İSMEK

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
Kızlar hepinize merhaba. Bir sorum olacak sizlere. Ben ismeğe kaydolsam çocuk gelişimi üzerine kurs alsam sonunda sertifika veriyirlar sanırım. Aldığım sertifikayla özel kreşlerde yada anaokullarında öğretmen veya yardımcı öğretmen olarak çalışabilir miyim?

İsmek sertifika veriyor. Benim de fotoğrafçılık sertifikam var, ama iş yapmadım daha o sertifikayla. Büyük ihtimal başvuru yapabilirsin ama bilen birinden bilgi almanda fayda var.

İsmek sertifika veriyor. Benim de fotoğrafçılık sertifikam var, ama iş yapmadım daha o sertifikayla. Büyük ihtimal başvuru yapabilirsin ama bilen birinden bilgi almanda fayda var.
Araştırmam gerekicek evet. Peki iş yapamadım dediniz işe yaramıyor mu yani?

ablalık yapabilirsin..
iş yeri ile alakalı aslında isterse sen başöğretmen bile yapar yani

Benim arkadaşım yardımcı öğretmenlik yapmıştı ismek sertifikasıyla

ismek pedagojik eğitim mi veriyormuş ki öğretmenlik yapılıyor ???

4 yıllık anaokulu, okul öncesi öğretmenlik okuyanlar boşa okuyor demek ki !

Öğretmen olunmuyor, öğretmene yardımcı olması için ablalık yapılıyor. Kimsenin boşa okuduğu yok yani. 4 yıllık üniversite mezunu kaç öğretmen, başka bir öğretmenin altında, düşük maaşa ablalık yapar?

ismek pedagojik eğitim mi veriyormuş ki öğretmenlik yapılıyor ???

4 yıllık anaokulu, okul öncesi öğretmenlik okuyanlar boşa okuyor demek ki !
Gergin bir cevap vermenize gerek yok. İsmek'in sitesini açıp verdiği egitimlere bakabilirsiniz. Çocuk psikolojisi dahil.

Kızlar hepinize merhaba. Bir sorum olacak sizlere. Ben ismeğe kaydolsam çocuk gelişimi üzerine kurs alsam sonunda sertifika veriyirlar sanırım. Aldığım sertifikayla özel kreşlerde yada anaokullarında öğretmen veya yardımcı öğretmen olarak çalışabilir miyim?

öğretmen mi? milli eğitim bakanı yapıyorlar ne diyorsun....

Öğretmen olunmuyor, öğretmene yardımcı olması için ablalık yapılıyor. Kimsenin boşa okuduğu yok yani. 4 yıllık üniversite mezunu kaç öğretmen, başka bir öğretmenin altında, düşük maaşa ablalık yapar?
Ki eger bu işi becerirsem amacım daha baslangiçta prof. ögretmen olmak değil. Başta hayalimi gerçekleştirmek ve oolursa zamanla yükselmek. Hanımefendi baya bir gergin yaklasmışta.

İsmek kursları herhangi bir sebeple okuyamayan kendini geliştiremeyen insanlar için büyük fırsat. Bizim sınıfta 55 yaşında emekli bi amca bile vardı. İnsanların içinde uhde kalan şeyleri onlara ulaştırıyor. Nesi kötü bunun??
Üniversite okuyamadı diye elinde bi sertifikasıda mı olmasın insanların?

türkiye de böyle.teknik resim kursuna giden mimar, çocuk gelişimi kursuna giden öğretmen.kalorifer kazancısı kursuna giden makina mühendisi :KK70:

İsmek kursları herhangi bir sebeple okuyamayan kendini geliştiremeyen insanlar için büyük fırsat. Bizim sınıfta 55 yaşında emekli bi amca bile vardı. İnsanların içinde uhde kalan şeyleri onlara ulaştırıyor. Nesi kötü bunun??
Üniversite okuyamadı diye elinde bi sertifikasıda mı olmasın insanların?

kötü olan kendini geliştirmesi değil ki.Türkiye de bir sürü örneği var.okulunu okuyan boşta gezerken 2 aylık sertifikayla onların yerine göz dikenler oluyor.torpili de varsa hak adalet nerdee öğretmen oluyor.

Ki eger bu işi becerirsem amacım daha baslangiçta prof. ögretmen olmak değil. Başta hayalimi gerçekleştirmek ve oolursa zamanla yükselmek. Hanımefendi baya bir gergin yaklasmışta.

Canım anaokulu öğretmeni, ya da özel okulda öğretmen olamazsın. Sadece sertifika ile bu iş olmaz. Ama şu var. Sen sertifikayı al, arkasından lise mezunu isen 2 yıllık çocuk gelişimi oku. Belki özel sektörde şansın artar bu şekilde. Ama direk öğretmen olmak için 4 yıllık üniversite okuman gerekiyor. Okumadığın takdirde, belki öğretmenle aynı işi yaparsın ama öğretmen statüsü dışında, daha az maaşla çalışırsın. Sırf diploma yok diye bu şekilde olur.

Benimde bi arkadasim bu kurslardan egitim alip sonrada kendi kresini acmisti.bence arastirin bi

X