dilegini 1 diye basayma diyiplagy
Bak canim yorumlara bu sadece benim ss aldiklarim. Dahada binlerce yorum vardıAnladım canım anladım zikirmatik indirdim zaten
çok güzel bir duaymış.
Naptin candy yaptin miNamaz kılmayı biliyorum zaten canım. Bakalım yarın boş vaktim olursa yaparım
Naptin candy yaptin mi
Evet bende daha okuyamadimYok daha yapamadım canım boş vaktim olmadı
inş.çarşamba günü okuyacağım bende :)Adetin ne zamn bitiyor kuzum.
Okursan bildir canim. Bende bu gün okumaya calisicam.inş.çarşamba günü okuyacağım bende :)
Galiba 2 3 tane ismi azam duası var. Ama digerleri uzun. Bu kısa olanda Allahın isimlerinin birlestigimi biseydi galiba. Ben bir kere okudum 2 rekat namazin ardından 111 defa yani bana anormal bişey başıma gelmedi yinede şuphen varsa araştirabilirsin demek istersen.Ya Sımdı o isimlerin hüddamları fılan var ya
agır gelebilir mı acaba
Yani huzursuz edilme fılan.
Fazla ısım barındırıyor benım hatırladığım kadarıyla ismi azam
You tube da videolari var onlara yazabilrsnYa Sımdı o isimlerin hüddamları fılan var ya
agır gelebilir mı acaba
Yorumlari çok okudum hiç böyle bir şeye denk gelmedim.Ya Sımdı o isimlerin hüddamları fılan var ya
agır gelebilir mı acaba
Tesekkür ederimYorumlari çok okudum hiç böyle bir şeye denk gelmedim.
Bence denemeye değer. Sonuçta inançliyiz olmasada bişey kaybetmicez hayirlisiymis diye geçicez. Ama ya olursaTesekkür ederim
Evet yaa geç kalmadan yapmak istiyorum acaba gece kalkıp mı yapsam