İsmet Yılmaz: Eğer koalisyonlara bu ülkeyi muhtaç ederseniz o zaman evlatlarınıza iş bulabilmek zor

Kılıçdaroğlu reklamda kendi dile getirdi

Biz küçükken AC yatardik

Ay kemal bey :) haklisin sen küçükken AC yatardin şimdi tayyip erdoğan var artik tok yatiyorsun .

Ne diyim

Avrupa da aç yatardı o yıllarda. Tayyip bey sağolsun. Topumuzu doyurdu.

Bizi seçmezsemiz hep şehitler olur bizi seçmezsemiz iş bulamazsınız bizi seçmezsemiz öyle şöyle böyle olur.
Maşallah tehditden başka bişey bilmiyorlar

biliyolar tımım mı..

"Eş bulamazsanız bana başvurun' dedi daha napsın
Hangi parti böyle yaratıcı bir vaadde bulundu! Sorarım sana bibik !

Yani bence doğru söylemiş adam ya.
Koalisyon olursa herkes kendi akrabasını yerleştirmek isteyecek. Düşünün bir bakanlığı kaptırdılar orası da hangi partinin elindeyse onun yakınları yerleşecek bir şekilde. Ama yetmez mi yıllardır her yer AKP li oldu. Bırakın azcık da yıllardır işsiz bekleyenler bir girsin. Hep bana olmaz ama.

Söz konusu işe girmekse hangi akraba işine yarayacaksa o partili olmaktan çekinmeyecek bir sürü insan var haklı olarak.:) dönekler de artacaktır iktidar değişse ya da koalisyon olsa :)

Siz işsizliğe çözüm bulamadınız be amcam, işsizlik rakamları ortada iken bu denli cüretkar açıklama yapmak, kötü gidişe AKP dur diyecek demekle aynıdır. Kötü gidiş olduğuna inanıyorsun da, bunun sebebinin 13 yıllık AKP hükümeti olduğuna mı inanmıyorsun.

Belki koalisyon da çözüm bulunur. Akıl akıldan üstündür ne dersin???

Bir de;

"Namazın kazası oluyor da zamanın kazası olmaz" ne demek yahu Siz gidin yeter ki biz 13 yılın kazasını yaparız....

Eger koalisyon olursa evlatlariniza degil evlatlarimiza is bulmakda zorluk cekecez demek istemis... (ihaleler, dernekler, rusvetler vs hepsi hayal olacak)
Siz bir yuzlukle meydanlara cikip, simdi villalarda saraylarda yasayanlarsiniz. Iyi goturdunuz haci, birakinda birazda baskalari gotursun

Söz konusu işe girmekse hangi akraba işine yarayacaksa o partili olmaktan çekinmeyecek bir sürü insan var haklı olarak.:) dönekler de artacaktır iktidar değişse ya da koalisyon olsa :)

Orası kesin de bu gurup içinde her yıl toplu hac organizasyonları yapanlar, en karşı oldukları şeyin kul hakkı olduğunu söyleyenler. Bilumum sohbetlerde akıl dağıtanlar olması üzücü. Din de, kanunlar da işlemiyor söz konusu menfaat olunca.

Düşünsene bir yere başvuruyorsun ki puanın yüksek ama onun dayısı orada diye o giriyor.

biliyolar tımım mı..

"Eş bulamazsanız bana başvurun' dedi daha napsın
Hangi parti böyle yaratıcı bir vaadde bulundu! Sorarım sana bibik !

Tüü benim suratıma adamlar hatun bulucak daha napsınlar ah bu ben malum bu iş yüzünden adamın adı bile çıkabilir eş bulmak falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…